Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dnes je 30. výročí výbuchu "atomové bomby" v Černobylu - ukázka "úrovně" sovětské vědy a techniky veřejné správy.
  • Tady je zase "diskuse"... inu kolaboranti, rusofilové a obdivovatelé Miloshe Bubble Bum... *12*
  • Ti dvě nechutné křivácké prolhané vlastizrádné rusofilní kreatury a sblížení společnosti???
    Vy jste se asi maličko pomátl, vždyť ty dvě ..... dělají vše pro jeho rezeštvávání.
    Populistické žvásty ožralého dementa a jeho poskoka z komoušského štvavého plátku - opravdu dvojka k pohledání.
    Zeman doživotně prezidentem - zajímavá myšlenka, je aby se vám ten váš ožralecký žvástavý sebestředný nabob dožil alespoň nejbližích voleb. To víte mít ten jeho ovar věčně vražený v řiti komouš-fašisty putina - nic moc.
  • Taky sem nic strašnějšího neviděl, než ty dva opičáky.
  • No je pravda že nic moc. Ale proti té uslintané kreaturní vlastizrádné rusofilní obludě okupující a zasmraďující pražský hrad docela OK fešáci.
  • už jsem ti psal že cccp máš jen ty v hlavě ale spíš to bude pr.el *7*
  • Jako prezident končím, tady památka na mne:
    https://ctrlv.cz/0N82
  • Už jsem takovej teplej bukvan, ale rád si hraju na holku, nejlépe Simonu!!!
  • čus zlejBTWhrdinoPutinTrolle *3* je mi fajn, co tvůj multinickový ein kassel buntes ??
  • Zdar Shapiro, jak je? *8*
  • zdarec bukvičáci *14*
  • je to trapnej Shapirovec i malé dítě u nás na vsi ví kde je amrdólie *15*
  • Semjon Gayínek je ale řádně teplej magor, nemůže na mapě najít amrdólii, ale CCCP najde hned, chichichi to je bllllbec!!!
    YEAH !!!
  • *15* to tady nikdo
  • celý den koukám na globus a nemůžu najít amrdólii, asi jsem blbá, taky bych chtěla mít znalosti jako rusové, závidím *13*
  • bingo *15* *15* *15* *15*
  • zvykej si, prostě jsi neoblíbený, body jasně ukazují nálady ve společnosti

pražská kavárna je prostě v opozici *3*
  • Shapiro, Shapiro, ty blbče copak to zaměstnáváš za magora???
    Aha, vy v amrdólii jste všichni takhle vymaštěný, takže tu blbost musíš přitáhnout i do svýho satelitu!!!
    WOW !!!
  • prostě máme smůlu *9*
  • Koukám, že je tady názor a během šesti minut je k tomu osm nesouhlasí. Zajímavé...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit