Přejít na výpis diskuzí
Kalousek navrhuje zmrazit na tři roky důchody a 20% DPH
25.2.2012 | Danica Klein
57 příspěvků
-
Jak se může tento člověk podívat lidem na ulici do očí bez výčitek před bohem kterého tak vehementně skloňuji a zárověň degradovat práci našich rodičů tím že je nezajistí ve stáří.Co já pamatuji tak je tam už 20let a jenom dehonestuje práci poctivých lidí jeto *12* které nemá úctu už aby si ho vzal ten jejich ďábel,lucifer či jiná chamraď.Jak dlouho mi ještě bude pít krev.
-
Nechci se tady dotknout poctivých živnostníků, ale zajímalo by mne, který z nich nepoložíl tuto otázku !!! Chcete to s papírem nebo bez ????
Když se podívám kolem sebe málo kdo z nich nasype státu na daních tolik co já *16* *16* *16* Ještě si dokáže spoustu věcí pro svou potřebu odepsat.
Prostě tento prohnilý stát má občany rozškatulkované a dobře nám tak. Máme co jsme chtěli ..............BOHUŽEL -
Když chce šetřit, tak ať zruší senát a vyhodí polovičku pos(.)anců. Stejně jsou to zbyteční darmožrouti *2* *2* *2* *2*
No jo no, já vím, kapříci si rybník nevypustí *6* *7* *9* -
-
Pacičko, s tím senátem to dost dobře nejde, dvoukomorový parlament má velký význam pro dělbu moci a zajištění demokracie. Ale 200 poslanců je moc, proč by jich nemohlo být např. 100, když senátorů je 81? A ty jejich nehorázné platy, to je také hnus.
To víš, kapříci si rybník nevypustí, zvláště když ovce ty překabátěné bolševiky za plané sliby stále znovu a znovu volí. *6* *7* *9* -
-
Víš co Petře, doplň si vzdělání a pak se přijď bavit s dospělými lidmi, ano ??? Hloupostí je tu dost i bez tvých příspěvků.
-
-
-
Tak mně napadá,jestli by se Kalous nechtěl nechat zmrazit sám i s dalšíma idi...ama,co za těch dvacet let stačli poslat tuhle republiku do sr.ček.
-
Pan Kalousek vychází z toho,že přibývá vražd a přepadávání důchodců,,protože jedině jim se dá jednoduše něco ukrást ! Tak se holt přidal.!
-
-
... bylo by nejlépe, aby každý pod svůj příspěvek napsal, pokud tak učinil:
Neomlouvám se, cinkal jsem klíči, jsem vinen!
Necinkal jsem klíči, mám to za pár, tak na to (_!_)
-
-
chcípněte, plaťte léky, lékaře, nemocnici a když nemáte na to, tak ještě pár dní živoření a konečně tento stát zachrání před krachem důchodci *1* Sláva jim a co dál *10*
-
20 % DPH už je. *2* *2* *2*
Jen aby nebylo 25, jako na Čobolsku! *7* *8* *13* -
Na Slovensku je DPH 20 % a v Maďarsku 25%
-
-
A co jako je nám do toho ??? To jako snad má znamenat, že když například Eskymáci bydlí v ledových "iglů", že my jsme povinni si stavět také iglů a bydlet v nich ???
-
-
a vy si toho nevážíte holoto. on chce jenom vaše dobro. dph by mělo být aspoň 50% a důchody by se měly zmrazit navždy, nejen na tři roky. a obě opatření prosadit najednou. TO BY BYL BLAHOBYT.............. *3*