-
CCCP už dohání KLDR.
-
Vladimyr Putin velikyj kakot
-
Bravo. Tiscali !!! Opět článek na úrovni. A bez jazykových chyb. To bude zábava číst jak rusofilové a čeští agenti KGB-Gestapo začnou plivat ohneń a síru. *2*
-
Sehnat za komoušů solidní (české) jízdní kolo byl taky veliký problém. Ta kola šla na export (netuším kam) a koupit se dala bulharská skládačka Balkán (šmejd), nebo šmejdy z CCCP Ukrajina a taky ještě jakási skládačka. Chceš-li poznat co je dřina, kup si kolo Ukrajina, buď fit!
-
-
To že někdo nemohl sehnat za komoušů pořádné kolo, to je stené jako dnes sehnat pořádnou práci. Já měl tehdy kolo zn. Favorit, a dnes mám bezva práci. Takže jak kdo, tehdy i nyní. Buď fit.
-
-
Dnes jsem tu byla jedním komunistou veřejně zneuctěna!!
Važte si toho soudruzi že svoboda slova platí i pro vás a můžete na demokracii nadávat.
V KLDR by vám to neprošlo. Tam komunista zavírá vládní odpůrce do Gulagu!
A v Rusku by vás čekala kulka nebo polonium v čaji. -
-
Bůůůůůůůůůůůůů Bůůůůůůůůůůů Bééééééééé *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
je zajímavé sledovat, jak američtí bolševici se nenávistně snaží vyhladit a okrást o ropu a o zemi nás ruské kapitalisty. Nikdy bych netušil že se něčeho takového dožiju....
-
-
Vladimyr Putin? Što eto za gnoj? *11*
-
-
On balšoj gnoj!
-
-
Jednou za čas se zde napíše pravda, po které zdejší komunističtí vypatlanci stále volají, a ejhle, najednou se z toho jeden po drůhém hroutí k zemi, protože pravda je největší nepřítel komunistů.
-
Výborný článek pane Hlavenko!!! Zdejší "oponenti" nemají jediný protidůkaz na Vaše skvěle napsaná fakta. Obama se totiž nepřiznal k podpoře převratu a Ukrajina žádnou genocidu proti ruskojazyčnému obyvatelstvu nevede.
Krev na rukou má pouze Putin a jeho přeshraniční choutky. -
40 000 rublů je plat zdejších, fašistickým diktátorem Putinem placených demagogů a propagandistů.
-
No, je vidět, že místním obhájcům fašistického režimu a diktátora budujícího nové Impérium, takový článek nevoní *15*
Ale co je horší, že je skutečně škoda Ruska. I přes jeho "mongolskou" minulost by mělo patřit do Evropy a táhnout s ní za jeden provaz (samozřejmě stejným směrem *1*). Takhle ho Putin nadlouho pohřbil. Obyčejných Rusů mi je líto. -
-
Víte, on soudruh Putin není hlupák. V tomto co se děje- a připravoval se na to asi deset let, je nejméně o krok napřed. Jeden z těch kroků co ho naučili-rozdělit a rozeštvat protivníky, tedy nás proti sobě. Jemu nejde o Ukrajinu, tu mohl získat za pár šupů, ale o Evropu, ostatně o to šlo už od Petra Velikého. On nás neporazí, nemá důvod. Nechá nás ať se porazíme sami, potom přijde k hotovému a ještě mu budem líbat ruky. Jsme manipulovatelní a zmanipulovaní, holt rusové jsou v tomto oboru na špičkové úrovni.
-
Mě je líto tebe, ale dobře ti tak.
-
Amerika vždy podporovala fašismus do poslední chvíle, hlupáčku. Financovali Hitlera do konce války. USA a Británie mají prsty v zehájení i 1. sv. války. Pinochet-fašista, Franko- fašista, Jaceňuk- fašista. A teď chtějí fašisté z USA zahájit i 3.sv.válku.
-
Máš pravdu Čechu, obhájcům vznikajícího fašistického režimu na Ukrajině pravda skutečně nevoní.
-
-
Bohouš, ten pes promluvil?
-
Bohouši, fašisty máš v Kremlu a pravda vám Kremelským fašistům nevoní, tak to je.
-
-