-
Pana Zemana zvolilo 80 procent občanů, jediný konkurent bylo ospalé, nevzdělané, brebtající NIC, které mu nemohlo konkurovat ani ve snu nebo v bujné fantazii!,,..- *14* *14*
-
-
Hele,chapu,ze ses nam do Milouse zalaskoval.
Ale uvedom si,ze ses zamiloval do postkomunisticke mafie,ktera rozkradla,zdevastovala a na nekolik generaci zadluzila tento dnes jiz opovrzenihodny stat.
Asi ti to vyhovuje,nebot z techto kradezi a tunelu neco mas.
Jedna se dejinne o dobu podobnou dobe temna.Za tento stav doopravdy nenese nikdo jiny,nezli komuniste z Prognostickeho Ustavu KSC-CSAV,a tim hlavne jsou Pruzinsky-Klaus a Zeman. -
-
Přidej Kalouska-kraďouska, co tuneloval z Ministerstva obrany a další. Ono jich bylo více, akorát někteří nebyli tak vidět.
-
-
-
Karolinka se věnuje tedy domácnosti, ale už teď jí chybí politika... Politika však vzkazuje, že jí karolínka prý nechybí.
-
Karolína je jako veš,zase se na někoho přisaje nebo ji tam někdo vlivný implantuje a v případě potřeby rozvrátí celou stranu.U mně už nemá důvěru a pán bůh by mi musel vynadat do pitomců kdybych ji hodil hlas.Doufám,že takto smýšlejících je nás více.
-
Já se domnívám, že Karolínka Pickůj měla nádherný sen, naplnění kterého je zřejmě navždy v nedohlednu.Bohužel sebestřednost ji neopustila trpí ztrátou sebereflexe a jaksi ztratila i paměť. Zradila vlastní, a to je černá kaňka i pro jiné politické subjekty. Myslím si, že ona je již na smětišti vysloužilých a zlýhajících politiků. A dobře tak. Ať to zkusí, o to bude horší probuzení.
-
Babo zalez do pr...., a nevylejzej odtamtud!!!
-
-
... nevztekej se, primitive, a koukej to take nekam dotahnout :)))
-
-
Ty už jsi to korektore dotáhl na obecního blba ale vidím že máš vyšší ambice.
-
-
... ty nemůžeš mít žádné ambice, nejso sto napsat jednu větu bez chyby, balíku :)))
-
-
a hlavička slouží,debilku?
-
-
-
-
-
Jak je to možné, že je ta zlodějka a podvodnice ještě stále na svobodě? A jak je to možné, že se nebojí a vymýšlí nesmysly.
-
Nejhorší na jejím návratu bude že se najde spousta i d i o t ů kteří já daji hlas... *16*
-
-
Ano pitomci, kteří uvěří, že jí jde o to, aby se na Malé Straně prodávaly rohlíky a koláče.
-
Každý z těch, kdo jí dají hlas se bude okamžitě hlásit po ukončení vycházky na svém oddělení psychiatrické léčebny!!!
-
ona jim dá také
-
-
Vždy ve střehu! Takto známe tuto politickou přeběhlici,která bavila národ v parlamentu.Její představení z ní měli "radost",neboť kam vítr ,tam plášť je v určité ,politické situaci žádoucí.A za p.Peak se z takové přeměny řídil stát,na ni záleželo,budou-li protilidové zákony,včetně toho nejhoršího-restitučně-církevního.A když se to stihlo,tuto "dámu" to přestalo bavit a opět zavětřila a zavčas utekla.Tento nepevný charakter se chce vrátit do politiky?Pán Bůh s Pražáky a všichni zlí pryč.
-
oknem ji vyhodí a vrátí se dveřmi
-
-
... tebe vyhodit oknem, dveře nenajdeš :)))
-
-
No, ne, tak Karolino, za koho teď? Zelené, nebo rudé?