Přejít na výpis diskuzí
Když mocný státní úředník podporuje xenofobní nacionalisty. Veřejně ze své funkce
18.7.2016 | Vojtěch Ondráček
153 příspěvků
-
... nečtu chudáka, je zajímavé, jak tupý póvl s noblesou pokaždé zvládnu pár slovy :)))
-
... nečtu tě, chudáku, pouze mě těší nervíky zdeptaného primitiva :)))
-
... nečtu póvl, nikdy neusneš ve své noře s pocitem, žes mi to natřel, nečapeš se :)))
-
chacha hi hi.Tak lopata je zas v tranzu! Přeci s chátrou od popelnic sprostou lůzou se tady nikdo nebude zahazovat.TY jsi tady ta onuce do které se bude kopat.A nikdy to nebude jinak.Vzkaž i páchnoucí matce, žumpo!
-
pamatuj si: na tebe obecního vyvrhela a špínu to bohatě stačí.
-
áááá hnůj nám tady dělá chytrého.Táhni za svojí zparchantělou matkou do chlíva.Ohřála ti kastrol Hooven.Špíno.
-
BINGO! Opět nám lopata vzplanula hněvem.Pamatuj si: můj pes by si musel vypláchnout v hubě, kdyby tě chtěl zahryznout.Vážně si myslíš že pro nějakého páchnoucího vyvrhela, zparchantělého výblitku své vlastní páchnoucí matky by se někdo scházel?Ti už úplně hrabe v té tvojí žumpovní hlavě.
-
... kdy a kde?
-
.... si dement, piš si s dementy, pitomečku :)))
-
... kdy a kde, kryple?
-
... přesně, 20 slov slovní zásoby bezmocné primitivní trosky je něco neuvěřitelného :)))
-
Velice výstižné a nedivím se reakci nicku "bijec pitomečků". On je totiž jakožto ruský kolaborant placený ruskou ambasádou. A rozvrátit EU, budoucí USE, je snem rádoby cara Putlera. Rozdrobené Evropě by mohl poskytnout "bratrskou pomoc".
-
vyvrhel se kterým by venku nikdo ani slova neztratil se tady snaží vnutit.Ale tady to není pro tebe, dobytek z chlíva.
-
páchnoucí špinavec parchant po svojí zparchantělé matce tady blije svoji večerní dávku.Je to jak magnet lopato,co?
-
to se povedlo.Promluvil zparchantělý výblitek vlastní matky,Sám hnůj všech hnojů ....
-
Já nejsem žádnej anonym.
-
... za čárkou ti jako vždy schází mezírka, tu máš v mozku, tupane, na póvl už se*u :)))
-
... ty nikdy nic kromě blití zde, vidláku :)))
-
... nashle
-
... fantazie zbabělce mě nezajímají, kde a kdy, trosko?