Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Frantisku,takze trtina,Necasova kobyla ,medvedaruv medved -to byla HIC parta.Vlastne
    zustal ted zbytek cirkusu a ted medvedar kouka po novem ,mladem a poslusnem medvidkovi,
    zda se ze uz nasel .
  • Přezně. Zapoměl. On totíž nepočítal, že se lidovci dostanou do vlády. Je to stejný šmíed, jako ten Štětina. Do r.89 jako člen KSČ procestoval celé CCCP a dokonce jeho rodiče byly velvyslanci v komunistické Číně a pohladil ho jako chlapečka sám Veký Mao, stejně jako Havla Heidrich a taď je z něj největší komunistobijec.
  • Má pravdu. Jsem z vesnice a viděl tu šílenou dřinu jakou měli sedláci. Makali od 4.00 hodin ráno do 23.00 večer dennodenně. Bylo to jejich a tak to ve své době viděli jako krádež a zpočátku, kdy družstva nefungovala, každý si hleděl jen co by kde šlohnul. Ten seriál "Nejmladší z rodu Hamrů" nebyl sice přesný, ale mnoho pravdy vystihl. Když pak JZD se dostala ze srabu, tak měli pokoj . každý si odpracoval 8.00 hodin a měl volno. Kluci ze selských rodin, s nimiž jsme se kamarádili jako malí, tak kolikrát také musili vypomáhat v hospodářství. Inu jak kde. Bohatší sedláci si mohli dovolit děvečku a čeledína, tak jejich děti byly ušetřeny.. Ale ti nejtvrdší většinou také nevydrželi. Společná velkovýroba je vždy efektívnější. A na druhou stranu, řada kluků z těchto rodin ani vracet ta hospodářství nechtěla a pokud ano, tak jen kvůli pronájmu. A co myslíš, že s polnostmi udělá církev ??? Už jsi viděl flanďáka s lopatou ??? (Možná jako PTPáci, ale jinak se práce štítili ). Církev ta pole rozprodá Němcům na stavební parcely. Jde přece o to, vyhnat Čechy za Ural a naši zemi kolonizovat Německem . Je to největší zrada českého národa v dějinách. A Kalousek by za to zasloužil i s Bělobrádkem a Dukou tresty smrti !!! A to není nátlak a hned na 10 milionů občan, ??? Blbe !!!
  • op: neuchlastá
  • To je správné, s dodatkem, že jeho kariéru po boku příbuzných a krysáka ukončí provaz. Pokud se neuchlasá.
  • To by až tak nebadilo, jen ať se klidně s ODS kou i KDU povraždí do posledního...
  • Kalousku,prosím drž už tu svou nevymáchanou hubu a už se konečně chovej jako chlap,který už holt svou kariéru pomalu končí,nerad používám vulgarismy ale ty konkrétně jsi nehorázný kokott.Více už snad ani co k tomu blbečkovi dodat.Vždyť je to psychopat.Ten člověk už je zcela mimo realitu.
  • Ano, tak to skutečně bylo. Můj strýc byl sedlák na Jižní Moravě, k podnikání měl vše. Když jsem s ním probíral, jak žila jeho rodina, než vstoupil do družstva, říkal, byla to jenom dřina a tak jsem jim to dal. Dnes žijeme jako lidé, pracoval u prasat a teta v rostlinné výrobě. Družsto prosperovalo a tak brali prémie. O tom, se nám ani nesnilo strýc pobral 47 tisíc a teta 28 tisíc. Vzali peníze a šli pro syna koupit do Tuzexu Octávii kombi. Moji rodiče dělali ve slévárně a takové prachy nikdy nedostali.
  • 115 000 byla teď by to bylo 181 000 za pouhých 7 let tenhle "ekonom" utratil / ukradl s kamarády 660 miliard korun což je neuvěřitelná částka. A to ještě nikdo neví co vyleze na povrch. Ne jeho ale na jeho voliče udělat pogrom a žádat zaplacení po nich. Oni už by si to s krysou vyřešili. Takže asi tak.
  • ODS so místo špagátu hodila CÍRKEVNÍ "RESTITUCE". Tak ať na nich visí, až shnije.
  • Zadlužit Čechy na ČTYŘICET LET? OPTIMISTO! *10*
  • to nasadili, vo tom zadna ... ale byla volba ?! meli snad pribrat komance ? z praktickyho hlediska by to snad bylo i lepsi, ale nevypadalo by to dobre *1* *2* *3*
  • a jaky pravice ? tady kdy nejaka byla ?! haha
  • hele a nebyl's Kradlousku dlouhy leta jejim clenem ?! z to uz za komancu ?! v narodni fronte ?! to uz si nepamatujes, vid chudacku ... a gde je slozenka pri tvym odchodu ? pri nastupu byla na 125 tisic ty jeden donosenej potrate
  • a gde's todle vyrvaval poslednich 25 let ?! to ti to za celou dobu nevadilo ?!
  • Němcema ovládaná média a ČT,která pracuje výlučně v zájmu sousedů,samozřejmě vlídně přijímá knížete a Kalouska,který se jim tam může klidně vyzvracet uprostřed debaty a vše ČT uhladí a zajisté se nikdy na tu scénu na obrazovce nepodíváme.Za Zemanem,který jenom nechce abychom jenom něco montovali pro sousedy,slídí celá armáda špiclů z ČT,jen aby se ho podařilo pomluvit a nasadit mu psí hlavu.
  • V Česku není a ani nemůže být ani jediná autentická tradiční politická strana - jen Potěmkinova vesnice "standardní" Klauzemanovy prognosťácké vylhané "demokracie", složené ze sulcovitých nesoudržných tlup levorukých žvanilů, parazitů a zlatokopů s těmi nejpřízemnějšími motivy, stran a straniček vzniklých na troskách KSČ z jejich bývalých členů nebo jejich potomků. Nešťastní bývalí „pracující“ se drží zoufale těchto trosek jako trosečníci do sebe zhroucené parodie Titanicu. ODS i ČSSD nepřežijí své podvodné, šarlatánské a falešné "zakladatele" a nebude to žádná škoda. Tuto zdánlivě bezvýchodnou situaci lze výhodně využít pro vznik autentické, občanskoprávní politiky, založené na důsledné osobní odpovědnosti jak voliče, tak zastupitele, na zákonné bázi občanského zákoníku - nikoli na vylhaném "veřejném právu".

    Blíže viz odkaz na konci příspěvku.

    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Komunistické zrůdy patří do kriminálu a ne do parlamentu. Ten lustrační zákon je moc mírný.
    No, zvolili jste si StBáka, který bude stát řídit jako podnik. Máte co jste chtěli.
  • ale , že je každý den ve všech televizích a tisku.Vždyť už je politická nula. *12*
  • Kalousku díky tobě nemám na Housku!
    Zatímco DPH jsi nám zvedal přímo Stachanovským tempem daně pro majetné jsi nezvedl.
    A co ty odpustky podnikatelům za nedoplatky na daních? Zatímco jsi škrtal na důchodcích
    a tělesně postižených tvůj kolega Drábek udělal do rozpočtu tunel s názvem S karta!
    Vaše strana sociálním holocautem zhoršila už tak hrozný život mnoha lidem tvůj předseda
    se chodi za královské peníze do práce prospat!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit