Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • i zde platí,nač vytahovat kalhoty...
  • Buďme rádi že máme za prezidenta pana Zemana, prakticky prvního prezidenta po převratu.
    • Děkuji, nechci.
  • A já trvám na tom, že Plzeň osvobodil Patton a že Pussy Riot opravdu, ale opravdu neznamená Protestující kočičky, jak se nám někteří pitomci pokoušejí namluvit!
  • Češi jsou prostě ubohá špína........
    • havloidi nejsou češi......
  • Pořád nevíme co je to ta demokracie.Když někdo řekne svůj názor tak ho hned haníme,vše nám vadí nic nechceme změnit normálním způsobem a když už máme někoho volit tak volit nejdeme.Zasloužíme si vůbec demokracii???? jsem civilizovaní???umíme naslochat???a co tkahe argumentace-né úražky to dokáže i negramota.Volba je vždy na nás a musíme se sní popasovat.
  • Dinosauři ty nezrušila ani THDR KLasnová asi se nestíhala modlit s tím jejím agentem BIS a kmotry soudu v Praze jak je dinosauři smetli ocasem způsobyli tak akorát problémy lidem co věřili Věcem Veřejným a nebáli se říkat své názory i změny které by si přáli v politice.
    Bohužel po Dinosaurech už jen Neadrtálci z Demanovských Jaskyních co umlátí českou měnu a chtějí ožírat tlusté kýty Beneluxu Eura i když ohlodaná kost je na ministerstvu spravedlnosti a vyznamenávají neandrtálce generálem tyranije těch co jim to myslí jinak než jíst mysli a být jak vychrtlé kosti Súdánského skotu,nebo se přežírat jako Dinosauři Hradu a přepíjet sudy Vína z ukradeného zámku Valtické šlechty Liechtensteinů těmi demokraty co neumějí zázraky a místo sundávání roušky ježíši by dělali jen erotiku nebo zábavy ohnostrojů Vánoční iluze bídy lidí co nejsou neandrtálci síly moci.

Antonín Brachtl
    • Antoníne co se stalo, došla ti vodka, tak zajdi do Mořice!
  • Pane prezidente. At jste jakýkoliv, tak takové *íčoviny můžou zajímat maximálně Pražské kavárenské povaleče, nebo Huhlu a Kalouska. Nám na vesnici a to mi věřte, je to absolutně ukradené. Oslíků si nevšímejte. Těm vadí, že tam není Huhla Boryš. Hezký den. *3*
    • ... jsi známý blázen :)))
      • Ne to je tvůj milenec Putna! Pražáci co to tam máte na univerzitě ? Buzdíci budou mávat s presidentem ?
  • Takovou ti tečko jednu vypálím že sežereš protézu a po...eš se, to mi věř!!
  • bože, vaše starosti na moji hlavu
    • U nas se rika - Vase starosti do my prxdele ...
  • Chci, aby potom dvě období byl prezident Halík, aspoň pan Zeman bude déle tím nejlepším prezidentem co jsme kdy měli!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší