Přejít na výpis diskuzí
Janoušek mává novým posudkem, aby nemusel do basy: Byl jsem nemocný
22.5.2013 | red
38 příspěvků
-
Dovolil bych si citovat Karla Kryla, který v jedné písni zpívá "na rohu ulice vrah o morálce káže" výstižné pro dobu kdy to napsal i pro dnešek, vůbec nic se nezměnilo!!!
-
Vždyť to se dalo čekat že Janoušek je nemocen nemůže za nehodu a ještě ať si sežene papír že je gegoš a ma to jisté že ho nezavřou.Přece političtí kamarádi toho ksindla nenechají jít do basy.
-
Tak mi připadá, že hametom v hlavě má celá naše garnitura. Byla to spíš silná viroza.
-
Janousek se brani vsemi prostredky,aby jej nezavreli.To by udal uplne kazdy!
Jen nechapu,jestli onen posudek vypravi tez o tom chlastu,a zdravotni stav mu nedovolil rozpoznat chlast od ''Milousovi'' psychozy. -
Před několika měsíci to zde v diskusi někdo předpověděl, že v případě hrozby vězení se k tomu Janoušek uchýlí a je to tady.
-
Jsem zvědav který lékař Kmotr mu to napíše ze nemusí jit do basy. co jsou to ta soudy tady v tom bordelu,v této prodrbané republice.
-
Za peníze lze napsat vše. Za totality dostávali veksláci lékařská potvrzení.že jsou invalidé a to dokonce ještě když navštěvovali základní školu. Tak proč nenapsat posudek o nemocnosti.
-
chudáka jej lynčují za nepozornost, je čistčí než pan Rath. kterýpak kamarád zapracoval. Být to obyčejný občan, tak jej zlynčují za překročení rychlosti, nebo parkování, a jiné mírné přestupky.
-
Jo, jezdit do zahraničí a chodit na tenis, tak mu nic nebylo. Nebo jo? Každého něco bolí, to by nikdo nemohl být po zásluze potrestán. A co cikán - to zloděj a invalida.
-
-
cikán nebo čech nebo ukrajinec---pěkně do fronty ty chásko evropy ---jednou jsme ti řekly že se vrátíme takže ---- do monterek a raus
-
-
Nechte být, Janoušek je slušný člověk, každé ráno mě zdraví jak jde na tramvaj do práce a onehda pustil v tramvaji stařenku sednout. Tak co furt na něho máte?
-
-
Mně by tohle nevěřili, tobě jo. Dík.
-