Přejít na výpis diskuzí
Jezdí sem za prací, ale nedodržují české zákony a pořádek. Spasí nás Chovanec?
23.1.2017 | Tomáš Chalupa
142 příspěvků
-
Dovezte sem 70 tis. cizinců, ať se mohou místní cikáni v klidu dál válet na dávkách...
-
-
... jdi příkladem a už se na nich neválej :)))
-
-
Přivandrovalci u nás vyrábějí krásná autíčka a ve volném čase kradou a dělají bordel.
Autíčka se vyvezou do zahraničí, něco se prodá u nás.
Peníze za autíčka odplynou do Říše.
Tak je to správné, tak to má být (?) -
-
... nemáš na to, nemáš na nic :)))
-
-
... sorry, máš na vydatné hlasování primitiva, kterým se inteligence nezabývá, hrošíku :)))
-
-
-
Pro bijce pitomečků by mohly udělat samostatný stránky, on by si vystačil sám.
-
Chovanec si může posvítit na svůj diplom z Plzně!To mu stejně nestojí za to, nikdo ho volit již nebude! Zákeřnost je nevolitelná !
-
-
Chovanec je bezcharakterní nedůvěryhodná osoba. Nejde jen o ten diplom z plzeňské Kindlšvindlišůle, ale on se také podílel na puči organizovaném SPOZ - Sebrankou Poskoků Ožralého Zemana. Další jeho křivárna je nedávná "reforma" policie, což se v podstatě už zametlo pod koberec, Bylo to provedeno v rychlosti, bez řádné přípravy a posouzení důsledků, takže je jasné, že to bylo učiněno ve prospěch "někoho".
-
-
Já jsem tady na diskuzi ze všech nejchytřejší, říkají mě Simon Simonovič Simonov.
-
-
-
... jste všichni primitívové a já jsem vrchní čmuchač, mám velice jemný a vytříbený čmuch :)))
-
hrebeňára, kterýho udělali debilem dne vždy rozzuří k slzám množství nesouhlasů
-
-
... omyl, blbečku, stokrát jsem napsal, že nesouhlasy dementní trosky jsou pro mě odměnou :)))
-
-
... a z každého smradu kuundy Simoniny, mám taky radost :)))
-
-
... inteligent by tu čárku nenapsal, srááči, pokračuj ve svém sebeztrapňovaní :)))
-
-
si co tím blbcem hrebeňárem vyvádím, legrační, že?
-
-
... má poslední slova k blbečkovi: nikdo zde není, pouze my dva, ty blbec a já inteligent, sračko :)))
-
... omyl blbečka, primitiv nikdy s inteligentem nevyvádí, nemá na to, jsem nadšen, že si primitiva jako ty budu navždy pamatovat, že ze sebe udělal hlupáka, jakého bych si nedokázal představit
-
-
Ty jsi musel mít opravdu hrozné mládí. Kde bereš tu odvahu a myslíš si ,že se schováš za anonimitu. Jednou ti to nevyjde a tááák ti někdo naloží do frasny , že si vzpomeneš na mládí, kdy tě také asi mlátili. Jinak by jsi nemohl být takový pako. *3*
-
-
-
hreběňárská swině, prej nechápeš hlasování na tiscali, nech to bejt, při svý inteligenci bys to stejně nepochopil ty impotentní blbče!
-
-
... hmm, má trpělivost začíná přinášet nečekané ovoce: dlouho jsi nebyl tak dementní jako dnes :)))
-
-
úpe vprdeli blbec hrebeňár
-
-
... copak je to tvé dementní "úpe vprdeli", zase jsi dolemtal své krabice vína, d*mente?
-