Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jenom tupá lůza s mozkem vypláchnutým propagandou zaměňuje vlády a režimy za národy, a odpor proti politice vlád ve Washingtonu/Moskvě projektuje do primitivní nenávisti k Američanům/Rusům.
    Jinak za ten Váš příspěvek už myslím můžete jít do tepláků. Radši ho smažte a třete se froté ručníkem. *1*
  • Můj kamarád je sportovec a nekuřák.
    Jezdí na kole ve městě a nechal si změřit co nadýchá když jede do práce na kole, cesta mu trvá 15 min.
    Nadýchal tolik jako těžký kuřák.
    Buď zdráv chlapče.
  • A ještě by mělo platit, že ten, kdo se nechává dobrovolně obtěžovat a pak si na to stěžuje, měl by být umístěn do psychiatrické léčebny, protože je duševně chorý.
  • Jestli tě někdo nutí násilím chodit do kuřácké hospody, tak na něj ty pitomo podej trestní oznámení za omezování osobní svobody. Na to už zákon existuje, není potřeba vymýšlet jiný.

    A ještě další otázka. Kde si kupuješ ten rohlík? Myslíš že máš právo na prodejnu s rohlíky? Máš právo na rohlík o určité velikosti? Máš právo na rohlík o určité max. ceně? Máš nárok, aby sis mohl koupit ten rohlík 24 h denně? Máš právo na to aby byl nebo právě nebyl makový? Máš právo na celozrnný rohlík nebo obyčejný?
    Pokud ne, tak inicializuj nový zákon, který ti taková práva přisoudí. Trouba jsi na to dost velký. *1*
  • A vždyť by vám, zakazovačům za chvíli vadily i ty udírny a řvali byste, že chcete do těch udíren chodit a kouř vám tam smrdí. Příště navrhuji, abyste se domáhali práva na čistý vzduch ve vepřínech, práva na klid na diskotékách, práva projít přesně tím směrem, ve kterém vám vadí strom a já nevím co ještě. Prdlí jste na to dost, o čemž přesvědčujete v této a podobných diskuzích.
  • Jeden automobil za hodinu provozu spotřebuje tolik vzduchu co kuřák za celý rok.
    Pak li že dojíždíte do práce půlhodinku autem jste 365 x větší smraďoch než kuřáci.

    Na nemoci spojené s nadváhou umírá v ČR 68% obyvatel. Na rakovinu 6%.
    S těch 6% je 65% kuřáků. Zpravidla obézních.

    Otázka tedy nezní, kde se zastaví zákaz kouření. Otázka zní, který z dalších požitků po vymýcení kouření příjde na řadu. Jídlo ? Sex ? Sport ? Nebo jiné nebezpečné počínání ?

    Aneb... Bojem za mír.... *1* *1* *1*
  • Z důvodu bronchiálního astmatu získaného i pobytem ve zdravém továrním prostředí, (jak tvrdí Human Resource manager a kodex společnosti) a smradu linoucího se z oděvu po návštěvě zařízení, kde se kouří tabák, tato zařízení navštěvuji sporadicky.
    Pokud by bylo dostatečně odvětráváno, či odděleno od "kuberovců", nemám problém a navštívil bych podnik častěji.
  • Ve světle této zprávy je tento zákon naprosto nepodstatný,taky se vám zdá,že cigarety nejsou co bejvaly...


    http://www.lajkit.cz/zpravy/item/192-neco-pro-kuraky-cigarety-obsahuji-papir
  • Nekuřákům rypáky přivázat k vejfukům jejich aut, aby věděli co je pořádnej kouř!!!
  • Jsem pro svobodu volby každého. Ať se pro kuřáky vytvoří speciální udírny s hermetickým uzávěrem a odtahem jedovatých dýmů přes filtry. A při odchodu každý projít speciální sprchou s deodorantem, aby nesmrděl jak hejcuk když jde mezi normální lidi.
  • Ať si kdo chce hulí a ničí si zdraví, to je jeho věc. Ale ať mě nenutí dýchat ty jedovaté dýmy. Jdu po ulici, přede mnou nějaký slaboch vyhuluje a vyfukuje jedovatý dým a nutí mě to dýchat. Když se v hospodě hulí, tak tam nejdu, koupím si rohlík a sním si ho v parku nebo v nádražní hale, když je venku zima.
  • co rusák to zdegenerovaný parchant na úrovni opočlověka z doby dávno minulé.
    Jen proto, že se ta rusácká pakáž páří mezi sebou dosud nevyhynula, ale je to na ni každým rokem víc a váíc vidět- viz skřetský bastard - komouš zm..d putin.
    Mrtvý rusák dobrý rusák.
    Jediný prospěšný rusák je ten 1,5m pod zemí - jako hnojivo.
  • Nebýt toho konečného žvástu o komoušských zločincích a jejich zvrhlém- loupeživě vražedném systemu, dostal jste ode mne také kladný hlas.
    ale komoušská bestie zůstane bestií a socialismus jen zrůdným bestiálním genocidním režimem na stwejné urovni jako nacisté a jejich ideologie.
  • Novorosijský tabák je dle ruských vědců téměř neškodný a brzy se vyrovná tomu ruskému, který je zařazen mezi léčiva *3*
  • Ještě není nic uzákoněno a už naši "zákonodárci" připravují vyjímky pro vesnické hospody... No, není to směšné... - myšleno ironicky -

    Osobně si myslím, že je u nás dost kuřáckých i nekuřáckých hospod a restaurací, takže si každý může najít tu, která mu vyhovuje.
  • Ty jsi hlavně blb a zloděj nicků.
  • Na Nečasovi tupce zdaleka nemají. Ti tento stát a ekonomiku rozdrbali na 20 let dopředu. Buďme rádi, že alespoň Babiš s tím chce něco udělat. A ODSáky, TOPáky, kavárenské povaleče, kchárlovce, sluníčkáře a podobnou verbež ihned pozavírat za vlastizradu a zlodějnu.
  • když jsem viděl toho ministra zdravotnictví Němečka s tou urnou,tak jsem si myslel,že ji nese pro sebe,protože tam patří.Nehledě na to,že nakupoval předražený zdravotnický material,nyní hlásá lži o kouření.Takový psychopat nemá ve vládě co dělat a ven s ním.Když sebou přibere i Sobotku a Diestbiera,pak to snad opět bude u nas fungovat jak má.
  • ty žereš bučky,chleby ze sádlem,ucpávají se ti cevy,blíží se ti infarkt ,smrdíš více jako ti mkuřáci a nikdo na tebe nejede at platíš 300 kč v nemocnici.Hleď na sebe a pak poukazuj na druhé.
  • tito poslanci opravdu neví co schvaluji,větší voly jsme tam ještě neměli.Kritizovali jsme Nečasovou bandu,ale ti co jsou tam po nich jsou mnohem větší tupci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit