Přejít na výpis diskuzí
Kačku, nebo euro: Evropské měně je 18 let. Měli by ji chtít i Češi?
8.1.2017 | Pavel Jégl
209 příspěvků
-
co je za kolínem východně je balkán.jo tam si euro mějte
-
v české kotlině, to je jejich soukromá věc a my to respektujeme. My Moravané v moravské kotlině bychom Euro i brali a mělo by to být taky druhými respektováno (aspoň by se přestalo spekulovat se směnnými kurzy a uměle znehodnocovat koruna, ukázalo by se jasně se stejnou měnou jaká jsou kde pravidla a zvýhodnění a naopak jinde diskriminace) ovšem EU by musela projít RADIKÁLNÍ STRUKTURÁLNÍ POLITICKOU A EKONOMICKOU PŘEMĚNOU (ostatně stejně jako česká republika, to je prašť jak uhoď)
-
Brusel jde po Česku kvůli emisím nových aut
Evropská komise zahájila koncem roku s Českou republikou řízení kvůli legislativě kolem emisí u nových automobilů. Do Česka přitom ale zcela legálně každoročně míří desítky tisíc ojetin, jejichž emise jsou až několikanásobně vyšší. -
ty si hlavně zaveď mozek
-
... nejzbabělejší a nejprimitivnější blb usnul ve svých blivancích, každopádně jej najdu a zničím :)))
-
... napiš adresu svého ústavu a všem se uleví, ústavu, tobě, blbe, a celé populaci, chci tě zabít :)))
-
... blboučký ubožáčku, já mám na víc, než ty na dementní hlasování, v dubnu tě chci ubít :)))
-
... ubohé prasátko usnulo tradičně ve svých zvratcích, klasika, už sem nebudu psát, čau blbe :)))
-
... už se neztrapňuj, ubohý blbe, svou ubohost nemáš při své nulové inteligenci jak překonat :)))
-
... jako vždy jsem levou zadní udolal primitivy, avšak neexistuje důvod, abych řešil póvl dál :)))
-
... uzavřu hlupáka: nikdy nedoložil své vzdělání, zaměstnání a rodinu, holt opuštěný primitiv :)))
-
... čau, kriplíku :)))
-
... ty na kopance fakt nemáš, zbabělý primitive :)))
-
... takovou tupost jsem nikde nikdy nezažil, ale proč si neužít největšího d*menta na netu :)))
-
... nikdo jiný než ty sám nemohl hlasovat, jsi nejprimitivnější sr*čka na netu, kterou opouštím :)))
-
... naopak, užil jsem si jako pokaždé bezmoc hlupáka, s tím nic neuděláš, jsi dokonalý póvl :)))
-
... chápu, že všemi opuštěný blbeček je rád i za podvratné pejsky :)))
-
ale no tak! Užil jsis tady kopanců a ponížení. Tak jak praseti patří. A tak tomu bude pokaždé když budu chtít!
-
... jsi neškodný blbeček :)))
-
... v SaSaZu jsem pokaždé VIP, tebe by vždy odvedli, ty ubohá nevzdělaná chudá sr*čko :)))