Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Clovece,ze tam neodtahnes za nima!
    8000 :12:2=333,50.-KC mesicne na kazdyho potomka...Neni to na navrh k soudu na zvyseni vyzivneho?Vzhledem k Tvemu platu... *3*
  • To h....o tam posílá 8 000kč ročně tzn. asi pět hodin práce Římana za jakoby rady Nečasovi a tím se chlubí v televizi. Ale že jeho spratek na vysoké škole má byt za několik milionů a on odkloněné stovky milionů o tom nemluví!!!!
  • Tak za tohle by potřeboval už pořádně přes hubu, když nás srovnává s Ugandou. Jednou ho lidé pověsí.
    • No to doufám !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Při té sprostot,zde vládnoucího politického dobytka ,se jeví jako nejrozumnější řešení,po revoluci,všechny tyto politické lumpy protahnout katovskou mučírnou.A tam zpracovat,co nejkrutějším způsobem,na tuhý krvavý biftek.
  • Pojďme se zvednout od PC a tohoto gaunera,který se nám vysmívá,nakopat hromadně do řiti a hnát ho až do Bechyně,vždyť je to prachobyčejná s...ě!!!!! *11*
  • Nic jiného než UKURVENEC , srovnávat je ubohé , mám tři malé děti , jestli chce přenechám mu měsíční výdaje na 4letou dcerku a 2,5 Dvojčata , a at ukaže co dovede z 13.OOO,- na měsíc.
  • Vážený pane Kalousku,je hezké,že podporujete děti z Ugandy.Velice si toho vážím,ale proč okrádáte děti naše to nevím.
  • Chacha, ten ignorant si ale neuvedomuje, ze srovnava nesrovnatelne. On nas stavi na uroven zeme, kde vetsina lidi proste nedela, ale ani neplati zadne dane, kde je obrovske procento nakazenych HIV, protoze si cernousci mysli, ze kdyz nakazenej chlap prefikne pannu, tak se vyleci. Taky je tam rozbujely samanismus, cernosi vrazdi albiny, aby z casti jejich tel uvarili "zazracny" lektvar, vzdelanost je tam miziva a zeme prosla mnoha valkami. A tohle nam asi Kalousek preje, proto jsme pro nej prasata. Az se budeme mit jako v Ugande, pak nas mozna prestane vysavat, ale moc tomu neverim. Ja ti Kalousku preju, aby ses v pristim zivote narodil jako albin v Ugande. Vsak ono se ti to vrati.
  • Kalousku ty jsi ale vůl, srovnávat nás s Ugandou, je ještě ten Kalousek zdráv? Myslím že ne, že by měl navštívit Chocholouška nebo spíše on jeho se svěrací kazajkou.
  • Jako prase si žije Kalousek, vláda, poslanci, senát, ministerstva (rozdávají 200 mil.K na odměny v době krize) a další podvodníci a nemakačenkové, kterým jste vaši "dobrou prací" připravili špatné zákony a nízkou vymahatelnost práva. Až zde bude díky Vášemu vládnutí situace jak v Ugandě, poté
    doufám, že konečně dojde i na Vás, prolhanci a zaprodanci. Kdo z Vás má prsty v podpisu smlouvy
    ACTA. Která další omezování, včetně svobody slova jsou na řadě. Kdy přijde na řadu SOPA a PIPA.
    Politici všech zemí, vyližte mi predel !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit