Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... jsem spokojen, póvl jako nikdy nic nového nenabídne, jdu do do lahodné Chivas Regal :)))
    • ty regále. Jdeš do prasečího chlíva. Tam visí kalhotky od Simony. Ty si dnes užiješ. Tak nemachruj prase.
  • Rusáci. Rusák je odpad společnosti. Je to chamraď která naprosto nepatří tady do unie. Doma to žere rukama a na hajzl to chodí do křoví. Všude je to z domu zvyklé stát ve frontě. Ale jen chátra přijede sem, už se to chová úplně jinak. Potřebuje to jediné. Pravidelně řezat. Ale pečlivě!
    • Ty jsi zase dobytek Simon, čmuchač prochcaných a smradlavých kalhotek. Že se nestydíš ty dobytku Simonů a ještě se s tím chlubíš, co by blijec pitomec.
      • ty lopato prostá. Nikdo se, co se likvidace rusů nestydí. Rusáky je třeba hubit. Systémově. A ty lopata s tím nic nenaděláš, víš?
        • Jestli je budou hubit pitomci jako ty, teplošku Simone tak se zasmějeme, ty buzerantský vajíčko..hi..hi.. *2* *2*.. a vyhub si filcky na svým ptáku ohníváku, pitomče.. *15*
          • tady na netu jsi těžká váha. Strach třepe kurníkem. Trefné poznámky jistě nemáš z vlastní palice. On už se ti takto někdo dneska posmíval,co?Pták, teploušku,filcky .... u vás domácí mluva,co?
            • na něj teplej Simone
    • nespokojených klikačů. Ale NIC naprosto nic s tím neuděláte rusoprdelolezci.A není nic hezčího když než narázím na převelikého ruského frajera v kožené bundě. Co mu patří svět. Je neomalený sprostý. Do chvíle než dorazí naši dagestánští přátelé. A najednou je od krve frajer, kožená bunda i chodník po ním. A to je výchova rusáků v Čechách.
      • Jdi do prdelle ty dagestánskej příteli.. *2* *2* *2*
  • ... rozhodně si nenechám požitek ze skvělé skotské whisky kazit komunikací s krabičákama :)))
    • vodovod, ty impotentní whisko
      • prase a Whisky? To se povedlo. To co ti tak chutná jsou chcánky prasete od vedlejšího žlabu.
  • ... pa, debilní chudáku :)))
    • říkáš pa ouchyle
      • ... kriplovi, čau, zbabělá kryso :)))
  • ... dnes jsem vyjímečně pořádně vytřel podlahu WC na tiscali.cz úplně bezmocným chudákem :)))
  • ... děkuji za každý hlas, ale pochopitelně nebudu pořád dělat společnost poslednímu póvlu, čau :)))
  • ... mozek primitiva se za chvíli zavaří, nečtu blba, ale stále nabízím férově rozbití tlamy kripla :)))
  • ... hlupáček, který na to nemá a nikdy mít nebude, ještě kope, ale brzy jej skolí krabicové víno :)))
  • ... neskutečně krásně jsem rozpumpoval jediný mozkový závit blbečka, wau, moc dobrá práce :)))
    • cha cha kopat do tebe a vysmívat se ti čuníku je super relax! A nic s tím hlupáku neuděláš. Jen piš piš!
  • ... nikdy jsem si víc jako dnes neužil ubohost tupce, díky, miluji bezmoc největšího primitiva :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit