-
Konečně jsem prozřel a vím, že: "Putin je gauner, jelikož je zodpovědný za mír, štěstí a pohodu obyvatel Krymu"
-
Velmi správně řečeno, pro západ je Rusko ztraceno, už nemají šanci ho rozvrátit, konečně k tomu došli, to jim to trvalo.!
-
-
Zničit malé státy se jim zatím většinou dařilo ale u Ruského obra tvrdě narazili, a dostali by výprask.
-
-
Nemáte Brite někdy pocit, že byste ten výprask zasloužil vy?
-
-
-
Njn. Všude jinde v Evropě se to jmenuje právo na vlastní názor, jenom u nás je to prosím onálepkováno a ostrakizováno pod pojmem "hospodská duše" a je fuk, jestli jste studovali x let ruský jazyk a kulturu a další a další věci. Zkrátka jsem zařazen do kolonky hospodský žvanil. Bráááávo, autore žvanile. *12* *12* *1* A nakonec je to přesně tak, jak to mínili ti nevzdělaní hospodští žvanilové, žijící v chlívě a na hnoji, co, emteligente. *1* *1* *1*
-
Až budu przydent v mých USSA tak tam se soudružkou Pussynou slavnostně spustíme plynový komory ve FEMA kempech, soudružka má tydle věci ráda a večer bude zas divoká.
To já mám rát, gdyš je divoká...
Mlask *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15* -
-
Svou manželku moc alkoholickým dechem a pivním pupkem nerozvášníte co.
-
-
Pro p.Hlavenku.Já nejsem ani pro Rusko a ani pro USA a hlavně ani pro Ukrajinu.A nepodléhám propagandě,která mě tady masíruje neskutečnou blbostí již 25 let od sametového podvodu.Ale uvažuji co mám od USA a co od Ruska.USA nás honem začalo osvobozovat bombardováním Prahy v roce 1945.Protože zjistilo,že SSSR a jeho Rudá armáda nesla největší tíhu bojů proti fanatikovi Hitlerovi a prožene se Evropou,proto otevřela II.frontu několikrát slibovanou.Snad nevěříte,že to byl omyl.Co se týká presidenta tak jsem ho volil a nelituji toho krom jeho nutností mluvit do všeho ,i když to není jeho parketa,ale asi má špatné poradce.Jinak s jeho kroky souhlas.Je to president z lidu a volil ho lid,proto i příprava kandidátů měla být zodpovědná.Bylo to nejlepší řešení.Bohužel někteří lide jsou opojeni mocí a nejsou ani presidenti.Z Ruska mám nerostné bohatství,které je velice důležité pro rozvoj a blahobyt občanů i v našem státě.Dnes tady máme kupu problémů díky zavlékání a montovaní se po vzoru jedné velmoci do států,které pro nás nic neznamenají a tím i autorita našeho státu jde do kopru,což dříve nebylo.To není nostalgie,ale skutečnost dnes silně potlačovaná.
-
-
Dovolil bych si nesouhlasit.
Rusové si v druhé válce jenom vylízali co si sami navařili. Kdyby se z Němcema nešábli o Polsko nemuseli mít společnou hranici a nemohl by je tudíž Hitler napadnout a jak tvrdil dobový tisk zradit. A že to bylo nějakého objímání na demarkační linii uprostřed Polska.
Prezident...... Je otázka vašeho svědomí ale Zeman je myslím svéprávný tak že v jeho chybách není třeba hledat chyb jeho poradců.
No a stím nerostným bohatstvím bych taktéž přibrzdil. Náš stát už dávno nežije z tavení ocekových ingotů. Ano potřebujeme plyn a něco málo ropy. Tu nám ochotně prodá i kdokoli jiný a jediné co by zůstalo jsou problémy s distribucí na naší straně a prázdná kasa na straně Ruska. Na tom by nikdo nevydělal tak se to tudíž nestane.
Jinak - pro mne článek čtivý nic méně nijak objevný ani převratný. -
Máš pravdu soudruhu. My komunisti se k temu komunismu prostřílíme a prolžeme!
-
-
Brekeke šprt *2* *2* *2*
-
-
Oprava/correct: brekeke žbluňk *2* *2* *2*
-
-
no proto *10*
-
-
žbluňk, jinak to nedává zbla smyslu
-
-
-
-
Hlavenka a tobě podobní, nebo radši všichni škrabálkové, povinně si vytiskněte to co níže napsal PAP a při "psaní" článků to mějte pořád na očích!!!
-
-
rozkaz pane Lavrove,všichni jdeme na tvůj povel tisknout *5* a děkujeme za reklamu na tvůj další nick *3*
-
-
Stolice špatná, viď? Nesmíš tolik tlačit, prdla ti cévka a pak píšeš chujoviny!!!
-
-
já netlačím,sednu a čekám až to vypadne *3*
-
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=HCp2lXR8UV4#t=1575
-
Dle ohlasů, si myslím, že nás Tiscali zase napálilo a obchodní oddělení si mne ruce. *1*
-
Kam jsem se v pidistátečku poděla? Ach jo, umírám *9*
-
-
komoušský pras@ta tě zadusila
-
Normo slušnosti, to komunisti tě umučili. *16*
-
Bum a bác *1* *1* *1* *1*
-