-
Víc jak polovina lidi na ukrajine se chce připojit k rusku protože celá UK vláda stála za prd a maj se tam hůř a hůř ale USA+EU jim v tom demokraticky ZABRÁNÍ *1*
-
-
máte absolutní pravdu,včera jsem to také počítal
-
-
místní pravičáci počítat neumějí,takže nic nepochopí *3*
-
-
-
Já budu przydent USSA, su totiš demograt!!!
A miluju soudružku Pussynu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Ukrajinec: "Kdy už ten zlý a krutý Putin zabere tu naši chudou Ukrajinu? Ať máme co žrát..."
-
-
jo 13 ruskejch konvojů z municí,proložených sucharama taky moc nepomohlo *13*
-
-
S mnohým v článku by se dalo souhlasit. Ale extremní černobílé vidění se vyskytuje na obou stranách. Na jedné straně jsou výmysly antiamerikanistů, odpůrců EU a nekritických rusofilů, na druhé straně jsou výmysly rusofobů. SSSR popdle nich neosvobodil východní Evropu v r. 1945, z Putina dělají monstrum, které touží ovládat Českou republiku. Kdyby na Ukrajinu skutečně pustil regulerní vojska, tak Ukrajina nemá šanci, a dopadne jako my v r. 1968. SSSR si tím ale dlouhodobě nepomohl.
-
Nejsem příznivec Ruska ani Putina, ale to ještě neznamená, že nemohu nevidět, že už v době olympiády v Soči začala proti Rusku nepřátelská kampaň, že se začala zvyšovat americká vojenská přítomnost v Evropě, že Majdan byl (jak potvrdil Obama) financován USA, že na Ukrajině byl nedemokraticky svržen prezident, že na Ukrajině vznikají fašistické soukromé vojenské útvary, že fakticky začala genocida proti Ruskému obyvatelstvu na východě Ukrajiny, že Rusové měli být vyhnání z Krymské základny a na Krymu měla vzniknout základna NATO.. že umírá čím dál tím více lidí...že se Evropa žene do války. Do války, která bude zničující pro obě strany.....to chceme?
-
-
Vy nejste příznivcem Ruska ? tak proč jim tímto vaším článkem div neukoušete kaštany ze zadku vy podhulovačko *15*
-
Spadla madla do zdymadla. *14*
-
-
Šoupněte mě do díry!
Soudružko Pussynko, kde jsi?! *1* *2* *15* *3* -
-
S vašim dělnickým platem se do pořádné díry nikdy nepodíváte. *16* *16*
-
-
Kdože? Hlavenka? To ani nemá smysl číst.
-
Slavní pUSsy budou bojovat do posledního ukrajince!!!
-
Asi bych měl prskat síru a kopat nožičkama, ale nebudu. Je každého věc, jaký si udělá na tento komentář a autora názor. Je zde spousta médií, spousty názorů a je na každém jednotlivci, jak si to přebere. jediné, co mě uráží, je fakt, že podle autora jsou ti, co jsou pro dodržování podmínek na obou stranách označováni za blby, fandící Rusku a ti ostatní, co se "vezou" za chytré a inteligentní. Toto se nese celým článkem. O tom to Vážený blbe redaktorská není. každopádně jste jednání Kremlu udělal dost dobrou reklamu.
-
To je snad první článek, který si zde neobjednali fašisti z KSČ.