Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Automobilový průmysl hledá 70 tisíc kvalifikovaných pracovníků. Opravdu nevím proč kvalifikovaných když 80% výroby udělá klidně opice za banán. Nedostatek kvalifikovaných pracovníků mají vytrhnout "odborníci" z Ukrajiny a Vietnamu. To jsou většinou takoví odborníci kteří vidí auto porvé u nás. Hlavní důvod nedostatku českých pracovníků je v neochotě zlodějských podnikatelů a zlatokopů řádně své zaměstnance zaplatit.
  • V první řadě bych zakázal personální agentury jako největší výžirky. Dále bych všechny škody tvrdě vymáhal na těch kteří trestnou činnost páchají. Pokud ti nezaplatí tak částky vymáhat po zaměstnavateli který si tento povl najímá proto aby nemusel Čechům zaplatit vyšší mzdu. Přivandrovalce, po spáchání přestupku, ihned vyhostit s celou rodinou.
  • Wolfcastle
    Ochota pracovat je přímo úměrná nabízenému platu! To je celé... jestli někdo nemůže najít 70tis zaměstnanců je to JEN A POUZE V NABÍZENÉ ODMĚNĚ/PRACOVNÍ NÁPLNI!
    Ono je to moc hezké, že odstupující ředitel VW zodpovědný za diselgate dostane i přes to odstupné vy výši 80tisíc denně, ale když pak nemaj na zaplacení těch co ty auta montují a jejich díly vyrábí je to na zváženo zda takové štědré odměňování si ještě navíc vadný management zaslouží.... *11* *10* *12*
  • Každého kdo nerespektuje české zákony a normy ihned vyhostit s trvalým zákazem pobytu u nás. Čím víc se jim to bude tolerovat, tím víc si budou troufat.
  • Vláda by měla udělat tažení proti cizincům.
  • Čí průmysl? Ti naši malí živnostníci, nebo nadnárodní korporace v automobilních montovnách....?! *12* *16*
  • Nezaměstnaných máme stále dost. Blbě placených ještě více. Tak kdo tady mele kraviny o potřebnosti otroků? *16*
  • Když v obci překročí rychlost o 10 km tak by měl dostat pokutu jako každý jiný a ne ho kvůli tomu vypovědět ze země. Ale za krádeže, napadání občanů atd. by měl ztratit právo na pobyt.
    No a jestli nám chybí 70 tisíc pracovníků, máme mnohonásobně víc nepřizpůsobivých a že by se mezi nimi nenašlo 70 tisíc, kteří by se mohli přizpůsobit a pracovat a ne jen brát dafki za rozmnožování se.
  • Průmyslové zóny mají původním obyvatelům pomáhat anebo škodit ? Ať personální agentury platí za své otroky všechnu spáchanou škodu včetně zvýšených nákladů na výjezdy policie, noční osvětlení a nemajetkovou újmu místnímu obyvatelstvu ! Zase bohatnou smějící se otrokáři a místní se bojí na ulici.
  • A proč se u nás vlastně pořád zastavuje další a další orná půda? Na co se staví ty obrovské krabice v jednom místě? Už teď nemají zaměstnance ty stávající, ale stále se staví další a další pobočky cizích montoven a diví se, že nemohou sehnat pracanty.

    Do po.... Amazonu sváží lidi z x km vzdálených měst (Žatecko a dál). Další - Borská pole, Tachovsko, Rokycansko všude tam už je tolik továren, které shání zaměstnance, ale stejně se stále přistavuje a ještě se politici plácají po zádech, jací jsou borci, že vznikají nová místa.

    Oproti tomu jsou místa, kde o práci lidi nezavadí, protože je vše zavřené. Nebo makaj za minimálku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit