Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • soutěž v pokrytectví/není součást olympiády
    1.kolo -nastupuje: Mirďa versus Bělohrádek
    Jak říkal Kristus,hřích je hříchem. Nemá kategorie,malý ,větší,největší.
    • To není první kolo...

      To je FINÁLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Je zajímavé, že Kalousek praktiky KDU ČSL kritizuje až teď. Ti si ovšem z jakékoliv kritiky prd dělají - hlavně, že jsou u korýtek...
  • ... řekl bývalý a svými činy i současný (viz zlodějové takzvané "restituce)" příslušník katolické chátrosekty, nervní alkoholik Kalousek, co to myslí úplně, ale úplně upřímně ... :-)))
  • Ano, má pravdu. Ovšem zapomněl, že sám je odchovancem této strany a zvyku jít s každým, pokud to něco nese, se dosud nezbavil. Spíš teď z Mirdy mluví vztek, že přece jenom u lidovců nezůstal, mohl být zase u koryta.
  • Ale Miroslave, po Tvojí ochotě ke spolupráci s kýmkoliv budeš útočit na stranu, kde jsi politicky vyrostl ? Nevadí Ti spíš, že Tě lidovečtí mládenci poněkud válcují ? Kde se stala chyba ?
  • Kalousku, vždyť jsi ze stejného kotce jako lidovci.
    • Asi si více hrknul C2H5OH a tak se mu to vykouřilo z hlavy stejně jako to, že tu řve vždy pravicově, bičuje komunisty a levicové voliče všech druhů a zaměření, zato s Paroubkem , když šlo o koryto, klidně přistoupil na vládnutí s podporou KSČM, protože to prý jinak nešlo, a Lidovci ho za to vyhodili, tak si vytvořil TOPku s vývěsním štítem - Kárl von Sajrajt z Bilderbergu a Šípkového Růženčina království, co nám tu prospí polovinu pracovní doby za vysoký plat z peněz daňových poplatníků, ati ho volí jako ovce a nevadí jim to. .Pracující lůza spát v pracovní době nemůže, zatímco Kárl, ministr zahraničí a poslanec může. Národ blbců v čele s kulturní frontou.
  • Tentokrát musím napsat, že s Kalouskem souhlasím, je tu však jedno velké ALE. Souhlasím, ale překvapilo mě, že toto prohlášení provedl ten největší pokrytec, který ve sněmovně sedí.
    Není tak dávno, kdy pro udržení mandátu by Kalousek šel do koalice i s komunisty, přeskakoval ze strany do strany, až nakonec našel Karla a Nečasovu řiť, ze které ne řídil, ale škodil našemu státu. Až vypadnou z politiky takový pokrytci, jako je Bělobrádek, Kalousek a prolhaný Marian Jurečka, který v televizi zasvěceně vyprávěl, jak jeho rodina trpěla, když musela nuceně do JZD a jak jim tam bylo zle. Přitom se tvářil, jako by při tom byl on sám. Ti, co si to opravdu pamatují vědí, že pro většinu malých kolchozníčků to bylo vysvobození, neměli stroje, sedřeli celou rodinu včetně dětí a když přišla neúroda, zadlužili celou rodinu, nebo chcípali hlady.
    • Hybridní Kalousek - skáče jako blecha ze strany do strany, která jede výtahem k moci, drží se koryt jako klíště, dojí ze státního vemene čtvrt století jako Stachanovec , všechno podělá jako moucha a co nepodělá to zbodá jako komár. Je třeba se ho zbavit a poslat tam, kam patří- - za mříže, aby už nikdy nebyl nikde v čele, ale už do konce života jen bez toho háčku - v CELE. .
    • Problém se vstupem do JZD byl ten, že pro většinu malých i velkých zemědělců to nebylo vysvobození, ale morální a životní potupa a zničení jejich práce i práce jejich předků a životní filosofie kterou si vybrali dobrovolně, včetně té dřiny a rizika neúspěchu. Většina z nich do komunistických družstev nechtěla, ale opravdu zle bylo těm, které k tomu bolševici nedonutili a pak jim udělali ze života peklo na zemi.
      • Lžeš, protože moje příbuzenstvo pochází z obrovských statků. Z počátku to opravdu ńechtěli, začátky v 50tých letech byly opravdu krušné, ale v 60tých letech to začalo fungovat a po sametovce to byli právě ti velcí statkáři, kteří to zpět už nechtěli, JZD bránili a byli pro dále v tomto pokračovat, ovšem fanatická pravice po sametovce si začala vyřizovat účty v čele s naprosto debilním Kubátem, pak pitomcem a hadem na tři Luxem a dál už to jelo viditelně neviditelnou rukou trhu a šmejdy ve vládách . Prostě JZD se musela rozbít za každou cenu a dnes jsme v potravinách, na rozdíl od okolních států , nesoběstační, dovážíme více než 50% ze zahraničí a tak se každoročně zdárně zadlužujeme v desítkách miliard korun. Ukázka jak blbost a fanatismus vítězí nad zdravým selským rozumem.
        • Ano, tak to skutečně bylo. Můj strýc byl sedlák na Jižní Moravě, k podnikání měl vše. Když jsem s ním probíral, jak žila jeho rodina, než vstoupil do družstva, říkal, byla to jenom dřina a tak jsem jim to dal. Dnes žijeme jako lidé, pracoval u prasat a teta v rostlinné výrobě. Družsto prosperovalo a tak brali prémie. O tom, se nám ani nesnilo strýc pobral 47 tisíc a teta 28 tisíc. Vzali peníze a šli pro syna koupit do Tuzexu Octávii kombi. Moji rodiče dělali ve slévárně a takové prachy nikdy nedostali.
      • U nás byli za komunistů malý zemědělci. Měli starý Zetor a zatím co se ostatní bavili, oni ručně okopávali řepu. Měli i dvě krávy. Každý kdo jel kolem a viděl tu bídu, by to jistě takto nehájil
        • Myslím že nemáš pravdu. Byli tady zemědělci malí, střední i velcí, ale hlavně to dělali DOBROVOLNĚ, a pokud by ses jich mohl zeptat, tak většina z nich do kolchozů nechtěla. Strach z nátlaku a teroru bolševiků nezlomil jen ty nejtvrdší.
          • Má pravdu. Jsem z vesnice a viděl tu šílenou dřinu jakou měli sedláci. Makali od 4.00 hodin ráno do 23.00 večer dennodenně. Bylo to jejich a tak to ve své době viděli jako krádež a zpočátku, kdy družstva nefungovala, každý si hleděl jen co by kde šlohnul. Ten seriál "Nejmladší z rodu Hamrů" nebyl sice přesný, ale mnoho pravdy vystihl. Když pak JZD se dostala ze srabu, tak měli pokoj . každý si odpracoval 8.00 hodin a měl volno. Kluci ze selských rodin, s nimiž jsme se kamarádili jako malí, tak kolikrát také musili vypomáhat v hospodářství. Inu jak kde. Bohatší sedláci si mohli dovolit děvečku a čeledína, tak jejich děti byly ušetřeny.. Ale ti nejtvrdší většinou také nevydrželi. Společná velkovýroba je vždy efektívnější. A na druhou stranu, řada kluků z těchto rodin ani vracet ta hospodářství nechtěla a pokud ano, tak jen kvůli pronájmu. A co myslíš, že s polnostmi udělá církev ??? Už jsi viděl flanďáka s lopatou ??? (Možná jako PTPáci, ale jinak se práce štítili ). Církev ta pole rozprodá Němcům na stavební parcely. Jde přece o to, vyhnat Čechy za Ural a naši zemi kolonizovat Německem . Je to největší zrada českého národa v dějinách. A Kalousek by za to zasloužil i s Bělobrádkem a Dukou tresty smrti !!! A to není nátlak a hned na 10 milionů občan, ??? Blbe !!!
          • Na to jsem se jich neptal, to je fakt, ale nedělal bych to ani za zlaté prase.
    • Velká pravda.
  • Je legrační,jak Kalousek s Lidoci předvádí jakoby roztržky a přitom jejich cíle jsou naprosto shodné ! Obě party nutí občany platit sádelnatému Dukovi hříšné restituce a zajišťují aby to tak zůstalo nezměněno.Nahoře to všechno zastřešuje Sobotka,který jim zradou svojich voličů všechno umožnil a kterého významně podpírají Štěch s Falbrem.
    • Kalouskova Topka siamské dvojče s lidovci. To je opravdu úsměvné a tragikomické. Problémem je ČSSD se Srálbotkou v čele, který zradil voliče a vzal Lidovce-kůrovce- církevní do vlády, aby v podstatě naplnili restituční megatunel dle Kalouskova schváleného zákona. V ČSSD je třeba udělat průvan a vyhodit celé jeho vedení včetně krajů , tedy Sobotkovce i Haškovce. CHce to novou nezkaženou krev. Jinak pro ČSSD už akorát volební výsledek jednociferný. Komu není rady, tomu není vzájemné hospodářské pomoci, jak se říkalo za totáče.
  • No - na každým šprochu pravdy trochu. Ale jaksi zapomíná hodnotit tu svou "stranu" která spíše než křesťanské ideály propaguje tvrdé židáctví....
  • Zalez TOP asociále!
    Roky jsi s bratrama seděl v jedné partaji která je nechvalně známá tím že jde pro korýtka
    nalevo i napravo. Maska protikomunistického bojovníka ti také moc nepasuje.
    Ty jsi navrhoval spojit se s ČSSD a vládnout s tichou podporou ksčm. Až vedení
    kůrovců - lidovců ti to zatrhlo.
    Na financích jsi měl věrného druha Janotu - dalšího kariérního člena ksč který převlékl kabát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit