Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejhorší je teplota okolo 2 stupňů  vítr a déšť podle mých zkušeností z mnohaleté práce venku mínus 20 je proti tomu pohoda. A nepomůže vám sebelepší zimní vybavení a to nejen Rusům ale i Ukrajincům, když se stáhnete do budov, nebo vytápěných strojů  jste snadným cílem bomb či raket nebo dronů, neboť ty moderní jsou naváděny infračervenými paprsky. Proto vypnuli topení běžným obyvatelům aby se jim lépe hledaly cíle kde se nešetří.

Už tři měsíce posílám své řešení(do celého světa) aspoň pro obyvatele nebo obyčejné vojáky a foto svého funkčního generátoru kde k ohřevu stačí baterie z telefonu a pár věcí z odpadu destilovaná voda a kov bohužel jsem z důvodů zachování  obrovských výdělků fašistické energetické loby a jimi ovládanými algoritmy téměř úspěšně blokován.

• A dobíjení té baterie z fotovoltaického panelu? 

• "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví."

To se psalo už před dvěma sty lety.

• Myslim ze nejlepsi ruska obrana jak neumrznout je lahev vodky, bylo to tak vzdycky a asi se nic nezmenilo. :) Ja jsem ted nakoupil paradni ukrajinskou vodku Nemiroff abych trosku podporil tu spravnou stranu, a je opravdu skvela, kdyz jsem pouzil slevovy kod warehouse1 tak i cenove to vysla jenom o trochu draz nez ceske patoky, co se nedaji pit.

• Nejlepší je když vojenskou situaci řeší laici ale jedno je jisté je že ani rudá armáda ani tato sovětská nikdy neoplývali velkým zájmem o své lidi. Takové hromadné znásilňování ,které provádí a prováděla slavná rudá armáda to je vrchol barbarství.

• Milý hermafrodite, reagoval jsem, samozřejmě slušně, ale vyběhlo na mě upozornění, že jde o skrytý příspěvek. Tož asi tak. Jak říká fiala - s jiným názorem nebojujme cenzurou. Spolu to dokážeme! 

• mun.go

Hromadné znásilňování se praktikovalo i v bývalé Jugoslávii: Znásilnění během bosenské války - Rape during the Bosnian War

• gaheris

Tak ruští vojáci umírají na podchlazení a ukrajinští na přehřátí, to jsou vjeci!!!

• Tak oni mají jen vejce?

• mun.go

Podle zpráv ukrajinských médií nedávno (v říjnu a listopadu) několikrát odletělo do Číny 300-tunové obří ruské dopravní letadlo An-124, aby naložilo náklad. 

Jedná se o neprůstřelné vesty, neprůstřelné přilby, vojenské uniformy a další nouzový vojenský materiál zakoupený v Číně.

• mun.go

Stejně tak může An-124 přivézt zimní vybavení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit