Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tento článek psal blb,jako je jich tu mnoho
  • Ruští teroristé mají pré protože EU se nepoučila z 30 letech a i nadále před
    diktátorem Adolfem Putinem ustupuje.

Brzy však zlaté Rudé časy skončí. Mc Cain bude prezidentem a pošle na Ukrajinu
    Americké vojáky. Ti už dohlédnou na to aby její hranice nepřecházela Putinova
    armáda na dovolené.
  • Koupit za komoušů solidní ledničku taky nebyla žádná sranda, ale občas se podařilo i bez úplatku. Horší to ovšem bylo z mrazákem. Pro ten sme jeli až na Slovensko, protože jsme tam měli známého, a ten měl známého v Calexu Zlaté Moravce.
  • a koupil si ho, když ho pustili zu krimu?
  • a jak malý výdaj byla platba nájemného, elektrřiny, vody a plynu?
  • no, já tam nikdy nestála , asi jak kdo o to měl zájem, ale stávala jsem v knihkupectví na skvělé knížky, dnes se jim vyhýbám, aby mne strašidla, upíři, úchylové a podobná verbež nevytlačily z chodníku
  • Já jsem si to taky myslel *1* , nebo stačilo, aby byl funkcionář, vedoucí pracovník, milicionář, komouš, svazák, světskej (což je stejná skupina hajzlů), hokejista, nebo vedoucí prodejny s nedostatkovym zbožím a měl maso z místního masokombinátu zadara. Na sídlištích smrděli kontejnery zkaženym masem, který místní "šlechta" *12* nestačila sežrat, v masnách v pátek matky stály od 6 h. fronty. Maso se v masokombinátech kradlo po náklaďákách. A tak to bylo všude. Ve fabrikách vše, co se dalo ukrást (od tužek, papírů, po vrtačky, stavební materiál, toaletní potřeby). To jenom pro ty soudruhy, co zde kálejí svými rudozlodějskými tlamami, že někdo po 89. rozkradl "národní majetek". Nebylo co, soudruzi, už bylo rozkradeno vámi. Zaostalá výroba, technologie, zničený zemědělství, poškozená krajina. *16* *16* *16*
    Výborně, pusinko, jen tak dál *1* *1* *1*
  • Pamatujete milion nezaměstnaných za první republiky, nebo třeba střelbu do lidí?
  • Na svoji první bar. TV jsem šetřil 2,5 roku a nakonec jsem ji nesehnal, tak jsem si koupil Babetu, protože kámoš byl vedoucí v Mototechně.
  • ta jste si neměl půjčovat a neměl jste doufat, že režim padne před dobou splatnosti
  • Podle vozu Opel Kadett se vyrobilo ještě několik typů, od padesátých let však byly vyráběny vlastní typy. Druhá polovina padesátých let a šedesátá léta byla nejúspěšnějším obdobím automobilky. V roce 1956 začala výroba Moskviče 402 a o dva roky později byl modernizován a přejmenován na Moskvič 407. V roce 1962 došlo k další modernizaci a nový model se jmenoval Moskvič 403. Další modernizací byl Moskvič 408 z roku 1964,
  • Když jste byli blbí, dobře vám tak. Já nikdy frontu nestál.
  • A jak se na černo sháněly tuzexové bony.
  • Pamatujete, jaký veliký problém a veliký finanční výdaj byla koupě barevného televizoru? Buď ruskej šmejd cca 55kg, nebo zas podplatit vedoucího a čekat až někdy přivezou zboží a přijdu na řadu.
  • Firma byla založena v roce 1929, od roku 1930 pod názvem Státní automobilový závod Komunistické internacionály mládeže. Vyráběla licenční vozy Ford a nákladní automobily GAZ (v letech 1933 – 1939 byla pobočkou GAZu), od roku 1940 měla vlastní model KIM 10 založený na Fordu Prefectu. Roku 1941 se kvůli druhé světové válce výroba přeorientovala na vojenskou produkci. V roce 1945 se firma přejmenovala na Závod malolitrážních automobilů (ZMA), později Moskevský závod malolitrážních automobilů (MZMA) a začaly se v ní vyrábět vozy Opel Kadett pod názvem Moskvič 400 na trofejní výrobní lince určené pro výrobu Kadettu.
  • Jo je to dnes hezká doba, sice na dluh....
  • a? zato byt jsi dostal zadarmo a poměrně rychle, stačilo vybrat si vhodného zaměstnavatele.
  • Bohužel nemám takový intelektuální potenciál jako vy, takže nejsem schopen Vám odpovědět. Prostě vaší (jistě relevantní otázce nerozumím). Promiňte :-).
    Užijte si diskuzi přátelé. A hledejte informace, i když nevědomost je sladká a čím míň toho vím, tím líp se mi spí... Že?
  • a to jste slyšel kde?
  • a víš co se dělalo po večerech? nevyhlížel se exekutor... *3* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší