Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeden automobil za hodinu provozu spotřebuje tolik vzduchu co kuřák za celý rok.
    Pak li že dojíždíte do práce půlhodinku autem jste 365 x větší smraďoch než kuřáci.

    Na nemoci spojené s nadváhou umírá v ČR 68% obyvatel. Na rakovinu 6%.
    S těch 6% je 65% kuřáků. Zpravidla obézních.

    Otázka tedy nezní, kde se zastaví zákaz kouření. Otázka zní, který z dalších požitků po vymýcení kouření příjde na řadu. Jídlo ? Sex ? Sport ? Nebo jiné nebezpečné počínání ?

    Aneb... Bojem za mír.... *1* *1* *1*
  • Z důvodu bronchiálního astmatu získaného i pobytem ve zdravém továrním prostředí, (jak tvrdí Human Resource manager a kodex společnosti) a smradu linoucího se z oděvu po návštěvě zařízení, kde se kouří tabák, tato zařízení navštěvuji sporadicky.
    Pokud by bylo dostatečně odvětráváno, či odděleno od "kuberovců", nemám problém a navštívil bych podnik častěji.
  • Ve světle této zprávy je tento zákon naprosto nepodstatný,taky se vám zdá,že cigarety nejsou co bejvaly...


    http://www.lajkit.cz/zpravy/item/192-neco-pro-kuraky-cigarety-obsahuji-papir
  • Nekuřákům rypáky přivázat k vejfukům jejich aut, aby věděli co je pořádnej kouř!!!
  • Jsem pro svobodu volby každého. Ať se pro kuřáky vytvoří speciální udírny s hermetickým uzávěrem a odtahem jedovatých dýmů přes filtry. A při odchodu každý projít speciální sprchou s deodorantem, aby nesmrděl jak hejcuk když jde mezi normální lidi.
    • A vždyť by vám, zakazovačům za chvíli vadily i ty udírny a řvali byste, že chcete do těch udíren chodit a kouř vám tam smrdí. Příště navrhuji, abyste se domáhali práva na čistý vzduch ve vepřínech, práva na klid na diskotékách, práva projít přesně tím směrem, ve kterém vám vadí strom a já nevím co ještě. Prdlí jste na to dost, o čemž přesvědčujete v této a podobných diskuzích.
  • Ať si kdo chce hulí a ničí si zdraví, to je jeho věc. Ale ať mě nenutí dýchat ty jedovaté dýmy. Jdu po ulici, přede mnou nějaký slaboch vyhuluje a vyfukuje jedovatý dým a nutí mě to dýchat. Když se v hospodě hulí, tak tam nejdu, koupím si rohlík a sním si ho v parku nebo v nádražní hale, když je venku zima.
    • Můj kamarád je sportovec a nekuřák.
      Jezdí na kole ve městě a nechal si změřit co nadýchá když jede do práce na kole, cesta mu trvá 15 min.
      Nadýchal tolik jako těžký kuřák.
      Buď zdráv chlapče.
    • Jestli tě někdo nutí násilím chodit do kuřácké hospody, tak na něj ty pitomo podej trestní oznámení za omezování osobní svobody. Na to už zákon existuje, není potřeba vymýšlet jiný.

      A ještě další otázka. Kde si kupuješ ten rohlík? Myslíš že máš právo na prodejnu s rohlíky? Máš právo na rohlík o určité velikosti? Máš právo na rohlík o určité max. ceně? Máš nárok, aby sis mohl koupit ten rohlík 24 h denně? Máš právo na to aby byl nebo právě nebyl makový? Máš právo na celozrnný rohlík nebo obyčejný?
      Pokud ne, tak inicializuj nový zákon, který ti taková práva přisoudí. Trouba jsi na to dost velký. *1*
  • Novorosijský tabák je dle ruských vědců téměř neškodný a brzy se vyrovná tomu ruskému, který je zařazen mezi léčiva *3*
  • Ještě není nic uzákoněno a už naši "zákonodárci" připravují vyjímky pro vesnické hospody... No, není to směšné... - myšleno ironicky -

    Osobně si myslím, že je u nás dost kuřáckých i nekuřáckých hospod a restaurací, takže si každý může najít tu, která mu vyhovuje.
  • když jsem viděl toho ministra zdravotnictví Němečka s tou urnou,tak jsem si myslel,že ji nese pro sebe,protože tam patří.Nehledě na to,že nakupoval předražený zdravotnický material,nyní hlásá lži o kouření.Takový psychopat nemá ve vládě co dělat a ven s ním.Když sebou přibere i Sobotku a Diestbiera,pak to snad opět bude u nas fungovat jak má.
  • Makam jak das a odvadim dané. Kouřim,piju,benzinu také dost nakoupim takže spotřebních dani dam tomuhle státu az dost. Ziju nezrizenym životem ale ziju si ho jak chci a state neboj,důchodu se určité nedoziju takže si moje úspory na můj důchod nechej,ted mi ale neber možnost setkat se s prateli večer u pivka a cigarka. Copak nestačí ze nehulim na zastávce a v restauraci během oběda?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit