Přejít na výpis diskuzí
Když mocný státní úředník podporuje xenofobní nacionalisty. Veřejně ze své funkce
18.7.2016 | Vojtěch Ondráček
153 příspěvků
-
No pokud se chcete v otázce obrany naší vlasti pře čmoudy spoléhat na Vitáskovou, tak jste určitě chlap na svém místě *15* *15* *15* *15*
zalezte si pod stůl vy připodělanej šašku a nechte jednat chlapi *3* -
Zaplať pámbu za paní Vitáskovou, zaplať pámbu za každého "xenofobního nacionalistu", který odolává a odporuje Dienstbierovskému vymýmání mozků....
-
Jinou větu jsi se zdá se v pomocné škole nenaučil, balíku.
-
BTW se tradičně stal idiotem dne.
-
Na kriplkáře bude brzy jezdit tvůj Milošek. Alkoholici jako on na ní po cirhoze jater končí.
Simono nenech se tím ruským blbem zlým kulihrachem trollem otrávit. -
a ty jsi pořád stejný hňup s jednou jedinou větou zlej trolle.
Simona ti prostě zase nakopala zadel. Tak se s tím smiř a nefňukej tu. *2* -
Zůstala jen část příslušníků SS a gestapa, kteří bojovali dál. Jejich odpor však rychle skončil, když do Prahy dorazily ráno 9. května 1945 tankové jednotky Rudé armády a vyčistily ji od zbytků nepřátel. *3*
-
tak to dej ze svého hňupe podělanej
-
A pak si se probral a ruku v nočníku.Nevím odkud čerpáš svá moudra, ale u nás válka skončila 9.května to je fakt co nezměníš šašku.
-
I prdlajs se jde bavit teplouš Gayínkovic!!!
HIHI !!! -
To jsi, to vsechno vime a taky to, ze porad smrdis po chcankach, to vime tez. Kdy se konecne ty smradochu Simone vykoupes? Jezdis na te sve kriplkare porad priposranej, hnupe starej.
-
Simon Simonovic von Kretyno a jeho bratr Blijec pitomec jsou dva vymrdanci. Muzu si to dovolit napsat, ptotoze jsem honorace a ne nejaky pitomec Simon.
-
Já jsem holka a tobě to vadí takže teplouš jsi jedině ty sám ruský buuzerante BTW.
Já jsem Simona a ty jen komolíš moje jméno a Semjon. na víc nemáš nonstop zde hnijící kriiple.
S tím bodováním podvádíš moc okatě ty mínus plus 10 ve stejné vteřině šašku.
Já jsem nudné Tiscali omezila na minimum. Ty tu smrdíš nonstop a ničíš lidem debaty teploušováním a semjonováním. A už to nemáš na koho svést nulo. Jsi tu všem jen pro legraci ruský trolle BTW zlej trolle Rybanne juro bez registrace hrdino Putine Rybanne. *15* -
Tak si tu hezky plkejte a utrácejte drahocenný čas dědečkové ju. *2* *2* *2* *2*
Jen jsem nakoukla ale je tu jako vždy nuda - je tu tak pět lidí ( optimistický odhad) a jeden BTW troll se 150 jmény který komolí moje jméno Simona a podvádí s bodováním.
Píše i sprostá slova která jiným tiscál blokne jako nepovolené takže je jasné že sedí v redakci že.
Je smutné Tiscali že jsi tu nedalo zprávu o statečné Pákistánské dívce kterou zavraždil její bratr jen proto že volně zveřejňovala příspěvky na facebooku aby změnila hrozné myšlení jejich islámských krajanů. alespoň pár slov by si tato hrdinka zasloužila *8*
Simča se jde bavit a na vaše nudné tiscali s homosexuálním BTW trollem zvejšky víte co že *2* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *15* *15* -
Teplá rudá zkurvenina Semjon Gayínek ne a ne pochopit, že k používání famózního nicku BTW musí mít fištrón, njn už jste viděli teplou amrdólskou swini s fištrónem???
Já NE !!!
PCHE !!! -
Miloš Zeman rok 1990: 9. květen je stalinská fikce. Německo kapitulovalo 8: 1945.
většina civilizovaných zemí (vyjma Francie) slaví konec války právě 8. května. „Naproti tomu Sovětský svaz a jeho satelité z prestižních důvodů a z důvodů historické falsifikace tento svátek vždy slavily 9. května,“ zdůraznil v projevu, jehož citace se aktuálně objevují na sociálních sítích, Zeman.
nebýt mocenských čachrů, byla by Praha osvobozená americkou armádou již 6. května a připomněl, že velitelé Pražského povstání byli v 50. letech perzekvováni.
„Vážené Federální shromáždění, domnívám se, že je naší povinností odstranit fikci stalinské historiografie,“ apeloval na poslance v závěru Zeman.
Zdroj: http://www.lidovky.cz/milos-zeman-oslavi-9-kveten-ktery-nazval-stalinskou-fikci-pmy-/zpravy-domov.aspx?c=A150325_152344_ln_domov_sm -
Jo smrdíš tu nonstop ruský agente teplouši Semjone BTW zlej trolle...
Jména měníš ale slovník ne hlupáku. Čapisrálama tečkama a semjonama které jsi tu vytvořil a kterýma zamořuješ debaty se vždy prozradíš.
Taky se pochlub že podvádíš s bodováním šmejde aneb mínis 18 za vteřinu
Dal sis 10 plus za vteřinu. jsi s tím podváděním nenápadný jak lejno na střeše ruský buuzerante BTW *15* *15* -
Rudej spermohlt Semjon Gayínek je po týdnu nonstop na Tiscali zřejmě v prdeli, americký prdeli!!!
WOW !!! -
Tak mám dojem, že ti Amerikáni to s pomocí CCCP přehnali. *15*
-
Tady jde o to kdy Německo kapitulovalo ruský šašku. 8 kapitulovalo.
To že si rus vynutil na druhý den opakování kapitulace na té první nic nemění.
To že si nějaký Němec vystřelil ještě 11 je nepodstatné- To už je osamocený čin po kapitulaci armády ne válečný čin
Dějiny tu překrucuješ ty protože Prahu nesovobodila rudá armáda ale sovětskému titalitnímu zřízení nepřátelská parta kolem Vlasova