Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Jégl vy jste se nám probudil po nějaké době a hned taková dezinformace nebo jste se vrátil z Ukrajiny.

  • Jégl já myslel,  že jsi už toho tvého blábolení nechal,  ale koukám, že tě Fiala zaangažoval

  • Mě zas fascinuje, jak Jegl a jemu podobní, píší za každou cenu zle o ruské armádě. Jegl a jemu podobní celou dobu píší, že rusové likvidují pouze civilisty, protože nikdy žádná zmínka o mrtvých vojácích Ukrajiny nebyla. A hle, Lejno z EU se prokeclo na kamery, že na Ukrajině již padlo více než 100 000 ukrajinských vojáků. Asi se zastřelili sami. Opravdu, Jegl a jemu podobní si myslí, že svými opsanými žvásty z britských médií přesvědčí sami sebe a nás všechny o tom, jak udatná armáda NATO vítězně postupuje a drtí nepřítele na každém kroku. Ptám se, proč to Jegl a jemu podobní píší. Jediné vysvětlení je, že potřebují prachy na energie nebo jsou totální fanatici.

    • To máte jako z naším "Občanem", ten také píše stále to samé (pokud se náhodou někdy nezapomene a přečte si někde něco jiného). Prostě ctí již 200 let staré přísloví, že opakování je matkou moudrosti; což je, mezi námi, pěkná kravina. Ještě jsem nepotkal člověka, který zmoudřel tím, že stále opakoval jednu někde vyčtenou blbost. V tom může být náš výše zmiňovaný komentátor zářným příkladem.

  • Makak
    MAP 1527 Pardon, Putin vyhrává! Část II. Nové plány Putina, USA i Ukrajiny! Válka na Ukrajině

    James Rickards, elitní bankéř z Wall Street, který před pár lety učil v tajném programu hlavouny CIA a Pentagonu, jak mají řídit novodobé války, a který je známý tím, že dokáže sehnat mnohamiliardové US-vládní dolarové injekce pro nejrůznější spekulanty, kteří se ocitli v problémech, a hrozí jim krach a bída, a který taky umí předpovídat finanční krize stejně dobře jako Sorosův Nouriel Roubini; 1.prosince letošního roku napsal Pardon, Rusko vyhrává, a ve zdrcující analýze pro nejvlivnější americké lobbisty a pracháče, zveřejnil v kostce toto:

    1. Když čtete a posloucháte západní média nabudete rychle mylný dojem, že Ukrajina vyhrává a Rusko prohrává. Je to proto, že západní média, třeba The New York Times, nejsou nic jiného, než kanál pro šíření dezinformací CIA a MI6(James Rickards hlavouny CIA a Pentagonu podvody v tajných kurzech vyučoval!)
    2. US-Kongres nedávno projednával zprávu o značných zlepšeních úrovně ruských sil nasazených do tzv. Zvláštní operace. USA vyděsily hlavně zpravodajské informace o nové ruské taktické zbrani, která se v listopadu začala objevovat na bojišti, a které tzv. eliminuje systémy HIMARS. Jde o taktický systém Tornádo-S, který odpaluje počítačem řízené termobarické rakety do vzdálenosti 120 km. Rakety jsou odpalovány z obyčejného nákladního automobilu typu Tatra 6×6, a jeden automobil jich může najednou odpálit 6 až 9. Baterie složená ze 6 vozidel tak dokáže jednou salvou zlikvidovat vše živé na ploše malého města o 5000 obyvatelích. Tornádo S (naváděné rakety, dosah 120km) je značně vylepšený systém Burakino (obyčejné rakety, dosah 6km), který jak jsme informovali v MAP 1120, Rusko nasadilo 9. března. Salva baterie raket Tornádo-S vypálená pro Vaši představu z dálnice u Brna, zlikviduje za několik minut dvě třetiny obyvatel města Příbor u Frýdku-Místku i se všema HIMARS, které by tam byly. Termobarickým hlavicím se přezdívá konvenční jaderná zbraň. Její výbuch nepřežije nikdo, kdo není ukryt ve speciální protitlakové kapsli, tedy v bunkru, a nebo v moderním tanku se systémem ochrany proti ZHN....
  • Tak to jsem si oddechl.
    Pod vlivem našich médií jsem šťastný, že Ukrajinci jsou v teple a nemrznou. 
    Ubozí Rusové, jdou od porážky k porážce a teď ještě ta zima.  

  • Diwa

    Mě se líbí jak bláboly kolují internetem, jak se ruští vojáci mají špatně a co se jim všechno nedaří. Kdyby tohle všechno měl brát člověk vážně, tak mě musí logicky napadnout, že už ruská armáda neexistuje protože jsou pod drnem ! Pořád mi chybí informace o Ukrajinských vojácích, kteří tak slavně postupují a bojují a vypadá to, že tuto válku do týdne vyhrají ! Mě to prostě tak přijde, Vám ne ? 

  • Hlavně aby se nám nepodchladil Obcan Jégl.

  • Zaplať pánbů, že lidé Ukrajiny nemrznou,  to na tom někteří naši důchodci a bezdomovci jsou mnohem hůř

  • Jak jednoduché at se seberou a táhnou odkud přišli , nemusíte být fanda Ukrajiny ale normální člověk by měl rozeznávat zlo a v tomto případě je Rusák okupant a samozřejmě je zima všem . Jinak když se člověk podívá tak už jde jen o uraženou ješitnost že Rusák nevyhrává neb ted se válčí s normálními lidmi a ze země se stává neobytná zona a to rozhodně ne vinou Ukrajinců . Tipuju že ztráty jsou na obou stranách stejné a hlavně zbytečné . Tuhle válku může ukončit prý jen Čína , no tak pokud zaútočí na Sibiř tak to budeme nakonec svetry posílat Rusům .😎

    • Martinko uklidni se! Ukrajinští vojáci se potí jak dveře od chlíva, hrůzou z toho že by mohli vyhrát?

    • Ono to není tak jednoduché. Jak měli rozeznávat zlo v Sýrii, Libyi, Iráku, Afghánistánu apod., když je napadly vojska EU a USA?

      Myslíte si, že ti obyvatelé byli vděčni a dnes by převážná většina obyvatel těchto zemí toto napadení jen chválila? 

    • Asi to bude všechno trochu složitější. Myslím, že kdyby Rus chtěl, tak je po válce do měsíce. A že na ní mají Ukrajinci svůj podíl, jak se hnusně chovali k etnickým Rusům si taky přiznejme. 
      Ale je pravda, že válka je prostě špatně.
      Myslím, že válku může ukončit geront, Čína i Rusko. EU do toho nemá co mluvit, to je jen užitečný poskok ušatých. 

      • No tak ono chování etnických Rusů ještě za komanče k jiným národnostem určitě nebylo nic hezkého a co si budeme povídat s ukončením totality vše vyplavalo na povrch , ještě vše umocnily vznikající postkomunistické mafie bez ohledu na původ . Kolik asi násobků obětí už je dnes za skoro rok zbytečné  války ? Pokud měla RF nějaké důkazy o popírání práv některých lidí na uzemí cízího státu mohla jednat zcela jinak že ? Těžko jednat  , když tytéž metody a násobně více uplatnuje i Kreml .Nemusíš mít rád EU ani USA  , ale místo nich není alternativa i přes ty chyby co mají .Bavíme se o běžných lidech , nikoliv  o oligarchii napříč světem a i oni si  "ukládaj "  svoje dětičky pokud možno do EU či USA a to o něčem svědčí .😎

        • mun.go

          "Nemusíš mít rád EU ani USA , ale místo nich není alternativa i přes ty chyby co mají ..."  

          Skutečně není jiné cesty? Nevěřím -  alternativa je vždy.

          • jaká? Švajc pustte z hlavy , to nemůžou dělat všichni .😎

        • Proti loby západu zejména dnes aktuálních výrobců léků(kovid), zbrojařům(Vietnam, Irák..................................) a energetické fašistické diktatuře s desítkami miliónů  mrtvých jsou dnešní Rusové jen čajíček. Stalin byl Gruzínec a rusky mluvící Brežněv byl Ukrajinec.

          Jeden filozof napsal tak dlouho kloužeme po povrchu až jednou spadneme a to se na západě děje dnes mu dává za pravdu.

        • Odpověď zase jako skrytý příspěvek. Oligarcha oligarchovi bratrem. 

          • pravdou je že někdy mam chut fotit luxusní káry s uk značkama a ptát se jestli nemají obranu svojí vlasti financovat  třeba prodejem Q7 s okny  jak bota aby nebylo vidět dovnitř , no asi to eu stk nebude . Nic nemnění že Rus at se stará o Rusko a ostatní nechá na pokoji.😎

  • mun.go

    ... zima přinese větší komplikace ruským vojákům než ukrajinským, kteří mají lepší zimní vybavení. Kdo asi zaplatil a dodal na Ukrajinu lepší zimní vybavení? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit