Přejít na výpis diskuzí
Kalousek: Já mám dvě děti adoptované v Ugandě a tam se mají lidi rozhodně hůř
31.1.2012 | Michal Polák
79 příspěvků
-
Naprosto nevhodné přirovnání životní úrovně a to náým pan Kalousek dělá ministra. *10* *10* *10*
-
Ze svého platu by si Kalousek mohl adoptovat celou Ugandu. A k těm prasatům - rozdíl asi bude i v tom, že Uganda se považuje za rozvojovou zemi nebo tzv. zemi třetího světa. My ještě pořád Českou Republiku řadíme k zemím rozvinutým. I když, s takovouhle rozdíl mezi rozvojovou a rozvinutou zemí se brzy setřou.
-
Proč to pan Kalousek radši nedá bezdomovcům nebo na nezaměstnané, kteří vznikají díky jejich vládnutí a plánovanému rozkrádání státu jak na běžícím pásu. Viděl jsem kousek již zmiňovaného pořadu a pan Kalousek se tam tvářil jako kluk přistižený při kradení jablek a svelikou nelibostí poslouchal pravdu. Kterou se snažil vyvracet již ohranými prolhanými pravdami, jak jsou dobří, jak to dělají správně apod. Prostě jsou to machři. Na vlastní lidi bič a pokuty, pro cizí med. Jen tak mimochodem, je to pěkný škrt.
-
To řekl jednou trochu pravdy. Ale neřekl, že on je živí z přebytku. Jsou mezi náma i tací, co je maj taky adoptované a živí je z nedostatku svejch platů a důchodů. Navíc on má v rukou otěže a s jejich pomocí může živit celou školu v Africe i doma. Na to ovšem kašle.....
-
Káždé prase půjde nakonec na porážku *2* *2* *2*
-
není potřeba si někoho nastěhovat pod střechu, stačí aby ho nějaký blb na úřadě napsal na vaše bydliště. Nebo si koupit krasný romantický domeček.
-
ses krestan tak adoptuj dalsi ty ...
-
Musí ty ukradené miliardy nějak ospravedlnit.Kolipak asi ty chudáci děti z toho mají? *1* *16* *16*
-
http://www.osud.cz/dost-uz-ani-korunu-rozlouceni-obcana-se-statem *7*
-
Mnoho lidi v CR, mozna, ze dokonce vetsina, si vubec nedokaze predstavit obsah pojmu 'bida', jak ostatne potvrzuji i nektere tupe prispevky v teto diskusi. Po tragicke vsestranne devastaci zivota nasi spolecnosti komunisticko-estebackou mafii, jsou struktury hodnot mnoha lidi tezce poskozeny a nejsou schopni se chovat jako svepravne bytosti odpovedne za sve zivoty. Naprava toho bolsevickeho marasmu bude trvat generace a kdo vi, zda se vubec podari...
-
-
a ta náprava bude spočívat v tom, že se budeme mít jako v Ugandě: no nazdar
-
Naprava toho bolsevickeho marasmu bude trvat generace a kdo vi, zda se vubec podari, vážený, strašit malé děti je normální, ale strašit dospělé občany komunisty, je v současné době již zastaralé a zbytečné, pokud píšete za TOP 09 a nebo za ODS, pak vám asi velmi dobře platí, ale občan ví své.
-
haryku haryku umíš jenom štěkat jistě jsi v té době nežil tak nekecej a štěkej dál
-
Jdi štěkat jinam Haryku, nevím jaké hodnoty myslíš, ale zřejmě máš sám hodně nacpané břicho. Ještě dneska hledáš důvod ve zbídačovaní této země v historii staré takřka 25 let. Tenhle strašák přestává fungovat. O žebrácích a bezdomovcích jsem slýchával pouze ze špatných zpráv komunistické televize, dnes je potkávám denně a to nejen profesionály.... Něco je špatně, nemyslíš
A Kalousek je pro tebe představitel toho správného zdravého směru ve společnosti???
-