Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si stále kladu spíše otázku jak je možné, že se tato kauza vůbec k soudu kdy dostala. 

    Ten materiální základ byl nulový. Přeci jen prodat jakoukoliv společnost má právo každý, stejně tak zažádat si o dotaci. 

    Pokud tam bylo něci podivného v té dotaci čekal bych spíše, že obviní ty úředníky co to přiklepli. 

    Navic Babiš tu dotaci dostal někdy v roce 2006 a tehdy se ani nijak politicky neangažoval.

    Jen mu partička různých hajzlů lezla do soukromí, pomlouvali ho a rozvrátili mu rodinu. Od těchto lidí však omluvu nečekejte. Ti dostanou nově dotaci na boj s dezinformacemi.

  • josef.chmela

    Co si pětikolkoví šmejdi, lháři a štváči vymyslí nyní aby dostali Babiše z politiky? Vymyslí si určitě jiný politický proces. Babiš musí být prezident aby ti vládní šmejdi měli nějakou opozici.

  • Co ten proces stál úsilí a peněz, a to kvůli něčí nenávisti k Babišovi.
    Do volby prezidenta toto Babišovu pozici zesílí. A že byl u StB ? Jinak
    by nemohl zastávat funkce v zahraničí, kde pracoval pro naši vlast...
    Dnešní zločinci jsou v Aspen institutu, Římském klubu, Bildelbergu,
    zednářské lóži která tu funguje od prosince 1989, jsou v Kalegeriho
    pobočkách po ČR (Fiala vedl tu jihomoravskou), podporují Sudetoněmecký
    landsmanšaft (Fiala byl šéfredaktorem jejich časopisu), kradou peníze v
    neziskovkách, omezují nám svobodu slova, pouští sem imigranty, jsou
    členy Muslimského bratrstva, podporují nacisty na východě, škodí v
    pětikolce, v senátu ČR....

    Jestli má někdo jiné názory, čumáčci, tak s tím nebudu diskutovat... musí se z duševního pnutí dostat sám.

    • To že měl složku vedenou u STB neznamená , že byl pracovníkem STB-zaměstnanec. Každý kdo pracoval v zahraničí musel podávat informace státu, tak jako dnes, jinak končíte. Ti co v takto vysokých postech nepracovali vůbec netuší jak na hraně to je. Pasák Ruml skartoval cca 240 tis. svazků na pokyn KSČ  s Havlem a dnes tyto lidi stále máme v pozadí politiky.(Dlouhý a všichni ti bankéři ročník 50_60). Podívejte se na komunistickou minulost rodičů Nerudové, Fischera a dalších. Lampasák Pavel by mohl vyprávět.

    • Chtěl jsem dát "palecnahoru", ale nenašel jsem ho. 😐

      • Sundej si rukavice ... :-)

      • vanhorne

        V puse ho nemas?

        • Gorobilypes

          Ty ho máš v zadeli

          • Děkuji. 😇

  • kocourXL

    Jak musí být Babišovi odpůrci naštvaní a nebudou několik dní
    dobře spát. A jestli se dostane na hrad, tak už neusnou vůbec.😀

  • ..velice se mi líbí, jak všichni pětikolečkáři obrátili ... je to banda gaunerů, včele s hlupákem  Fialou... , že to byl politický proces je jasné 3/4 společnosti a ti z pětikolky si to jen nechtějí přiznat .... jelikož jsou to zaslepení fanatici ... nic víc, nic míň!! 

    • Né nadarmo se říká:"Zlatá 90." Tolik let  tu budovali ODS aČSSD    zázemí na praní státních penez a pak se objevil někdo kdo nejde snimi do kšeftu. Ten vztek musí být obrovský.

      • no tak súdruh Andrej je tejto mafie významné kolečko 😂

        • Můžete být konkrétní??

  • Gorobilypes

    Nejlepší je pláč Šafra a jeho Fóra 24. Nejdříve soudu tleskali ,najednou má jejich nedůvěru 🤣🤣🤣

    • goyim

      Kult24.

    • Forum24 je jeden z nejvíc štvavých a nenávistných serverů u nás. jelikož je ale "levičácký", tak je veden jako ten "správný". 

    • Za peníze v Praze dům. Zaplať a mi dehonestujem tvého úhlavního nepřítele i s celou jeho rodinou. Jak demokratické!!!

  • TheGGG

    hahahahahaha sorosovsko bruselské havlo kavárně právě zaskočilo kafíčko... to bude ještě kvikot od těch našich ušobruselských dveřníků.... no nic hoši tak vám to nevyšlo, papa a šáteček, přepočítejte si 50 pohlaví a upalujte brečet do bruselu koblížci.

  • Tolik let štvanice a teď očekávám , že se stejnou urputností půjdou naši nestranní novináři po tom klanu z Brna. Hladík namočený do podvodů se stává náměstkem v resortu, kde má pohlídat domluvené kšefty. Rok ..22   schodek cca 350 + 180 zvýšené odvody na daních. Takovou sekeru nezatnul ani Babiš za kovidu, když udržel zaměstnanost a firmy. Pamatujte na to u voleb. Nerudová napojená na největšího devlopera v Praze přes Hemana, tak se mi zdá , že sudeťáci mají plán.

  • dzixy

    Chválit soudce za spravedlivý rozsudek není potřebné. Každý soudný soudce by nemohl jinak. Teď jde jenom o to, kdy soudce skončí už jenom proto, že našel odvahu nebýt poplatným nynější vládnoucím kruhům. Jenom doufám, že takovým Rakušanům, Pekarovým  a spol. nepraskne zlostí žluč. Ono totiž Pekarová je největší skvost Fialového duhového pokusu.

  • Vždyť jsem to říkal už před pěti lety že obžaloba je zbožné přání toho, kdo tam vyšetřujícího policistu donutil konat nikoliv podle skutečnosti.

    Vždyť je to náš národní sport někoho udávat a kriminalizovat když už to nejde ho odstranit jinak.

    Babiš je závislý na lidech kteří kupují jeho výrobky a tato symbióza byla prospěšná jen našemu národu nikoliv zahraničním společnostem které to tu "spravují"(600miliard jim odchází jen na dividendách) a které podporují i Fialovi lidé(viz zbrojní zakázky a přehnaná podpora Ukrajiny) takže náš obyčejný občan i místní podnikatel má prostě smůlu že opět uvěřil líbivým slovům masivně podporovaným i námi placenými sdělovacími prostředky a propagandě dehonestující a kriminalizující Pana Babiše.

    A k tomu STB myslíte si že spolupracovalo všech 15 členů jeho rodiny kteří byli ve spisu 85 vedeni stejně jako Pan Babiš a nebo byli jen sledováni a po revoluci ti kteří jej sledovali jen přešli na jeho stranu(proto ty "úspěchy" v jeho podnikání) což se Pražské odnoži STB(pragocentristům) nemuselo líbit neboť jim viděl do karet a proti kterým je Pan Babiš "úplný beránek". 

    Proto ta bajka o agentovi a kriminalizování nejen jeho ale i celé rodiny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit