Přejít na výpis diskuzí
Kačku, nebo euro: Evropské měně je 18 let. Měli by ji chtít i Češi?
8.1.2017 | Pavel Jégl
209 příspěvků
-
A ty prase z chlívku s tím nic neuděláš! Krásné co?
-
i moji psi by od tebe smrděli, kdybych je poslal. Páchnoucí vyvrheli.Vlez už si na tu maminku.
-
... užil jsem si ubohost bezkonkurenčního ubožáka, ale nic není věčné, už se zde nebudu nudit :)))
-
... pouze nejprimitivnější zakomplexovaný ubožák jako ty si ihned ohlasuje své výblitky, si debiil :)))
-
nemachruj. Nebude tramvaj ani SaSa. Přeci prasata nesmí do měst ani MHD.
-
... je to prosté, nikdy nenajdeš odvahu nechat si rozbít svou d*mentní držku, tak na tebe s*ru :)))
-
odhalil jsi mně! Prase akademik.To zas vypadlo z rypáku moudro!
-
... nauč se psát, deemente :)))
-
... jsi zbabělý primitiv, tak s tebou končím, ubohoučký blbe na netu, mám radost ze tvé tuposti :)))
-
mlsně vrtíš prasečím ocasekem nad kalhotkami Simony, co? A to je tak maximum sexu, co?
-
cha cha hi hi vidíš prase jak panáčkuješ?Nemachruj tady. Pro tvůj prasečí puch tě přeci nikam nevpustí! Tak v klidu vylez na svoji matku a vypráskej jí prasečí zadek. Jak jste u vás ve chlívku zvyklí.
-
... opouštím primitivně hlasujícího chudáka, neexistuje větší primitiv v Česku, čau, ubožáku :)))
-
... pokud ta troska pochopitelně nebude mít ani na šatnu tam, zaplatím jí tramvaj k SaSaZu :)))
-
... férově veřejně nabízím nejprimitivnějšímu pitomci zde rozbití jeho tlamy v SaSaZu 7. dubna :)))
-
... čím víc hlasů největšího blba, tím je má spokojenost větší, ubohoučký debílku, přitlač :)))
-
... souhlas primitiva se nepočítá, pitomečku :)))
-
... píšeš o sobě a dementně, nikdy jsem nepoznal bezmocnějšího ubožáčka, čau, blbe :)))
-
Souhlas.
-
... BIJEC dopil svou nedělní krabici vínka za pár kaček a je v limbu, dokonalý ubožáček :)))
-
... deementní debílek bez slovní zásobou tak 20 slov ze sebe dělá dobrovolně úplného blba :)))