Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • On takovej běžnej komunista za den vyprodukuje tunu lží, ale neunese ani gram pravdy!
  • Putinova fašistická říše zla se nezadržitelně řítí tam, kam patří.
    • do řiti *15*
  • Už nikdy fronty na toaletní papír!
    • a že ho rusofobové v posledních měsících spotřebují pořádná kvanta *15* *15* *15* *15*
    • si zas budeme vytírat Rudým právem. *1* *1* *1*
      • Raději iDnes, ale nezapomenout vytáhnout PC ze sítě!
      • nekraď nicky nezábavný osle
  • Komunisté mají nový způsob jak okupovat cizí státy!

Už to není bratrská pomoc jako v roce 1968 kdy Kreml pošle tanky a domácí kolaborant
    dodatečně napíše zvací dopis.

Nyní poslal soudruh Putin na Ukrajinu vojáky ale do světa křičí: Lidičky já za to opravdu
    nemohu. Oni jsou na dovolené. Dovolenou zřejmě mají i Ruské zbraně.

A lže bez mrknutí oka. USA by mu měla dát Oscara za nejlepší herecký výkon. *15* *15*
  • A komunisti neví, kudy kam. Ty bláboly, co zde produkují ze svých hlav, plných rudých lejn...
    • Za chvilku začnou plivat síru na američany,že povraždili indiány *15*
  • Pan Mc Cain - budoucí prezident USA to řekl jasně!!

Diktátorům se neustupuje. Bohužel EU je opět zasažena váhavostí a ztrácí čas
    na jednáních s Putinem které nikam nevedou.
    S Ruskem není třeba jednat. Je třeba mu dát ultimatum - stáhněte vojáky z Ukrajiny
    nebo bude zle.
  • Zlý soudruhu pravda není v hlasování protože rudí při něm podvádějí.

Pokud tu demokrat dostane za 30 vteřin 26 mínusů tak je jasné že mu je najednou dal jeden
    soudruh. Protože 26 lidí tu bude těžko číst naráz všechny nové příspěvky. *2* *2*

Naštěstí lidé venku netouží po Ruské hrůzovládě a uvažují zcela jinak než vy
    v uzavřeném totalitním Kremelském akváriu.
    • Bééééééééééé Béééééé Buuuuuuu Buuuuuu *8* *8* *8* *8* *8*
    • Chlapče mnohá tváří, stále tady zvracíš? Chtělo by to lékaře, možná celé konzilium.
      • Jsem holka a ne žádný kluk!! Podobné urážky si vyprošuji. *16* *16*
        • Bééééééééééé Béééééééééé Búúúúúúúúúúúúúú *14* *14* *14*
          • A nejsem ani žádná Búúúú ale slečna! *16* *16*
            • nebo/or be?
            • Tak tedy Brekeke žbluňk no *14* *14* *14*
  • A chljéba búďet tovóryšč Půtin?
    • Máš vodku? Máš. Tak drž hubu, nebo skončíš v gulagu!
  • Pamatujete, jak si za komoušů musely ženský vyrábět vložky, protože se nadaly koupit?
    • Pamatujete si jak bylo hezké jentak se projí bez mobilu. Bez toho, aby vaší pozici někdo stále sledoval.
      Nedávno jsem slyšel hezkou frázi v rádiu od pana Petránka:
      "Víte kdy byla nejlepší doba? Když Vám bylo 25let"
    • Ano to byla komunistická bída v praxi. Zde je musela dívka hodiny vyšívat
      zatímco na západě si je žena koupila hotové na každém rohu.
    • já jo. Z vaty a obvazů *1* *1* *1*
      • no prosím, tak to je opravdu ojedinělá zkušenost a kdoví, kdy se ti, zloději nicků, bude hodit. My ostatní jsme si běžně vložky kupovaly v drogerii či v lékárně - ale takovou inovaci,
        šít je z obvazů, na to jsme nedosáhly *2* *2* *2* *2* *2*
        • Pamětníci vědí, že pokud vložky náhodou byly, tak se na ně stála fronta. Jako na auta, ledničky, pračky, televizory, bojlery na teplou vodu, na banány, na maso na neděli i od 4 h ráno, na knížky... *9* *9* *9* *9* *9*
          • Když jste byli blbí, dobře vám tak. Já nikdy frontu nestál.
    • ne, to je ale novinka, vy jste si je doma šili? *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Sice jsem už čtyři dny nejedl, ale Putin včera v televizi říkal, že se máme dobře a že vy se tam v Evropě máte špatně. Poslal bych vám i kus chleba, kdybych měl.
    • U vas tóže ňét chljebá?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit