Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... nečtu chudáka, je zajímavé, jak tupý póvl s noblesou pokaždé zvládnu pár slovy :)))
  • ... nečtu tě, chudáku, pouze mě těší nervíky zdeptaného primitiva :)))
  • ... nečtu póvl, nikdy neusneš ve své noře s pocitem, žes mi to natřel, nečapeš se :)))
  • chacha hi hi.Tak lopata je zas v tranzu! Přeci s chátrou od popelnic sprostou lůzou se tady nikdo nebude zahazovat.TY jsi tady ta onuce do které se bude kopat.A nikdy to nebude jinak.Vzkaž i páchnoucí matce, žumpo!
  • pamatuj si: na tebe obecního vyvrhela a špínu to bohatě stačí.
  • áááá hnůj nám tady dělá chytrého.Táhni za svojí zparchantělou matkou do chlíva.Ohřála ti kastrol Hooven.Špíno.
  • BINGO! Opět nám lopata vzplanula hněvem.Pamatuj si: můj pes by si musel vypláchnout v hubě, kdyby tě chtěl zahryznout.Vážně si myslíš že pro nějakého páchnoucího vyvrhela, zparchantělého výblitku své vlastní páchnoucí matky by se někdo scházel?Ti už úplně hrabe v té tvojí žumpovní hlavě.
  • ... kdy a kde?
  • .... si dement, piš si s dementy, pitomečku :)))
  • ... kdy a kde, kryple?
  • ... přesně, 20 slov slovní zásoby bezmocné primitivní trosky je něco neuvěřitelného :)))
  • Velice výstižné a nedivím se reakci nicku "bijec pitomečků". On je totiž jakožto ruský kolaborant placený ruskou ambasádou. A rozvrátit EU, budoucí USE, je snem rádoby cara Putlera. Rozdrobené Evropě by mohl poskytnout "bratrskou pomoc".
  • vyvrhel se kterým by venku nikdo ani slova neztratil se tady snaží vnutit.Ale tady to není pro tebe, dobytek z chlíva.
  • páchnoucí špinavec parchant po svojí zparchantělé matce tady blije svoji večerní dávku.Je to jak magnet lopato,co?
  • to se povedlo.Promluvil zparchantělý výblitek vlastní matky,Sám hnůj všech hnojů ....
  • Já nejsem žádnej anonym.
  • ... za čárkou ti jako vždy schází mezírka, tu máš v mozku, tupane, na póvl už se*u :)))
  • ... ty nikdy nic kromě blití zde, vidláku :)))
  • ... nashle
  • ... fantazie zbabělce mě nezajímají, kde a kdy, trosko?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit