Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kecáš jak mf Dnes.
  • takže ty kradeš nick i si vymýšlíš identitu? tak blbé dcvery neměli ani okresní tajemníci *15* *15* *15* *15*
  • To byla sláva, když jsem si koupil první džíny. Stály půl výplaty.
  • A pamatuješ jak jsem ti dal minulej tejden přes držku, co? *1* *2* *15* *14*
  • prosím vás, aspoň si o tom něco přečtěte. Dislokace vojsk se provedla dávno před tím, než vojkska dosáhla hranice, aby se spolu nestřetla. Rusové šli na Berlín, protoýže to zkrátka a dobře měli v plánu a ten krásně plnili.
    Takže ten hloupý válečník Patton nemohl jít dál. Ale mohl nebránit Plzeňanům jít praze na pomoc, ale ton naopak bráni, zakazoval a ty, kteří šli, chytal. Takže tolik k pomoci Praze.

Asi nevíte, že to byla Rudá armády, která porazila Hitlera, ostatní spojenci v Evropě se přidali až hóóódne pozdě, až bylo jasné, že RA doje klidně až do Středomoří.

RA osvobodila i Rakousko a to je i bylo neutrální, jak je to možné? *2* *2* *2* Na rozdíl od Plzne,ě která se sama osvobodila a US army tam nebojovala vůbec, v Praze se bojovalo, střílelo a nebýt RA, krvácelo by se mnohem více.

Takže díky, tanku č. 23, díky Rudá armádo.

Patton byl patologický zabiják, který by bojoval býval až do posledního Evropana, blbec.
  • Pamatujete na ty šílené fronty u Tuzexů, aby si lidé mohli koupit to podřadné zápaďácké zboží?
  • Chudý dělník jako vy se po večerech naplní jedině pivem. *16* *16*
  • Takoví blbové a nemakačenkové, jako jsi ty, prali pouze na valše. Já cestovat, dávat úplatky a shánět nikdy nic nemusel. Vždy jsem měl, co jsem potřeboval. To proto, že jsem byl slušný a poctivě pracoval.
  • otec měl nejspolehlivější auto na světě - Moskviče, a koupil ho bez fronty v Tuzexu s nadstandardní výbavou *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Sakra!!! Všude tady hledám soudružku Pussynku, sem celej obalenej bordelem jak se tady na mě všecko lepí, páč jsem od hlavy až k patě pomazanej vazelínou.
    Jsem jedinej muž, budoucí prezydent, a demonograt se kterým soudružka Pussynka může dojít takříkajíc Naplnění *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *3* *8*
  • Pamětníci vědí, že pokud vložky náhodou byly, tak se na ně stála fronta. Jako na auta, ledničky, pračky, televizory, bojlery na teplou vodu, na banány, na maso na neděli i od 4 h ráno, na knížky... *9* *9* *9* *9* *9*
  • Pamatujete na pořadníky v těch několika málo prodejnách aut v ČSSR?
  • Pamatujete si jak bylo hezké jentak se projí bez mobilu. Bez toho, aby vaší pozici někdo stále sledoval.
    Nedávno jsem slyšel hezkou frázi v rádiu od pana Petránka:
    "Víte kdy byla nejlepší doba? Když Vám bylo 25let"
  • Pusinko, pusinko, ty ses nám ale vybarvila *1* *1* *1*
  • To už ti práce v Perlovce nevoní? Máš ale smůlu. V USA mají svých ku*ev dost a navíc ty, co dávají republikánům, musí mít na ni vytetovanou americkou vlajku a znak CIA jako důkaz prověrky.
  • zvláštní, jak pravičcsi a rusofobové mají málo invence, ani ten nick, který může být i krátký, si nedovedou vymyslet a proto kradou osvědčenou proruskou levicovou značku. Ale my vás poznáme po ovoci, takže to máte marný, marný a marný *15* *15* *15* *15* *15*
  • Všechno, bylo zkrátka h.vn. *1*
  • na OV KSČ se dalo sehnat skoro všecko. A když to tam nebylo, zaúkoloval otec svého řidiče *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • už na tebe, blbe dávno nereaguju! *1* *1* *1* *1* *1*
  • Pamatujete jak se za komoušů kupovala aut. pračka? Procestovat půl republiky, nebo podplatit vedoucího a čekat, až se na vás dostane!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší