Přejít na výpis diskuzí
Kalousek: Já mám dvě děti adoptované v Ugandě a tam se mají lidi rozhodně hůř
31.1.2012 | Michal Polák
79 příspěvků
-
Ten opilec to myslí s naší zemí celkem dobře. Nadělá tady bezdomovců a podporuje černoušky místo toho aby podporoval děti z kojeneckého ústavu v naší republice. Mimo jiné bych mu nejraději zaplatil skok s jeho padákem.
-
-
legitimně - NEVOLIT a kroužkovat potom budou čumět jako LANGR , raději volit nové a ty
deptat hned od začátku , protože TITO KSINDLOVÉ už mají sistem !!! -
A nebyl by lepší skok bez padáku?
-
Já také. Otevřete konto? *3*
-
-
Co dodat k tomu praseti,vše je tu napsáno! *12* *12*
-
Samozřejmě že se v Ugandě mají daleko hůř, tam se totiž již dávno před námi uskutečnily v praxi nápady jiných podobných"Kalousků".
-
Jako *12* *12* v zite si zije *12* Kalousek
-
Tak se tam vodstěhuj!
-
pražáci to Kalouskovo *12* měl někdo vzít heverem přes tu jeho držku ožralou!
-
Pane Haryk, většina slušných lidí v tomhle státě poctivě pracuje a musela pracovat i za minulého režimu. Patřím mezi ně a rozhodně se nespoléhám na bezmeznou pomoc státu, ale stavět nás na roveň Afrických lenochů mně taky uráží. Nežiju si špatně, ale rozhodně za to nevděčím Kalouskovi a takovým demagogům jako jste Vy. Kalousek a jeho parta patří do kriminálu.
-
-
já bych byla opatrná, Afrika měla svou civilizaci do doby, než ji Evropané rozbili a zkusila jste někdy pracovat v takovém horku, jako je tam, tedy musí nastoupit siesta, protože jinak by ti lidé nevydrželi ani týden. Nechte si proto své poznámky o lenoších afričanech na příští sjezd ku-klux-klanu
-
-
jako prase si žije pan kalousek protože jej adoptovala nesprávná volba v roce 2006 do vrcholné a velmi dobře placené funkce a to za naší finanční podpory.
-
jsou to zas jen žvásty že někoho adoptovat *1*
-
Jen jestli není rasista, když je nevezme k nám do Čech, zde by jim zařídil dávky od daň. poplatníků a měli by to jednodušší s dědictvím. Rozmnožili by populaci multikulturního prostředí.