Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Před chvílí říkali na BBC nějací utečenci ze Severní Koreje, že tam byly v některých oblastech případy kanibalismu. Každý se bojí mluvit mimo rodinu, protože kde je více než dva lidi, ten třetí už může být udavač. A často také je. Provinilci končí v koncentráku pro politické. Veřejné popravy jsou tam občas také. Řada lidí by prý dala přednost i válce, než tomu v čem musejí žít. V devadesátých letech umřela snad 1/10 obyvatelstva na hladomor, ale už se prý zásobování trochu zlepšilo. Vloni údajně umřelo hladem jen okolo 10 000 lidí.
    Není nad komunismus...
    • Asi jako u nás před 89.Jen nepoužívat vlastní rozum, o to tu jde.Je zajímavé sledovat dění po rozpadu východního bloku a kdo chce ten pochopí o co jde.Strategie USA a západní civilizace je následující.Vyškolí se pár desítek místních mladých pošuků, dají se jim do rukou zbraně a vyvolají nepokoje.Ty se postupně přiživují i za přispění dobrodruhů exportovaných do země a masivní finanční pomoci, až to přeroste v občanskou válku.No a pak za pomoci zbraní a kapitálu si tam dosadí obdobnou vládu jaké nám vládnou od listopadu 89. Všecho schopné gaunery, co jsou pro prachy ochotni i zabít vlastní matku!Ať žije křesťanství a západní civilizace!Dopadneme jako Řím, zničíme se sami, vlastní nenažraností a hloupostí.
  • Spousta výkladů, proč takto jedná Severní Korea. Od ukázání síly vůdce KLDR po převzetí moci k politicky skryté manipulaci USA, na venek vypadajících jako překvapený solidární partner Jižní Koree. Buďto Spojené státy díky rozporuplné minulosti se již opravdu snaží jednat lidsky a ne ve svůj prospěch nebo je tu pokračování machinací. Názory se různí. Ale je jasné, že se tu jedná o rozdělení světa z doby 1953. Po druhé světové válce si vítězové rozdělili území a pokračuje toto i nadále. Čína si vzala KLDR, USA Jižní Koreu jako Rusko tehdejší Sovětský svaz nás, východní Němce a Západ za opačnou stranu. Čína zde hraje velkou roli. Kdyby ve hře nebyla, pak Američanům nic nebrání v likvidaci nebezpečných cílů rychlou přepadovou akcí. Věříte snad, že USA neví kde co ten malý stát má, když zde jsou takovou dobu na základnách v Tichém oceánu a i přímo na Korejském poloostrově?

    Podrobnosti o KLDR
  • V týhle době Nic není jistýho. Věda a technika pokročily natolik, že jeden odborně vzdělanej blázen může zničit i takovej stát, jako jsou USA. A nejde jen o atom,. Už je tých svinstev vyvinutejch tolik, že stačí, aby někdo vlastnil takový, o kterejch druhej neví. A než se dohrabe do poznatků tak je půlka národa v pánu. A za všechno můžou ješitní vědci a výzkumníci. To ve středověku byli chytřejší. Všecko se utajovalo za klášterníma zmi a rozdíl mezi těma co věděli a ostatníma byl natolik velikej, že i když něco uniklo, stejně to nikdo nepochopil. Holt, lidstvo se míní zničit samo.......
  • To je tady keců o prázdné silnici. Vůbec nečtete, co tady už kdosi napsal. V USA je takových volných silnic habaděj. To je pro vás nejjednodušší téma na diskusi? Doma se hádat asi nemáte s kým, tady se vám uleví, i když je diskuse nekonstruktivní.
    • Prazdne silnice tam jsou proto, že neni palivo, a tak se proste nejezdi. Auta jsou pouze statni. Bezny clovek auto mit nesmi, nyni povolili vyjimecne motocykly. Jinak lide jezdi a kolech ktere museji mit registrovane. M.vladim
  • Už aby na ty severokorejské dementy Američané vlítli. Když zvládli Irák, tak tyto bolkševické srráče zvládnou za dva dny! A Česká republika by se měla připojit. Boj proti bolševismu je i naše záležitost!
    • No ty jsi frajer,češi proti komunismu.Nesouhlasím a odsuzuji dementnost severní koree,ale toto spojení je s prominutím debilní.Zřejmně jsi zmáknutý místními médii a máš své jisté!Odhaduji tě na pracovní sílu ve státní správě,či podnikatele jenž převzal vydřeně rozvinutou firmu po zakladateli,tátíkovi a pod..Míním,po tvém vyjádřeném názoru,že i vaši firemní zamněstnanci,je li můj názor správný,nejsou s nástupem, nového vedení ni malinko spokojení.
  • Myslim, že nekdo dela hrdinsky cin z udelani par bežnych obrazku. Už v roce 2006 jsem si v Severni koreji mobilem fotil co se mi libilo. Sice hodne opatrne a se strachem, ale preci. A zde ukazane fota neukazuji nic o bide a nestesti korejskeho naroda. Myslim ze by se lide hodne polekali videt opravdu realne snimky zivota v Koreji, a budovani komunismu. Vladim
    • ahoj m.vladime.
      nechtěl bys ty fotky vystavit ?myslim,že by lidi měli vidět skutečnou realitu a ne propagandu.
      martin
    • Lži debila Vladima. Samé bolševické lži. Nikdy jste v KLDR nebyl!
      • Proc lhat. byl jsem tam nekolik mesicu a tak vim o co jde. Pokud se potrebujete na neco zeptat, ptejte se. M.vladim
      • Jane, obdivuje mě Váš přehled. Předpokládáte, že tak jako vy někdo používá lži, aby Vás přesvědčil? Podle sebe soudím tebe.
  • také je zajímavé, že uvědomělý pionýr drží v ruce fotoaparát Canon, že se mu nezkroutí jeho ideologicky uvědomělé ruce, taková kapitalistická zrůdnost, že by si tak ojedinělý národ pod vedením strany Kimů nedokázal vyrobit svůj vlastní
    • Canon vyrobený v bratrské Číně jim asi nevadí
      • Canon vyrábí foto-kino v Malaisii
  • Nic špatného na těch fotkách není, a ta silnice vypadá lépe než naše D1--- *1*
    • kdyby po D1 nejezdila auta, tak by nám také vydržela a máme i jiné dálnice
  • Propagandisté je jedna svoloč, ať jejich nebo naše.
  • nejhorší po všech stránkách je stejně čr.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit