Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jégl já myslel,  že jsi už toho tvého blábolení nechal,  ale koukám, že tě Fiala zaangažoval

• Pane Jégl vy jste se nám probudil po nějaké době a hned taková dezinformace nebo jste se vrátil z Ukrajiny.

• Makak
    MAP 1527 Pardon, Putin vyhrává! Část II. Nové plány Putina, USA i Ukrajiny! Válka na Ukrajině

James Rickards, elitní bankéř z Wall Street, který před pár lety učil v tajném programu hlavouny CIA a Pentagonu, jak mají řídit novodobé války, a který je známý tím, že dokáže sehnat mnohamiliardové US-vládní dolarové injekce pro nejrůznější spekulanty, kteří se ocitli v problémech, a hrozí jim krach a bída, a který taky umí předpovídat finanční krize stejně dobře jako Sorosův Nouriel Roubini; 1.prosince letošního roku napsal Pardon, Rusko vyhrává, a ve zdrcující analýze pro nejvlivnější americké lobbisty a pracháče, zveřejnil v kostce toto:

1. Když čtete a posloucháte západní média nabudete rychle mylný dojem, že Ukrajina vyhrává a Rusko prohrává. Je to proto, že západní média, třeba The New York Times, nejsou nic jiného, než kanál pro šíření dezinformací CIA a MI6(James Rickards hlavouny CIA a Pentagonu podvody v tajných kurzech vyučoval!)
    2. US-Kongres nedávno projednával zprávu o značných zlepšeních úrovně ruských sil nasazených do tzv. Zvláštní operace. USA vyděsily hlavně zpravodajské informace o nové ruské taktické zbrani, která se v listopadu začala objevovat na bojišti, a které tzv. eliminuje systémy HIMARS. Jde o taktický systém Tornádo-S, který odpaluje počítačem řízené termobarické rakety do vzdálenosti 120 km. Rakety jsou odpalovány z obyčejného nákladního automobilu typu Tatra 6×6, a jeden automobil jich může najednou odpálit 6 až 9. Baterie složená ze 6 vozidel tak dokáže jednou salvou zlikvidovat vše živé na ploše malého města o 5000 obyvatelích. Tornádo S (naváděné rakety, dosah 120km) je značně vylepšený systém Burakino (obyčejné rakety, dosah 6km), který jak jsme informovali v MAP 1120, Rusko nasadilo 9. března. Salva baterie raket Tornádo-S vypálená pro Vaši představu z dálnice u Brna, zlikviduje za několik minut dvě třetiny obyvatel města Příbor u Frýdku-Místku i se všema HIMARS, které by tam byly. Termobarickým hlavicím se přezdívá konvenční jaderná zbraň. Její výbuch nepřežije nikdo, kdo není ukryt ve speciální protitlakové kapsli, tedy v bunkru, a nebo v moderním tanku se systémem ochrany proti ZHN....
  • Tak to jsem si oddechl.
    Pod vlivem našich médií jsem šťastný, že Ukrajinci jsou v teple a nemrznou. 
    Ubozí Rusové, jdou od porážky k porážce a teď ještě ta zima.  

• To máte jako z naším "Občanem", ten také píše stále to samé (pokud se náhodou někdy nezapomene a přečte si někde něco jiného). Prostě ctí již 200 let staré přísloví, že opakování je matkou moudrosti; což je, mezi námi, pěkná kravina. Ještě jsem nepotkal člověka, který zmoudřel tím, že stále opakoval jednu někde vyčtenou blbost. V tom může být náš výše zmiňovaný komentátor zářným příkladem.

• mun.go

... zima přinese větší komplikace ruským vojákům než ukrajinským, kteří mají lepší zimní vybavení. Kdo asi zaplatil a dodal na Ukrajinu lepší zimní vybavení? 

• mun.go

Hromadné znásilňování se praktikovalo i v bývalé Jugoslávii: Znásilnění během bosenské války - Rape during the Bosnian War

• "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví."

To se psalo už před dvěma sty lety.

• Mě zas fascinuje, jak Jegl a jemu podobní, píší za každou cenu zle o ruské armádě. Jegl a jemu podobní celou dobu píší, že rusové likvidují pouze civilisty, protože nikdy žádná zmínka o mrtvých vojácích Ukrajiny nebyla. A hle, Lejno z EU se prokeclo na kamery, že na Ukrajině již padlo více než 100 000 ukrajinských vojáků. Asi se zastřelili sami. Opravdu, Jegl a jemu podobní si myslí, že svými opsanými žvásty z britských médií přesvědčí sami sebe a nás všechny o tom, jak udatná armáda NATO vítězně postupuje a drtí nepřítele na každém kroku. Ptám se, proč to Jegl a jemu podobní píší. Jediné vysvětlení je, že potřebují prachy na energie nebo jsou totální fanatici.

• Nejlepší je když vojenskou situaci řeší laici ale jedno je jisté je že ani rudá armáda ani tato sovětská nikdy neoplývali velkým zájmem o své lidi. Takové hromadné znásilňování ,které provádí a prováděla slavná rudá armáda to je vrchol barbarství.

• Diwa

Mě se líbí jak bláboly kolují internetem, jak se ruští vojáci mají špatně a co se jim všechno nedaří. Kdyby tohle všechno měl brát člověk vážně, tak mě musí logicky napadnout, že už ruská armáda neexistuje protože jsou pod drnem ! Pořád mi chybí informace o Ukrajinských vojácích, kteří tak slavně postupují a bojují a vypadá to, že tuto válku do týdne vyhrají ! Mě to prostě tak přijde, Vám ne ? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit