Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No pokud se chcete v otázce obrany naší vlasti pře čmoudy spoléhat na Vitáskovou, tak jste určitě chlap na svém místě *15* *15* *15* *15*

zalezte si pod stůl vy připodělanej šašku a nechte jednat chlapi *3*
  • Zaplať pámbu za paní Vitáskovou, zaplať pámbu za každého "xenofobního nacionalistu", který odolává a odporuje Dienstbierovskému vymýmání mozků....
  • Jinou větu jsi se zdá se v pomocné škole nenaučil, balíku.
  • BTW se tradičně stal idiotem dne.
  • Na kriplkáře bude brzy jezdit tvůj Milošek. Alkoholici jako on na ní po cirhoze jater končí.
    Simono nenech se tím ruským blbem zlým kulihrachem trollem otrávit.
  • a ty jsi pořád stejný hňup s jednou jedinou větou zlej trolle.
    Simona ti prostě zase nakopala zadel. Tak se s tím smiř a nefňukej tu. *2*
  • Zůstala jen část příslušníků SS a gestapa, kteří bojovali dál. Jejich odpor však rychle skončil, když do Prahy dorazily ráno 9. května 1945 tankové jednotky Rudé armády a vyčistily ji od zbytků nepřátel. *3*
  • tak to dej ze svého hňupe podělanej
  • A pak si se probral a ruku v nočníku.Nevím odkud čerpáš svá moudra, ale u nás válka skončila 9.května to je fakt co nezměníš šašku.
  • I prdlajs se jde bavit teplouš Gayínkovic!!!

HIHI !!!
  • To jsi, to vsechno vime a taky to, ze porad smrdis po chcankach, to vime tez. Kdy se konecne ty smradochu Simone vykoupes? Jezdis na te sve kriplkare porad priposranej, hnupe starej.
  • Simon Simonovic von Kretyno a jeho bratr Blijec pitomec jsou dva vymrdanci. Muzu si to dovolit napsat, ptotoze jsem honorace a ne nejaky pitomec Simon.
  • Já jsem holka a tobě to vadí takže teplouš jsi jedině ty sám ruský buuzerante BTW.
    Já jsem Simona a ty jen komolíš moje jméno a Semjon. na víc nemáš nonstop zde hnijící kriiple.
    S tím bodováním podvádíš moc okatě ty mínus plus 10 ve stejné vteřině šašku.

Já jsem nudné Tiscali omezila na minimum. Ty tu smrdíš nonstop a ničíš lidem debaty teploušováním a semjonováním. A už to nemáš na koho svést nulo. Jsi tu všem jen pro legraci ruský trolle BTW zlej trolle Rybanne juro bez registrace hrdino Putine Rybanne. *15*
  • Tak si tu hezky plkejte a utrácejte drahocenný čas dědečkové ju. *2* *2* *2* *2*
    Jen jsem nakoukla ale je tu jako vždy nuda - je tu tak pět lidí ( optimistický odhad) a jeden BTW troll se 150 jmény který komolí moje jméno Simona a podvádí s bodováním.
    Píše i sprostá slova která jiným tiscál blokne jako nepovolené takže je jasné že sedí v redakci že.

Je smutné Tiscali že jsi tu nedalo zprávu o statečné Pákistánské dívce kterou zavraždil její bratr jen proto že volně zveřejňovala příspěvky na facebooku aby změnila hrozné myšlení jejich islámských krajanů. alespoň pár slov by si tato hrdinka zasloužila *8*

Simča se jde bavit a na vaše nudné tiscali s homosexuálním BTW trollem zvejšky víte co že *2* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Teplá rudá zkurvenina Semjon Gayínek ne a ne pochopit, že k používání famózního nicku BTW musí mít fištrón, njn už jste viděli teplou amrdólskou swini s fištrónem???
    Já NE !!!

PCHE !!!
  • Miloš Zeman rok 1990: 9. květen je stalinská fikce. Německo kapitulovalo 8: 1945.

většina civilizovaných zemí (vyjma Francie) slaví konec války právě 8. května. „Naproti tomu Sovětský svaz a jeho satelité z prestižních důvodů a z důvodů historické falsifikace tento svátek vždy slavily 9. května,“ zdůraznil v projevu, jehož citace se aktuálně objevují na sociálních sítích, Zeman.

nebýt mocenských čachrů, byla by Praha osvobozená americkou armádou již 6. května a připomněl, že velitelé Pražského povstání byli v 50. letech perzekvováni.

„Vážené Federální shromáždění, domnívám se, že je naší povinností odstranit fikci stalinské historiografie,“ apeloval na poslance v závěru Zeman.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/milos-zeman-oslavi-9-kveten-ktery-nazval-stalinskou-fikci-pmy-/zpravy-domov.aspx?c=A150325_152344_ln_domov_sm
  • Jo smrdíš tu nonstop ruský agente teplouši Semjone BTW zlej trolle...
    Jména měníš ale slovník ne hlupáku. Čapisrálama tečkama a semjonama které jsi tu vytvořil a kterýma zamořuješ debaty se vždy prozradíš.

Taky se pochlub že podvádíš s bodováním šmejde aneb mínis 18 za vteřinu
    Dal sis 10 plus za vteřinu. jsi s tím podváděním nenápadný jak lejno na střeše ruský buuzerante BTW *15* *15*
  • Rudej spermohlt Semjon Gayínek je po týdnu nonstop na Tiscali zřejmě v prdeli, americký prdeli!!!

WOW !!!
  • Tak mám dojem, že ti Amerikáni to s pomocí CCCP přehnali. *15*
  • Tady jde o to kdy Německo kapitulovalo ruský šašku. 8 kapitulovalo.
    To že si rus vynutil na druhý den opakování kapitulace na té první nic nemění.

To že si nějaký Němec vystřelil ještě 11 je nepodstatné- To už je osamocený čin po kapitulaci armády ne válečný čin

Dějiny tu překrucuješ ty protože Prahu nesovobodila rudá armáda ale sovětskému titalitnímu zřízení nepřátelská parta kolem Vlasova

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit