Přejít na výpis diskuzí
Kalousek: Já mám dvě děti adoptované v Ugandě a tam se mají lidi rozhodně hůř
31.1.2012 | Michal Polák
79 příspěvků
-
To by snad ale nemělo být cílem vlády, abychom si žili jako v Ugandě... Za komančů jsme se srovnávali s vyspělým západem.
-
V tomto skvělém statě nemuže nikdo pomoc člověku,který je na kolenou,bez střechy nad hlavou a s exekucí na krku.Pokud ho nechá přespávat pod vlastní střechou,tak o ní lehce přijde.Mnoho lidí by přeživalo podstatně důstojněji za předpokladu že na soudech nebudou sedět takové kreatury.Žádný,sebelepší zakon nezlepší život nikomu jinému než špičce.Je nutná radikální personální změna na soudech.Pan Kalousek by se měl do té Ugandy přestěhovat.Jsem si jist,že většina Čechů by přispěla korunou na naklady jeho stěhování a dalším obnosem na stěhování pana ministra nespravedlnosti.
-
Je to ještě větší blbec než jsme doufali. Je to jako by říkal,že si žijem dobře, protože nechodíme v létě bez bot jako naši prapraprarodiče za Marie Terezie.
-
Ten člověk je vypitej id*ot.
-
Mirku, s tvým platem bych si taky žil jak prase v žitě. Je vidět, že jsi úplně mimo realitu života obyčejných lidí. A co se týká adopcí v Ugandě, proč jen dvě děti? Není to málo? A kdy je v rámci multikulti vezmeš sem do ČR?
-
pojdme začít stavět šibenice,aby se ty zrůdy mohly houpat. *1*
-
Ano,je to Boží hovádko.
Tady je konečně vidět o čem to vlastně Hašek,Čapek,Kavka psali. -
O tom, že je v Ugandě hůř se přece nikdo s nikým asi přít nebude, ale to neznamená, že se k nim musíme stále víc přibližovat a nebo nedej bože si je snad dokonce brát za vzor. Tito už dávno nevnímají realitu normálního člověka co chodí každý den do práce.... Jsou na generace zajištění, tak je takové věci vůbec netrápí..Lidi je zajímají jen pár dní před volbama a v den voleb.
-
Ano to je cílem - rozvrátit stát, aby všichni až na pár vyvolených zlodějů byli stejně chudí a hladoví jako v Ugandě. Opravdu úžasný cíl naší zamerikanizované vlády.
-
jak si takový dobytek černoprdelnický může v takové době a v tak rozkradené zemi používat takové výroky. *12*