Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na své kárce pro impotenty odjíždím do továrny k pásu na noční!
    • ... jsi chudák bez vzdělání, kvalifikace, holt póvl a oběť mého vyhledávání lidského odpadu :)))
  • prase se loučí? Jde poskákat maminku? Tu svoji Zparchantělou prasečí matku?
  • před hodinou hlásil impotent hrebeňár, že odchází, ale ne, nikam, ještě jsem mu blbečkovi nedovolil odejít!
    • ... ano, jenom nejposlednější primitiv sleduje, kdo co kdy napsal, tvá tupost mě zde pozdržela :)))
  • Pobavil pan Dlouhý, prý v čr jsou lidé líný stěhovat se za prací.Za prvé to v žádném případě nepomůže regionu když třeba z Bruntálska kde práce není se lidi odstěhují do tramtárie. To se nebavím o tom že tam musejí pod cenou prodat domy a byty a za ty peníze si opravdu jinde nové nepořídí.
    A taky pochybuji že propuštěný horníci z OKD pojedou do Karlových varů otvírat dveře v hotelu.
  • jste udělali hrebeňára debilem dne, ale on to nechápe, jeho impotentní mozeček na to nemá vinty!
  • To mají stejné argumenty jako při zavlečení černochů do Ameriky, natažení Maročanů do Francie a Turků do NSR, Romů do Horních Uher. Všechno končí neřešitelně. V Čechách to bylo "vyřešeno" odsunem. Němce sem natáhli vládci ve středověku taky k "rozhýbání ekonomiky" v Sudetech, a jsou z toho problémy s Landsmančaftem dodnes. Oligarchové - majitelé aktiv (dřív např. Lucemburkové) žijící mimo tyto "bouřlivě rostoucí" ekonomiky - shrábnou zisk, vláda (dříve např. šlechta) "rozpočítá" vybrané daně, cizinci dostanou civilizační vymoženosti a bezpečí (obrana přeci není zadarmo). Domácí obyvatelé jen intenzivněji plundrují svoje tuzemské zdroje, zaplatí všechny externality prostředí, bezpečnost, sociální výdaje a dostanou za to nepokoje a zmrazení platů. Z minorit vznikne politická síla nemluvící úředním jazykem původního etnika alias národa a svou početností výslovně ohrožují malé národy tím, že z nich udělají minoritu a pak (demokraticky!) prosadí zákony ve svém zájmu. Proč by nemohly firmy odmítnout zakázky a zvýšit cenu (a platy), když je vysoká poptávka? Protože mají zahraniční vlastníky. Kdo zaplatí rekultivaci montoven, až boom skončí? Miliardové subvence jako v MUS a OKD?
  • Zrušit nesmyslné, nic neprodukující mezičlánky! Řádně zaplatit českým dělníkům a bude po problému! Je smutné, když český kvalifikovaný dělník obdrží po 40 letech praxe něco málo než dostali řidiči za tzv. ČEKAČKU.
    Nemusí mít podnikatel hned AIRBUS a poslední model Ferrari...
    • ... jsi totálně v hajzlu, pošlu ti nějaké konzervy, napiš adresu, troubo :)))
  • nemachruj tady. S prasatama se neměří síly. Tvoje místo je v kafilerii.Tak šup šup!
  • ... jsem ohromně nadšen, jak troska bez zaměstnání a rodiny číhá na mé hluboké myšlenky :)))
  • ... kri*l záhy pochopí, že narozdíl od krysy já nemám nejmenší potřebu komunikovat s odpadem :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit