Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dovezte sem 70 tis. cizinců, ať se mohou místní cikáni v klidu dál válet na dávkách...
    • ... jdi příkladem a už se na nich neválej :)))
  • Přivandrovalci u nás vyrábějí krásná autíčka a ve volném čase kradou a dělají bordel.

Autíčka se vyvezou do zahraničí, něco se prodá u nás.

Peníze za autíčka odplynou do Říše.

Tak je to správné, tak to má být (?)
    • ... nemáš na to, nemáš na nic :)))
      • ... sorry, máš na vydatné hlasování primitiva, kterým se inteligence nezabývá, hrošíku :)))
  • Pro bijce pitomečků by mohly udělat samostatný stránky, on by si vystačil sám.
  • josef.servit.9
    Chovanec si může posvítit na svůj diplom z Plzně!To mu stejně nestojí za to, nikdo ho volit již nebude! Zákeřnost je nevolitelná !
    • Chovanec je bezcharakterní nedůvěryhodná osoba. Nejde jen o ten diplom z plzeňské Kindlšvindlišůle, ale on se také podílel na puči organizovaném SPOZ - Sebrankou Poskoků Ožralého Zemana. Další jeho křivárna je nedávná "reforma" policie, což se v podstatě už zametlo pod koberec, Bylo to provedeno v rychlosti, bez řádné přípravy a posouzení důsledků, takže je jasné, že to bylo učiněno ve prospěch "někoho".
      • Já jsem tady na diskuzi ze všech nejchytřejší, říkají mě Simon Simonovič Simonov.
  • ... jste všichni primitívové a já jsem vrchní čmuchač, mám velice jemný a vytříbený čmuch :)))
  • hrebeňára, kterýho udělali debilem dne vždy rozzuří k slzám množství nesouhlasů
    • ... omyl, blbečku, stokrát jsem napsal, že nesouhlasy dementní trosky jsou pro mě odměnou :)))
  • ... a z každého smradu kuundy Simoniny, mám taky radost :)))
    • ... inteligent by tu čárku nenapsal, srááči, pokračuj ve svém sebeztrapňovaní :)))
  • si co tím blbcem hrebeňárem vyvádím, legrační, že?
    • ... má poslední slova k blbečkovi: nikdo zde není, pouze my dva, ty blbec a já inteligent, sračko :)))
    • ... omyl blbečka, primitiv nikdy s inteligentem nevyvádí, nemá na to, jsem nadšen, že si primitiva jako ty budu navždy pamatovat, že ze sebe udělal hlupáka, jakého bych si nedokázal představit
      • Ty jsi musel mít opravdu hrozné mládí. Kde bereš tu odvahu a myslíš si ,že se schováš za anonimitu. Jednou ti to nevyjde a tááák ti někdo naloží do frasny , že si vzpomeneš na mládí, kdy tě také asi mlátili. Jinak by jsi nemohl být takový pako. *3*
  • hreběňárská swině, prej nechápeš hlasování na tiscali, nech to bejt, při svý inteligenci bys to stejně nepochopil ty impotentní blbče!
    • ... hmm, má trpělivost začíná přinášet nečekané ovoce: dlouho jsi nebyl tak dementní jako dnes :)))
  • úpe vprdeli blbec hrebeňár
    • ... copak je to tvé dementní "úpe vprdeli", zase jsi dolemtal své krabice vína, d*mente?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit