Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Janoušek a záměrně neříkám "pan" je ucelený vzorek a přesný otisk zrcadla té zparchantělosti, zhajzlenosti těch sociopatů a psychopatů často s obrovskou mocí, nad obyčejným člověkem co nám tu vládnou i s ukázkou co si o nás tento typ lidí vůbec myslí s myšlenkou, abychom jim doslova vylízali zadek a ještě nám každý den takto ukazují "fakáče" s výrazem, že obyčejný člověk je pro ně jen šunt, kterého si buď koupí a nebo ho prostě zničí či nějak jinak zlomí a srazí mu jeho hrdost a důstojnost, jako fakt nějakému "šuntu" viz PAN ! Smetana s kterým si takoví "jedinci".. záměrně neříkám lidé, protože se jako lidé neumí chovat...poradili hned a skoro okamžitě ve všem..A to šlo jen o čmáranice ...A žádné posudky o zdravotním stavu a jiné fígle...
    • Souhlasím. Jen dodávám, že to výsledek soustavného ničení morálky a ostatních hodnot, místo kterých se lidem vtloukaly do hlav "ideály" komunismu. Bývalí" komunisté jenom převlékli kabáty a dělají ze sebe tzv. "kapitalisty", které se původně vymysleli na strašení lidí.
  • že to bude hrát na hlavu. Když měl špatný zdravotní stav, neměl za volantem , co dělat. Je to zločinec a hlavně podrazák.
    • Je to křivák. Chlast mu nevadil, když měl špatný zdravotní stav? A kdo chlastá, nemá co dělat za volantem. To už dnes ví i malé dítě. Tak jak chce obhájit ten chlast? penězi? Kdy nastane doba, až lidé vezmou spravedlnost do svých rukou.
  • Jestli Janouška nezavřou, tak je to tu Ghana !
    • TRAMÍNe nevšiml jste si už dávno,že,jsme Kocourkovem??Rozdíl v něm a ČR vidím jen v tom,že zatím se tady hodinky neotáčí proti směru (kromě pořadu Nikdo není dokonalý).
  • To, co dělá muže mužem, je schopnost se postavit čelem k vlastním činům. Pokud celý rok pan Janoušek nevěděl, že byl nemocný a vzpomněl si na to až teď, je to trapnéé.... také nevím, proč by měl soud brát v potaz dobře zaplacený posudek, když je tu jasná zpráva policie a dechová zkouška...
    Přeji soudcům odvahu tento případ zdárně dotáhnout do konce.
    • On není muž, on je ožralý pra,se.
  • Já se ani Janouškovi nedivím,že se mu motala hlava,když měl 2,2 promile alk.Mně se motá taky a ani nemusím mít tolik.Zajímavé na celé věci je to,že se s někým dělají takové caviky.Lehce k penězům přišel,tak teď mu je z kapes vytahují advokáti.

    UBOHÝ NÁRODE!!!
  • I v kriminále je nemocnice.pro mukly.
  • Není náhodou jízda ve špatném zdravotním stavu veřejné ohrožení?
  • Co bychom čekali v téhle zdevastované zemi, kde psychopatický zločinec mže udělit amnestii ostatním spolugaunerům a nic se neděje.
  • když se ti motala hlava, neměl jsi co dělat za volantem, blbečku. ostatně, komu by se šiška nemotala po dvou promile a nějaký tý lajničce. jak můžeš mít v hlavě hematom, když tam máš piliny? protože mozek tam určitě nemáš, mozkem se myslí a kdo myslí, nesedá za volant když se motá. a tvoje jizvička na hlavě? tu ti vystřihne kterákoliv sestra "jakoby po operaci". když ses proháněl po chorvatsku, žádnej hematom jsi v pilinách evidentně neměl. to až přišla obžaloba. a ono to ještě chce do politiky? není už tam dost zlodějů a neprobíhá právě začátek očisty politiky od lidí jako jsi ty? ty chudinko ubohoučká.... *1*
  • Pěkně se nám to vyjasnilo. Pokud Janoušek řídil nemocný, tak je to přitěžující okolnost a trest by měl směřovat k horní hranici sazby. Takže tak min.10 let? A nový posudek? Jeho tvůrci mají zřejmě nadlouho vyděláno, ale razítko by jim měli sebrat. Znalecké posudky jsou totiž u soudu klíčovým důkazem a právníci toho Zmetka Janouška to dobře vědí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit