Přejít na výpis diskuzí
Jedna vražda stačí, drahoušku: Na Zemanův humor jen s neprůstřelnou vestou
26.1.2016 | Dalibor Olšanský
211 příspěvků
-
a "idioti" jako Já ani neví, že - (1) Vláda je vrcholným orgánem výkonné moci, a nikoliv Hrad.
-
Líbí se mi jak SLUNÍČKÁŘI piští. *14*
-
Pane Olšovský, proč se tak ztrapňujete? Čtenáři a diskutéři mají přece k dispozici jak prezidentův výrok v psané podobě, tak i video z celé akce. A z toho je naprosto zjevné, že lžete. A nebo nejste schopen pochopit smysl několika větiček seřazených za sebou. Pak je to ale problém vašeho zaměstnavatele, že si vás u sebe drží.
-
Nejsem tu a nechodím sem. Ale znám veterána, co se proslavil smajlíkama. Ale taky sem nechodí. Oba vlastně tak nějak neexistujem.
-
Dobře ti tak *15*
-
Takhle se může vyjadřovar na Vysočině v hospodě lV cenové skupiny místní ožungr a ne "hlava" státu.
Podržhůlka Ovčáček jeho výrok omlouvá zcela naivně.
Kdyby neby Sobotka sralbotka, tak ho zažaluje, stejně jako všechny ženy řidičky za diskriminující výrok o nich...
Zkrátka -buran zůstane buranem... -
Já se stydím již 26let.Stačila k tomu kuponová privatizace.
-
Přecijen ten radioaktivní šmejd v kafi na který chcípnul Gros byl méně nápadný než Kalašnikov
-
Sdílím názor,že na p.prezidenta u nás se vajíčka házet nemají-to bezesporu.Také ta výměna červených trenclí za prezidentskou standartu je vybočením zdravého rozumu.Ale ani tyto dvě nepříjemné epizody nedávají p.prez.Zemanovi záminku,aby se vyjadřoval jako nějaký trouba v zakouřeném lokálu.Alespoň ti,kteří o nešťastném výroku p.prezidenta přemýšlí,tak si uvědomují,že na otázku nějaké studentky,jak se zbavit současného premiéra Sobotky,stačila jedna demokratická odpověď:Volbami.A punkt.Tu další větu s kalašnikovem si měl odpustit.Jestliže si p.prezident myslí,že tento bonmot si lidé 100 % přivlastní,tak se hluboce mýlí.Dokonce si myslím,že p.prezident sází na to,že jeho kalašnikov je výplod nadlidského myšlení,prostě řečeno-tomu rozumí jen ON.
-
Sprostý hulvát a primitivní ožrala ze IV.cenové plácnul svůj kanálnický rádoby "bonmot" a primitivní lůza se tetelí blahem. Ale že před světem vypadáme jako banda primitivů, to jim nevadí. Už aby se zase člověk styděl v cizině za to, že je Čech. Jako poté co u nás chcípnul komunismus a otevřely se hranice a v pohraničí v Bavorsku byly české nápisy "Prosím nekraďte, každá krádež bude hlášena policii." Tak jsme se raději mezi sebou bavili německy a předstírali, že tomu nerozumíme.
-
vláda ČR sídlí ve Strakovce, to bys mohl vědět
-
No pokud se nevymění za Milouše na vozejku se psem co mu shrnul koberec, tak to ještě jde *1*
-
Ano, idioti vládnou zemi, stačí se podívat na hrad
-
Střílet na prezidenta se u nás může. Házet na něj vejce a rajčata, to se taky může. Ale běda mluvit o střílení na premiéra! *1*
-
Ten prezidentův bonmot jsem také považoval za nevhodný. Ale po tom jak idiotsky reagují novináři, politici , předseda vlády i pan doktor Sokol, prezidentovi tleskám. Ukázal jací idioti vládnou této zemi
-
Koukam prezident Zeman lezi v zaludku chcipakum z havlisticke kavarny nevidane.....Pane redaktore....,kdyz uz vychvalujete zapadni politiky a jejich chovani....,tak byste si mel vzpomenout napr. na pani Nuland a jeji ..."Fuck the EU"......Nebo na krvavou "Marku" Albrightovou a jeji prohlaseni ze se vyplatilo zabit 500 000 lidi vcetne deti.....aby byla nastolena demokracie (samozrejme ta demokracie,ktera vyhovuje USA).....a mohl bych napsat jeste spoustu dalsich primeru Vami vychvalovaneho chovani politiku ze zapadu.......Necitite se, pane redaktore, jako uzitecny blbecek, ktery je vyuzivan systemem...??? Nechcete radeji psat o tom jak se veci skutecne maji.....???? Ze chcete ,ale nemuzete????Pokud to tak je, tak jste pokrytec. A osobne pro me ma vetsi vahu ho.no na bote, nez clovek ktery se takto chova......
-
Velmi si vážím našeho prezidenta pana Zemana,který nazývá věci pravým jménem, je to velmi vzdělaný muž. Konečně někdo, kdo to myslí s Čechy dobře. LÍBÍ SE MI JEHO POSTOJ K MIGRANTŮM.
-
Je to tak. My havloidi jsme tuhle zem rozkradli a zaprodali.
-
Jak se to říká....chcípající oranžová kobyla okolo sebe kope, že?
-
Pohled na naši politickou scénu. Nevážení partajní šizuňkové, na co si to hrajete?! Mezi sebou si rozdáváte tučné desátky, rovněž vašim spřáteleným partičkám "úspěšných" a myslíte si, jak jste inteligentní a VIP. Kulový!!! Pravý opak jste!!! Já vámi všemi pohrdám, pro mne nejste nic, než odpad společnosti. Pan prezident měl pravdu, na vás by platila evidentně varianta číslo 2. Kdoví, možná se této sami dočkáte a již brzy. Děláte pro to všechno. *12* *16* *12*