Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano jsou to šmejdi CIA.
  • Ne to je tvůj milenec Putna! Pražáci co to tam máte na univerzitě ? Buzdíci budou mávat s presidentem ?
  • Bohaty a uspesny lide (Bc. Jaroslav Kak VS) voli Karla. Karel je Knize, aristokrat, a slechtic. Zavistivi a neschopny socki Karla nevoli. Na Kaka skratka nemate. O tom si muzete nechat jen zdat, vy socki, s pritelem chodime na bohate a vybrane vecere a pak deme do virivky to muzete jen zavidet. Bc. Jaroslav Kak (VS) je vzdelany pan a ma tri vysoki skoli. Vy ste nevzdelany socki.
  • Laska na prvni pohled? *14*
  • ... primitivní zloděje nicků neřeším :)))
  • Ze strachu, ze misto "teoretickeho" notorika MZ by se na Hrad dostal fakticky norek,MK
    a na jeho "uspokojeni zizne" by nestacila ani vodka kombinovana s whisky, konakem a pernodem. *3*
  • ... blábol hodiny, blbe :)))
  • ... polib mi, zákrsku :)))
  • Správně, například Miloš Zeman.
  • ses hlupak a snis dlouhy prut!!!!! nemel jsi chosdit do klece jses nevzdelanej hlrlrt hrtl!!!!!
  • Ta trapná demonstrace s červenými kartami nejvíce připomínala zfanatizované davy Číňanů mávající Maovo rudou knížkou.
  • Musíš mi tu svobodu upřesnit,já to za 25 let nezjistil a i tu demokracii hledám marně.
  • že konec konců o banány už taky není zájem *1* *1* *1* *3*
  • po snehulakovi bude presidentem pochana Tautenbergova plinka... uaaaaa
  • ... jsi známý blázen :)))
  • po zemaniovi s stane presidentem zase klas a po nem zase zeman a pak se stane presdenem snehulak"""""""!!!!!
  • To se me osobne libi jeste mene, nez ta koala v Duchcove/i kdyz z ni take nejsem nadseny/.
  • míněním
  • Páni redaktoři poplatní knížeti a Kalouskovi jste špíny špínoucí, ale s veřejným mínním lidí nic nenaděláte, každý Vás už pro Vaši neobjektivnost dávno prokoukl.
  • Debata o medvedovi v kleci, ktery jeste beha po lese. A ti soucasni "kandidati" medii? Jeste vetsi hruza, nez bejvali protikandidati MZ. S vyjimkou KS: toho zatim neprekonavaji. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší