-
už vás mám dost,asi vytáhnu ELECTU *10*
-
je dobre se zeptat kdo co z toho ma, pokud se valci...muze se spekulovat o mnohem, nicmene pritomnost ruskych vojsk na UK je jasny, uz zabrali Krym a ted si budou hrat na humanitarni pracovniky?
-
No soudružko Pusinko, naštěstí válečný štváč McCain tím prezidentem není, neboť třetí světová válka by znamenala konec i pro takové Pusinky, jako jsi ty.
-
jo 13 ruskejch konvojů z municí,proložených sucharama taky moc nepomohlo *13*
-
Ukrajinec: "Kdy už ten zlý a krutý Putin zabere tu naši chudou Ukrajinu? Ať máme co žrát..."
-
místní pravičáci počítat neumějí,takže nic nepochopí *3*
-
já netlačím,sednu a čekám až to vypadne *3*
-
Kontrolní otázka.
Po celé dlouhé ruské hranici sousedních států jsou jen dva které ještě rusové vojensky nenapadli.
Malá nápověda. Jedním z těch dvou je USA. Kdo je ten druhý stát ?? Víte ??? -
je vidět na mínusech kdo zde má doopravdy pravdu *3*
-
Stolice špatná, viď? Nesmíš tolik tlačit, prdla ti cévka a pak píšeš chujoviny!!!
-
Soudruzi blouzní z hladu.
Ukrajina už k Rusku násilně připojena byla a přineslo jo jí to jen hladomory bídu
a hromadu mrtvol. Po okapování rozhodně netouží.
Nikdo normální do Ruského totalitního chomoutu nevleze. -
máte absolutní pravdu,včera jsem to také počítal
-
Víc jak polovina lidi na ukrajine se chce připojit k rusku protože celá UK vláda stála za prd a maj se tam hůř a hůř ale USA+EU jim v tom demokraticky ZABRÁNÍ *1*
-
rozkaz pane Lavrove,všichni jdeme na tvůj povel tisknout *5* a děkujeme za reklamu na tvůj další nick *3*
-
*1* *1* *1* *1* *1*
-
ano hlupák,proto píše za peníze a čte ho jen tisíce lidí,zato vás mistře pera obdivuje celý národ,ale bohužel vaše příspěvky jsou jen zamindrákovaným slintem zhrzeného soudruha *3*
-
Hlavenka a tobě podobní, nebo radši všichni škrabálkové, povinně si vytiskněte to co níže napsal PAP a při "psaní" článků to mějte pořád na očích!!!
-
BTW koleduješ si o mimořádně tvrdý trest za vlastizradu. Žádné NovoČesko
ani NovoRusko nevzniknou. Protože půda kterou chcete Ruským tankem zabrat
už patří Ukrajině a ČR:
Já jsem bohatá. a nyní můžeš u piva naříkat a marně toužit po zlodějně jménem znárodnění.
Po tom se ti stýská. To se to s rudou knížkou kradlo co. Stačilo jen udělat ze slušných
lidí nepřátelé lidu. Po soudní frašce je poslat na smrt a ukrást majetek. -
Poslední dobou z médií čiší stejná propaganda jak za komunistů v 50 tých letech akorát naruby.
Která lidem předem podsouvá názory na věc.
Možná se ještě dočkáme politických procesů s lidmi jinného názoru, jak bývá zvykem, jenom se různě jmenují (lidové soudy, výbory pro neamerickou činnost atd.).
Věřím, že většina lidí tohle nechce a asi má i špatné zkušenosti z minulého režimu, ale důvěřovat ve všem druhé straně je opět slepá ulička.
Právě mi by jsmesi na tohle jednostranné propagandistické zpravodajství měli dávat pozor. Máme s ním už dost špatné zkušenosti.
Vždy se divím, jak se zase najdou lidé horlivě volající po nenávisti proti jedné straně, kteří nepřipouštějí jinné názory a přitom o sobě říkají že jsou demokraté a že to myslí dobře.
Snad to i dobře myslí, ale většinou sami nepřemýšlejí... -
po vzniku Novočeska,bude tento chat opět náš *15*