-
rusofilové se celkem baví, protože na článek bez argumentů. kde jako sláma z bot ční základní - a asi i jediná myšlenka autorova- . nesnáším Rusko, není nic jiného než sranda. *15* *15* *15* *15* *15*
-
Už nikdy fronty na toaletní papír!
-
raději frinty na práci a teplou polívku *15* *15* *15*
-
On takovej běžnej komunista za den vyprodukuje tunu lží, ale neunese ani gram pravdy!
-
já bych řekla, že Rusko KONEČNÉ nalezlo samo sebe, nebude vyvážet své bohatství za pusu, i když kdyby nedodávalo Ukrajině uhlí, pomrzli tam ještě tuto zimu. Doufám, že už to bude naposledy a nadále nechá Ukrajinu, aby se stala, jak to půjde. Doněck a Luhansk sáami, Zakarpatská taky sama . a co teprve bude se Lvovem, Poláci mají dlouhé prstíky... takže o Rusko strach nemám, to je zcela v pořádku. *15* *15* *3*
-
Dobrý den vinšuju pane Juro,spočítal jste ovce v ohradě a vrhl jste se psát příspěvky na diskuze?
-
Už nikdy fronty na pomeranče!
-
To je jak heslo z rudého práva. :-)
P.S. Banány mi jsou fuk. Já říkám, už nikdy válku. -
A zase chyba!
-
Vážený pane Hlavenko. Za tuto logicky vypadající, manipulativní konstrukci, byste měl dostat nějaké vysoké vyznamenání v Bruselu potažmo v USA od tamních válečných štváčů. Naštěstí cenzura ve světovém internetu není ještě tak velká jako u nás v České republice a můžeme se k nějakým těm relevantním informacím dostat. Vy naprosto hřešíte na to, že lidé tupě zírají na oficiální média v Čechách a nemají relevantní informace z Ruska, nebo třeba velice zajímavé informace z USA ( viz situace ve státě Texas).
Právě proto, že jsem zažil patolízalství za komunistů vůči SSSR, nebudu kvůli vašim konstrukcím lízat paty v dnešní době naprosto podobným strukturám na západě, potažmo v USA. Ať si každý utvoří názor sám, nic méně já nehodlám udělat stejnou chybu dvakrát...
S úctou Jura -
Tady je srandy kopec, rusofilkové bzučí jak vyplašení čmeláci, ktešřé létají sem a tam. *1* Pravda se jim, holt, nehodí do krámu.
-
Máte pravdu, ovšem na smeč tím že s nimi diskutují nahrávají hlavně ti, s těmi argumenty. Zásada je neragovat, nebodovat a ignorovat. Kdyby se toho všichni drželi, tak tihle blbové táhnou jinam.
-
Tuhle taktiku s jedním "hodným u moci" a jedním zlým který by se případně mohl dostat k moci používají obě strany. V USA je to Obama x Cain a v Rusku Putin x Žirinovsky na Ukrajině Porošenko x Jaceňuk atd.
Osobně doufám, že k otevřenému konfliktu nedojde......
Nerad bych v praxi použil frázi.: "Je konec, teď už rozhodují generálové" -
Už nikdy fronty na banány!
-
S vašim dělnickým platem se do pořádné díry nikdy nepodíváte. *16* *16*
-
Ani 105 soudruhů Hitlerů by nedokázalo to co dokáže nama všeckýma mylovaný Vůdce nadsoudruch degeneralisismus Putin!
-
CCCP se pomalu, ale jistě, ocitá tam, kam ho Putler nasměřoval. V ř..i!
-
Šoupněte mě do díry!
Soudružko Pussynko, kde jsi?! *1* *2* *15* *3* -
Dle ohlasů, si myslím, že nás Tiscali zase napálilo a obchodní oddělení si mne ruce. *1*
-
40 000 rublů je plat zdejších, fašistickým diktátorem Putinem placených demagogů a propagandistů.