Přejít na výpis diskuzí
Když mocný státní úředník podporuje xenofobní nacionalisty. Veřejně ze své funkce
18.7.2016 | Vojtěch Ondráček
153 příspěvků
-
zdar anonyme
-
Ahoj
-
A co ty,zvládneš svoje poluce?
-
Správně, chceme zase zadrátovat hranice ostnatým drátem a 10000V do toho. Republiku si Bruselem rozvracet nedáme. Japonec s konvičkou to zařídí!
-
Trošku mi vadí, že když se bavíme o "hrdinství", všichni jste anonymové. Ale to je věc názoru.
-
Vida, jak se projevuješ.
-
... tebe označit je naprostá maličkost: opuštěný zdegenerovaný alkoholik bez intelektu :)))
-
... vždy je kouzelné, když se ozve blbeček, který sám sotva zvládne zakoupení lahváče :)))
-
Pan Vojtěch Ondráček je další z řad chytráčků, známkujících a označujících druhé , svým rozumem uvažující občany. Jak označit jeho?
Xenofobního komunistického internacionalistického pracovníka Kominterny, kterým jsme naslouchali 50 roků o krásách budoucnosti, tato budoucnost zkrachovala a dnes jejich následovníci nás povedou k další krásné budoucnosti pod jejich staronovým vedením?
Nutně potřebuje projevit svůj názor, poplivat druhé a hlavně nedopustit, aby lidé užívali
vlastní rozum.
Děkuji mu za jeho rady, ať si tyto a podobné pomluvy používá doma. -
když nemocný vojta ondráček tady bleje na alenu vitáskovou,tak to bude mít vitásková pravdu
-
Pane redaktore podle článku máte titul z východu ale i ze západu . Kam asi budete kráčet dále?
-
přesně tak.... pan redaktor, se svým přiblým článkem, snažil zajisté nasoukat, nějakému neomarxistickému hňupovi do análního otvoru...
příštědejte vědět, jestli se vám to alespoň podařilo.... Čest hńupe. -
Vážený pane redaktore,
je mi líto, ale musím Vás zařadit mezi ty, kteří se považují za všeználky, ale přitom píší takové to bláboly. Opravdu je mi trapně, že komentáři jsou "šmudlové", kteří píší to, za co dostanou zaplaceno. Protože, pokud by používali mozek, nemohli by odsuzovat lidi, kteří mají tu odvahu vyjádřit svůj názor, který, dovoluji si tvrdit, má většina obyčejných lidí, ale nehodí se politikům, kteří toho v praktickém životě mnoho nedokázali. Přitom se chovají jako "nadlidi". Pokud jste soudný, naleznete jich mezi současnými politiky hodně. Takže, dělejte něco užitečného, než přispívat k vymývání mozků občanů České republiky!!!