Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... je zajímavé, že o tomto elitním poslanci jsem nikdy neslyšel, měl by jít hned :)))
    • Ahoj Prdíku ... :-)
      • ... čau, zlato, nevybavuj se se šmejdama, měj hezký den :)))
        • Se šmejdy se nebavím, neb vím, že to nemá cenu. Také přeji hezký den. U nás svítí sluníčko ... :-)
          • ... u nás v Klášterci nad Ohří také :)))
            • U nás v Ostravě ne.
            • Pocházíš z pěkné zakopané (_!_) Prde
  • Pan Pilný je bezpochyby "elitní" politický turista - ještě nedávno byl přece ve straně Občané.cz ! Nebo si to česká o(v)bčánek už zase nepamatuje ?
    • já jsem si říkal,že ta tlama je mi nějak povědomá *1*
  • Babiš poctivej zloděj,kterého čeká na Slovensku soud je vůbec legální,aby takový člověk kandidoval do PS s bandou estébáků a kriminálních živlů v právním státě by skončili ve vězení voliči v kocourkově zvaném ČR si je volí do PS,jak dlouho se ještě necháte podvádět hezkými nesplnitelnými sliby milí voliči a proč stále volíte ty kteří rozkradli zpustošili a vytunelovali náš stát a vedou nás na úroveň zemí třetího světa?Zničili vše co vytvořili předcházející generace?
    • ... si magor :)))
      • Píšeš o sobě? *11*
        • ... hlavně tě jebu, blbečku :)))
          • Tak na mě pako nereaguj. *11*
            • ... jsi totálně na maděru, jako vždy, blbečku, sejme tě kdokoli kdykoli :)))
            • Mluvíš pořád za sebe. *11*
            • ... máš pech, neřídím se přáním nevzdělaných omezenců :)))
    • Tady je s podivem, že čecháčci ho volili, máme dost svých komunistických podrazáků, nepotřebujeme ještě slovenské. *16* *11*
      • Ty blbci volili slovenskýho estébáka žida za koblihu,ale brzo zapláčí nad svojí volbou a myslím si,že volby byly trochu zfalšovaný.
        • ... nauč se psát, dítě, a zase zajdi :)))
      • ... na tebe by stačil i mongolský, degene :)))
        • ty se divysrat
          • ... co to je ten estebák, přitroublý blázínku?
          • ... to bylo maďarsky, ubožáku?
            • né slovensky ty slouho estébáka
        • Sklapni magore. *11*
          • ).(
            • Také ti přeji hezký den. *11*
  • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.Po zprovoznění katovských mučíren je třeba razit heslo,že přes kvalitní práci co nejkrutějších katů k lepším zítřkům mladé a budoucích generací.
  • Mimo zákon bude třeba,místo bývalých estebáků postavit všechny politické lumpy,kteř íse po komunistech prolhali k moci a tuto zemi zbídačili.To je ta správná potrava pro katovské mučírny.
    • Tak tak-Nečas a spol a kdepak je to stíhání za rozkrádání a trafiky,zřejmě v nedohlednu
  • Vážení páni novináři, podle čeho soudíte, že pan Pilný je elitní poslanec? Pokud vím, tak poslanecká sněmovna zatím zasedala jen jednou a neprojednával se ani jeden zákon. Je to to samé, jako byste o žákovi autoškoly, který si právě udělal řidičák, tvrdili, že je to elitní řidič. Je s podivem, že když tu, podle vás, máme samé elity a celebrity, tak celkově jsme celkem v řiti.
    • ... si kouzelně naivní :)))
      • Prdíku včera jsem tě viděla.
        • Pro méně chápající ještě jednou a doufám, že naposled - piš se třeba jako - Eva 2 - ... :-)
        • .. proč jsi nic neřekla, dal bych ti lepance :)))
          • magore hned bys mě mlátil
        • ...vážně a kde :)))
          • ... co ty tady zase, dvojníku, slabý odvare?
  • Z "elitního " poslance bude asi poslanec "emeritní". To jsou ale výrazy pane redaktore. *11*
  • Jen jsestli to myslí vážně. ANO je ukecané až hrůza a není schopné plnit vůbec nic !!! Akorát jakmile jde o zlodějny u koryt, tak tam lustrace nejsou potřeba. Zato vedoucí uklízeček, ty panečku proženem, a jak nedodají včas lustrace, tak poletí !!!
  • Pane redaktore Poláku, jen poznámka k titulku... Baví mě, jak vy, novináři, rádi a přespříliš užíváte slovo "elitní". Když kouknu do novin, tak v této zemi už snad nemáme jiné policisty, než elitní, jiné lékaře, než elitní, jiné státní zástupce, než elitní, jiné představitele, než elitní a - koukám - že už i poslanci mají své elity. Když máme všude jen elitní lidi, proč výsledky tohoto státu jsou tak podprůměrné?
    • ... je to závist, elitní český novinář je velká vzácnost :)))
    • Takto sofistikovaně rozkrást tuhle zemi dokáží opravdu jen elitní lidé a blbci jen zírají. Jinak to už nazvat nelze.
      • ... tak už nezírej, nemá to cenu :)))
  • Uspěšná firma Babiše její vedení téměř všichni stébáci,jsou to ti co první měli přístup k informacím a penězum z bank.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit