Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi nejsi důležitý, jinak Státní a bezpečnostní složky musí a vedou na každého nějakou evidenci. To bylo , je a bude. Pokud pracuješ ve prospěch státu  tak je logické , že jsi sledován. Ale to nebude asi tvůj případ  jinak bys nebyl z toho tak paf. Nevím o nikom , koho by Babiš poškodil svým podáním vysvětlení na výsleších Statní bezpečnosti. Prostě pracuješ na takto exponovaném místě tak musíš být sledován. Zkus třeba bez prověrky vejít na hrad, do A-elektrárny  atd.  Dnes je to jednodušší. V době  STB jsme na to měli školené rozvětčíky .Pavel by mohl vyprávět.

  • A ty znáš soudce Šotta???  Nejsou všichni špatní, jen někteří nám to kazí.

  • A Víte co znamená to číslo podívejte se na datum založení možná to pochopíte a také tam jsou uvedeny další sledované osoby jeho rodiny kteří určitě nebyli spolupracovníky ne STB jak je mylně uvedeno ale

     v mnohých novinách ale tajné hospodářské kriminálky tedy FNV kdy si Pana Babiše prověřovali do desátého kolena jestli je vhodný kandidát na zahraniční obchod.

    Vždyť největší důkaz je tam uveden neboť ho museli vyzpovídat v kavárně a dokonce to doložit účtem a proč by to dělali kdyby si ho jako údajného spolupracovníka mohli pozvat do konspiračního bytu.Nebo s ním pohovořit někde v parku na domluveném místě.

    Mě také podezírali že jsem spolupracovník(byl jsem také sledován a prověřován jestli svou práci nešulím kvůli mé práci v atomové elektrárně ani Husák nechtěl chodit holohlavý z ozáření) a nejvíce tyto zvěsti roznášeli po revoluci skartovaní pracovníci STB.

  • Áááá - čekala jsem, kdy to přijde - Nagyová bude chtít odškodné...

    A co koblihář...?

  • goyim

    Tak dělám za 16 nebo zadara? Nějak se nemůžeš rozhodnout. Měl by sis přeleštit tu skleněnou kouli.

  • Gorobilypes

    Evidentně jo 

  • ale to přece příznivcům koblihára z pod tatranské kanceláře eštébé nevadí neb se na to skládaj s těma ostatníma a pro svoji hloupost chtějí makat za 16 hrubého aby guru patřil mezi nejlépe vyžírající světoobčany a ještě jim diktoval co můžou a nemůžou .

  • čí pravda ? když tě celý život bude někdo učit že ta zed je bílá a ona bude pro jiné černá , máš či nemáš pravdu ? Ono to není tak jednoduché , od toho má míti člověk vzdělání co nejširší a poznávat svět okolo sebe , pak to nasypat do té kulaté věci s výplní co má na krku , co nejlépe si udělat nejdříve vlastní názor , ten pak konfrontovat s těmi názory z vnějšku . Pro některé  lidi  bohužel nemožné .

  • kolobrnda to není jen u nás , tak to je co svět světem je a není třeba tuhle zemičku v srdci Evropy hanit , nejlepší je pokud ta spravedlnost může pořád spát z důvodu že svět je spravedlivej , ale to je utopie 😎

  • ne , ale ty podle přezdívky asi děláš zadara , respektive tvůj příjem zcela spolknou splátky úvěrů co sis vlastní hloupostí nabral  , změň si tu přezdívku . Uvěr je dobrý sluha a zlý pán , tak si to pamatuj až si příště budeš půjčovat na .íčoviny .😎

  • Pro příznivce Bureše:

    Školní statek, Olomoucký kraj i školy. Ti všichni přijdou o dotace z operačního programu IROP, které dohromady můžou přesáhnout 40 milionů. Ministerstvo pro místní rozvoj nyní rozhodlo, že je neproplatí, případně je začne vymáhat zpět. Důvod? Střet zájmů expremiéra a kandidáta na prezidenta Andreje Babiše (ANO). Příjemci dotací totiž v rámci projektů ve výběrových řízeních vybrali firmy z holdingu Agrofert a podle resortu v rozporu se zákonem.

    Toto tady  obhajujete?!

  • Nazývat někoho, koho neznáš, zaprodaným zmetkem může jen ten, kdo jim skutečně je...

    Spravedlnost u nás...?

    Tak ta je minimálně dvojí - skutečně slepá je ta dáma s váhami a zavázanými očima...

  • Byl agent StB krycí jméno Bureš, evidenční číslo 25085...

    Agent = donašeč, udavač, bezpáteřní sviňa...

    Dokáže mi, že na Seznamu mají na mě nějakou složku...

    Guláš v tom máš ty...

    A zastávat se takového jedince, jakým agent Bureš je, říká o tobe dost...

  • goyim

    Vlastní zkušenost?

  • Magora zněj udělal spolek Šafr a spol. , když ho poštvali proti svému otci. To jsou ty správné politické hyeny.

  • STBák je pracovník   "státní bezpečnosti" můžeš mi ukázat smlouvu , že Babiš byl zamestnán u STB??? To že na někoho vedou spis neznamená, že tam pracuje. Máš v tom guláš. Na tebe taky vedou složku u Seznamu , to neznamená že tam pracuješ.

  • Tak nediskutuj , jak prosté

    😎

  • tak proč diskutuješ respektive odepisuješ , nech se léčit

    Dobrou noc  😎

  • tady vidíš jak daleko jsi vzdálen realitě , když někdo zfalšuje podpis a není prokazatelné kdo , nemůžeš odsoudit konkrétní osobu a souzeného osvobodíš . Rozsudek se mi nemusí líbiti , ale existuje ta konkrétní průkaznost a zpochybení , to zpochybení už je o penězích , právnící a td . Nemá cenu to dále rozebírat neb rozsudek není pravomocný a tím diskuze končí . Dobrou noc a už neodepisujte .

    😎😎😎

  • ASi nebude takový zaprodaný zmetek jako ty. Nejsou podklady není soud. To je demokracie a spravedlnost . Kapišto.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit