Přejít na výpis diskuzí
Když budou mlčet umělci, kdo vlastně zbude, aby mluvil?
22.4.2016 | Tomáš Chalupa
369 příspěvků
-
...já mám rád z kundyy smrad :)))
-
Rádi bychom... Kvalita mizerná a velmi často zdravotně závadné....
-
Vyzývám všechny kterým se nelíbí styky s Čínou aby se vzdali všech výrobků které byly vyrobeny v Číně. Děkuji.
-
Vyzývám všechny kterým se nelíbí styky s Čínou aby se vzdali všech výrobků které byly vyrobeny v Číně. Děkuji.
-
-
Pánové.. vo čom tady diskutujete?
-
Jarouši už jsi zapomněl na antichartu? Zeman nemá tu moc ... zatím.. on si ji pomalu bere...vždyť byl zvolen lidmi... tak má to moc větší...
-
Za komančů jsem absolvoval několikrát přehrávky v džínách a dlouhých vlasech a vždy to bylo v pohodě. Dostali jsme vždy II. stupeň.
-
Souhlas, Karel kritizoval s poctivostí a také byl pak tímto režimem odsunut na druhou kolej, protože nepotřebovali oprávněné kritiky, jen poslušné ovce. Tito rádoby umělci nesahají Karlovi ani po kotníky.
-
..... jo jo právě tak nám všichni říkají.Ale právě proto píšu tady.Tady je pěkně a lidi jsou hodní.
-
..... tak kolik vás tady je.Faktem je že jeden větší guma než druhý.Množíte se jak tasemnice.
-
... blbec pitomečků je zvolen Degenem roku :)))
-
... pak jste přímo dokonalá famílie parchantů :)))
-
jo jo takto bych si to přesně představoval.Ale není to komu říct.Každý mně odhání.Prý my ze septiku smrdíme.Ale já to tak necítím.Chce se mi moc moc mezi lidi.Zparchantělá matka mně pořád odkopává.
-
... pozorovat místní pitomečky je zábava, nářez pak s nimi vytřít, kdykoliv a kdekoliv :)))
-
všechny rádoby umělce nahnat do Jáchymovských dolů (tedy mimo Alexandrovců)
-
... nikdo tu není zvědavej na tvůj životopis, degene :)))
-
... parchant k parchantovi, s matkou si ladíte, pitomče :)))
-
jo taťka mi tak říká vždycky když přijdu z výlovu popelnic s prázdnýma rukama.My jsme nemajetní.A navíc se s náma nechce nikdo kamarádit.Prý moc smrdíme.Ale máme dobré srdce.
-
... snaž se být alespoň trochu originální, dementee :)))