-
Naše nenávist a lež musí zvítězit nad láskou a pravdou!
-
Pro p.Hlavenku.Já nejsem ani pro Rusko a ani pro USA a hlavně ani pro Ukrajinu.A nepodléhám propagandě,která mě tady masíruje neskutečnou blbostí již 25 let od sametového podvodu.Ale uvažuji co mám od USA a co od Ruska.USA nás honem začalo osvobozovat bombardováním Prahy v roce 1945.Protože zjistilo,že SSSR a jeho Rudá armáda nesla největší tíhu bojů proti fanatikovi Hitlerovi a prožene se Evropou,proto otevřela II.frontu několikrát slibovanou.Snad nevěříte,že to byl omyl.Co se týká presidenta tak jsem ho volil a nelituji toho krom jeho nutností mluvit do všeho ,i když to není jeho parketa,ale asi má špatné poradce.Jinak s jeho kroky souhlas.Je to president z lidu a volil ho lid,proto i příprava kandidátů měla být zodpovědná.Bylo to nejlepší řešení.Bohužel někteří lide jsou opojeni mocí a nejsou ani presidenti.Z Ruska mám nerostné bohatství,které je velice důležité pro rozvoj a blahobyt občanů i v našem státě.Dnes tady máme kupu problémů díky zavlékání a montovaní se po vzoru jedné velmoci do států,které pro nás nic neznamenají a tím i autorita našeho státu jde do kopru,což dříve nebylo.To není nostalgie,ale skutečnost dnes silně potlačovaná.
-
Putin udělal z Ruska fašistický vřed tohoto světa.
-
Rusko je ztracené a soudruh Putin bude brzy hledaný mezinárodním soudem
pro válečné zločiny. žijeme v nádherné době. *15* *15* -
Zničit malé státy se jim zatím většinou dařilo ale u Ruského obra tvrdě narazili, a dostali by výprask.
-
Velmi správně řečeno, pro západ je Rusko ztraceno, už nemají šanci ho rozvrátit, konečně k tomu došli, to jim to trvalo.!
-
Velice rychle se blíží doba, kdy spolu budou Putin s Kimem soutěžit, kdo má ve své zemi vyšší životní úroveň.
-
Já bych o tebe neopřel ani kolo. Ještě by od tebe chytlo nějakou nákazu.
-
Znájeťe vi kďe jest v Rasíji chljebá?
-
Konečně jsem prozřel a vím, že: "Putin je gauner, jelikož je zodpovědný za mír, štěstí a pohodu obyvatel Krymu"
-
Bravo pane Havlenka! Napsal jste pravdu a komunisté zuří že už nemají cenzurní úřad
který by je před ní ochránil. *15* *15*
v Ruské TV se samozřejmě o těchto tématech nehovoří. Tam dávají důležitější zprávy
jako - soudruh Putin kontroluje kolchoz či Putinův oblíbený tygr dostal rýmu. *15* -
U vas tóže ňét chljebá?
-
Moc pěkný článek - a bohužel pravdivý.
Kdy už se lidstvo konečně zbaví těch proklatejch komančů?...
Kolik milionů lidí ještě to jejich absolutní zlo zahubí?... -
Zlej Troll to opět psychicky nezvládl a začal zuřivě mínusovat,poté bude následovat Tečkofobie *15* prosím o chvilku strpení. *3*
-
Sice jsem už čtyři dny nejedl, ale Putin včera v televizi říkal, že se máme dobře a že vy se tam v Evropě máte špatně. Poslal bych vám i kus chleba, kdybych měl.
-
Bravo redakce Tiscali, redaktor Hlavenka je opravdu hlava otevřená. Není to náhodou pseudonym Alexandra Mitrofanova, který píše do Novinek.cz? Oba by dokázali namíchat i koze pití, jak jsou dobří. Zlatá Holušová či Artiušenko, tomuto je Ukraina šumafuk, on řeší Rusko (a samozřejmě jako Mitrofanov hlavně Zemana) *3* *3* *3*
-
Máš vodku? Máš. Tak drž hubu, nebo skončíš v gulagu!
-
Za chvilku začnou plivat síru na američany,že povraždili indiány *15*
-
A chljéba búďet tovóryšč Půtin?
-
Ty jsi teda dobře vymaštěná blbka.