-
Ano jsou to šmejdi CIA.
-
Ne to je tvůj milenec Putna! Pražáci co to tam máte na univerzitě ? Buzdíci budou mávat s presidentem ?
-
Bohaty a uspesny lide (Bc. Jaroslav Kak VS) voli Karla. Karel je Knize, aristokrat, a slechtic. Zavistivi a neschopny socki Karla nevoli. Na Kaka skratka nemate. O tom si muzete nechat jen zdat, vy socki, s pritelem chodime na bohate a vybrane vecere a pak deme do virivky to muzete jen zavidet. Bc. Jaroslav Kak (VS) je vzdelany pan a ma tri vysoki skoli. Vy ste nevzdelany socki.
-
Laska na prvni pohled? *14*
-
... primitivní zloděje nicků neřeším :)))
-
Ze strachu, ze misto "teoretickeho" notorika MZ by se na Hrad dostal fakticky norek,MK
a na jeho "uspokojeni zizne" by nestacila ani vodka kombinovana s whisky, konakem a pernodem. *3* -
... blábol hodiny, blbe :)))
-
... polib mi, zákrsku :)))
-
Správně, například Miloš Zeman.
-
ses hlupak a snis dlouhy prut!!!!! nemel jsi chosdit do klece jses nevzdelanej hlrlrt hrtl!!!!!
-
Ta trapná demonstrace s červenými kartami nejvíce připomínala zfanatizované davy Číňanů mávající Maovo rudou knížkou.
-
Musíš mi tu svobodu upřesnit,já to za 25 let nezjistil a i tu demokracii hledám marně.
-
že konec konců o banány už taky není zájem *1* *1* *1* *3*
-
po snehulakovi bude presidentem pochana Tautenbergova plinka... uaaaaa
-
... jsi známý blázen :)))
-
po zemaniovi s stane presidentem zase klas a po nem zase zeman a pak se stane presdenem snehulak"""""""!!!!!
-
To se me osobne libi jeste mene, nez ta koala v Duchcove/i kdyz z ni take nejsem nadseny/.
-
míněním
-
Páni redaktoři poplatní knížeti a Kalouskovi jste špíny špínoucí, ale s veřejným mínním lidí nic nenaděláte, každý Vás už pro Vaši neobjektivnost dávno prokoukl.
-
Debata o medvedovi v kleci, ktery jeste beha po lese. A ti soucasni "kandidati" medii? Jeste vetsi hruza, nez bejvali protikandidati MZ. S vyjimkou KS: toho zatim neprekonavaji. *16*