-
máte naprostou pravdu,Obama je agent z Nigérie,včera jsem to viděl v ruské talevizi
-
A komunisti neví, kudy kam. Ty bláboly, co zde produkují ze svých hlav, plných rudých lejn...
-
Komunisté mají nový způsob jak okupovat cizí státy!
Už to není bratrská pomoc jako v roce 1968 kdy Kreml pošle tanky a domácí kolaborant
dodatečně napíše zvací dopis.
Nyní poslal soudruh Putin na Ukrajinu vojáky ale do světa křičí: Lidičky já za to opravdu
nemohu. Oni jsou na dovolené. Dovolenou zřejmě mají i Ruské zbraně.
A lže bez mrknutí oka. USA by mu měla dát Oscara za nejlepší herecký výkon. *15* *15* -
do řiti *15*
-
Podle gramatiky jsi ukončila vzdělání někde okolo 4. třídy ZŠ. Pindáš tu jen ty samé blbbosti, jako kolovrátek nebo spíš jako někdo s totálně vymytým mozkem.
-
Da pane Kolaborante,když to řekla ta slavná Egyptská věštkyně tak je to tutovka,běžte si zaplatit jazykový kurz ruštiny ,až budete vítat naše bratry s mávátkem budete mít jistě od nich spousty výhod. *3*
-
Až se ti chudáci kterých tam je 65 milionů vzbouří bude konec spojených států.
-
Ha ha ha, je tam jen malá chybička, ztraceny jsou USA a jsou před hospodářským krachem který je nemine a to už brzy.
-
Putinova fašistická říše zla se nezadržitelně řítí tam, kam patří.
-
no jo ale to tenhle psavec přečíst nedokázal
-
Mno, tak tohle jsem si stáhla. Takovou snůšku kravin člověk jen tak nenajde. Ju a docela by mne zajímalo něcoi víc o tomhle super psavci a suoer podnikateli v levných knihách super ":-)) geniovi:))... jojk... 15 stránek vygůglovaných a lautr nic... jen bláboly a reklama na knihy... tož tak..
Navíc to divné písmo článku, divné vyjadřování - jak pro blbý a hlavně pro nemyslící,. kteří nevidí nic jiného kolem... fujtajxl na zblítí -
A největší kůlna je, když Hussein Obama, ten bez rodnýho listu, prohlásí na CNN, že Majdan byla jejich práce, tak je to konspirace!!! Pche!!!
-
Pravda - největší nepřítel komunistů!
-
Příští řízení světa bude patřit Číně a Rusku, řekla to i slavná Egyptská věštkyně, je to tak,.Starý kapitalistický svět půjde na smetiště dějin.
-
Velice dobře a výstižně napsáno.
-
Soudruh Putin sám sebe usvědčil jako agresora a rušitele míru!!
Kreml stále lže že na Ukrajinu vojáky neposílá a přitom stíhá Ruskou matku která Ukrajinské
straně prozradila přesun Ruských vojáků přes hranice.
Co s tím soudruzi? Pokud bude odsouzena tak je jasné že zase lžete jak Rudý Baron Prášil,.
Nebo ji KGB v mučírně ručně zpracuje až bude tvrdit že pátek je čtvrtek? -
Rozlobení Ukrajinci volí Putina ??hmm snad ku prospěchu Ukrajinců ty volby vyhraje a Porošenko mu předá funkci,no budeme doufat *3*
-
Jo jo to může napsat jedině úplný vypatlanec.
-
A bolševici jsou vedle jak ten Putin. Protiargumenty nemají, neboť neexistují, a nejsou schopni tak rychle vymyslet nějakou lež, které by alespoň oni sami uvěřili. Nezbývá jim, než čekat na instrukce z Kremlu.
-
Toto napsal nějaký opravdový duševní ubožák, asi pro zasmání. *3* *3*