Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anna.hradilkova
    1000 bodíku *16* *16* *16* *16* *16* *16*pane Dany
  • Ta osoba na Hradě, která je bohužel naším prezidentem, byla den předtím asi zase chlastat na ruské ambasádě, jiné vysvětlení pro jeho vyjádření nemám.
  • No, Zeman řekl,že politika včetně prezidenta je možné se zbavit dvěma způsoby,.........1.je demokratický, druhý nedemokratický s kalašnikovem ,....Nechápu proč si to Sobotka vztáhnul na sebe? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))Jinak se Zeman souhlasím, ještě je další 3.řešení,že jej odvolají jeho straníci,...:-))Takže nechápu politiky, že mají takový strach :-))))že by věděli proč? :-))))))))))))))))))
    -Vzhledem k tomu, že pan prezident řekl: "... jakéhokoli politika, prezidenta nevyjímaje" a Sobotka to vztáhl na sebe, tak určitě ví o věcech, za které by se mu takové odměny mohlo dostat, nemá čisté svědomí a s občany naší republiky hraje nějaké silně nechutné šméčko, česky levárnu!
    -Vždy mi bude příjemnější prezident,který své názory říká otevřeně,bez obalu,než úlisný prezident,který národu maže med kolem huby,aby druhý den zjistili,že začala třetí světová,nastala nová měna,nebo cokoliv jiného.(Tohle jsou jen příklady)Prezident Zeman svým výrokem neřekl nic jiného,než co dávno ví a v myšlenkách probralo 99% národa.Jen s tím rozdílem,že se s tím nikde nechlubili. *1*
  • Nováku, Nováku IQ sifonu. Pověz nám od čeho si takový nahnědlý. Určitě jsi byl Práglkavclu.
  • Je divné, že konec abecedy píše o havloidu Havlovi. Což není téma diskuse.
  • Já a já v této zemi také žije menšina darebáků tvého typu, kteří společně s vládou plivou po národu Čechů. Zvysoka kašlou na předvolební sliby a stejně na názor voličů. A okamžitě po zvolení řeší přísun mláta do svých korýtek.
  • Na záznamu, kde o tom prezident Zeman mluví, není nic v čem by měl mít kdokoliv problém pochopit pravý význam této poznámky..Pokud je někdo tak střelený, že v tom vidí útok na sama sebe, tak je to jen další důvod k pravdivosti, této poznámky s tím, že kde není původ, není i důvod..
  • Bohužel, pan president jenom popisuje jak se na našince ( občana Bruselské provincie ) dívají
    ti pazgřivci z Bruselu a Fashingtonu. Oni vědí, že jsi blbec a jim společně z Šapirovskou klikou lezeš, vždyť víš KAM. Ale mají další otroky.
  • Je to marný. Ta banda kr.ténů v redakci je pravděpodobně gramotná jen napůl. Možná rozumějí jenom arabské hatmatilce nebo jidiš. Už to tak vypadá.
  • No, když si zabíráš mínění imbec.lů, kteří nejsou schopni ani pojmout arabskou mentalitu, pak si opravdu zasloužíš chodit kanálama. Jen houšť. *1*
  • Koukám, že píšeš za sebe. *1*
  • Že by ruply nervy tobě? No jo, vždycky se nějakej blbec najde. Muhehe.
  • Zeman se stal prvním prezidentem, který veřejně mluvil o fyzické likvidaci premiéra?
    Redaktore, potíže s pochopením textu?
    Pouze nastínil demokratickou a nedemokratickou cestu. Toť vše.
    Já jsem nečetl "Zastřelte premiéra Sobotku"
  • Aha, Bezmezně Tupý Wůl, svůj k svému. *13*
  • No, on tou svojí blbostí nakonec způsobí, že někomu rupnou nervy a nedemokratickým způsobem zapříčiní výměnu našeho prezidenta. I když, ve slušné společnosti by už soudruh Zeman nebyl prezidentem, ale patrně by se přestěhoval na Pankrác.
  • Bohužel, ty jeho bláboly dost citelně ovlivňují vnímání nás na západě, a to opravdu hodně negativně. Teď pomalu aby člověk skrýval skutečnost, že je z Čech. Jinak bude nejspíš muset vysvětlovat, že zdaleka ne každý je takový blbec jako náš prezident.
  • Táhni do rrrdelle, ty vlastizrádný zm.de!! Ty už se těšíš na Islámský stát, který v Evropě podporují tví soukmenovci? Jsi jenom ubohý imbec.l a slimáci tě sejmou úplně stejně jako každého druhého a ani pes po tobě neštěkne.
  • Omyl. Stojí za ním víc než 90 % národa, ty ubohá kreatůůůro.
  • Něco tak ubohého má optika ani nesnímá.
  • Nejlepší prezident v dějinách našeho státu i států, je velice zábavné, jak svými šprýmy dovede vytočit havloidní blbce k nepříčetnosti!!!
    Jen houšť milý pane prezidente!!!

Vytočit havloidy umím i já, stačí se podívat na reakce blbců pode mnou, chichichi!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší