Přejít na výpis diskuzí
Kalousek: Já mám dvě děti adoptované v Ugandě a tam se mají lidi rozhodně hůř
31.1.2012 | Michal Polák
79 příspěvků
-
Pan Kalousek má ve všem pravdu-lidi si žijou velmi dobře
-
-
Bejt tlustej, nejni zdravý. A taky je zdravější chodit pěšky, naž se vozit. *2* *2* *2*
-
-
Kalousek má pravdu, ať to zní jakkoliv brutálně. Málo lidí ví jak se žije jinde. V luxusních hotelích exotických zemí to nikdo nepozná . My jsme nasadili laťku podle amerických seriálů a odmítáme pochopit, že každý žije pouze přesně podle svých schopností. Tady samozřejmě nemám na mysli zloděje a podvodníky. Boj proti nim je prvořadým úkolem státu, což bohužel moc neumí. *9*
-
-
Ty voe ty si mela zrovna orgasmus kdyz si to psala ne? Takovou blbost jsem už dlouho nečet. Přeji si abych nebyl tahán ani do amerického seriálu ani do slova "my". na to mám alergii od roku 89.
Stát umí zatočit s babkou co ukradne rohlík, nikoli s vlastizrádci, lobysty a ostatním svinstvem, které by mohlo založit partaj a mít ve znaku místo slepice tohohle dvopuocasého krypla *16* Hlavně si zase zvolte paroubky, babiše a spol. To uvidíte. -
-
op: dvouocasého
-
-
-
Mirkovi fandim.Nema to jednoduche v teto zemi spravovat finance.Kdo jiny by to umel lip?Myslim si ze nikdo!Mirek je moje krevni skupina-chlasta jako ja.To jsou spravni chlapci, kteri na danich za lihoviny davaji nejvice penez.Akorat tech 8000kc co ho stoji ty decka-tak to trosicku strelil vedle.Tu sumu my dva jsme schopni prochlastat behem 1 dne v pracovni dobe.Drzim ti palce ta jsi tady s nami na veky.
-
-
Drábku, proč ses nepodepsal?
-
Teda to při cenách za chlast v kantýně poslanecký sněmovny musíte bejt jako dogy.
-