Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Buďme vždy konkrétní. Veškeré zlo u nás vzniklo díky vládě neuvěřitelných podvodníků, šmejdů, a privatizátorů. Média nás už čtvrt století intenzivně masírují, že zloděj není vůbec zlodějem, ale jedná se o kreativního jedince. Hňup v TV není žádným hňupem, protože takovým exotům se dnes říká celebrita. Politik, který nesplnil slibované, není vůbec lhář, ale zručný a schopný reprezentant politické elity. Ředitel po „vyhraném“ výběrovém řízení, který přivede podnik ke krachu, není mamlas se známostmi, ale skvělý odborník na krizové řízení a kvalitní manažer. Samozřejmě, že tunelování podniku není jeho vina, ale všech jeho předchůdců a v krajním případě také všech komunistů. Média ukazují, že lze klidně krást, dělat podfuky a podrazy atd. ale, když se o tom před kamerou vyjadřujete, musíte používat kultivovaný jazyk a svalovat veškerou vinu na levici. Někteří neposkvrnění kreativní privatizátoři: František Mrázek + Martin Hejl + Miroslav Provod + Boris Štefl + Milan Jungr (spolu s K. Gottem založili Nadaci Karla Gotta Interpo), Tomáš Pitr (Setuza), Regina Rázlová (Skloexport), Štěpán Popovič (Sklo Union Teplice Glaverbel), Petr Kelner (PPF), Viktor Kožený + Boris Vostrý (Harvardské fondy), Andrej Babiš (Agrofert Holding), Karel Komárek senior a junior (MND, SPP Bohemia , SPP Bratislava , Europgas , Gazprom), Daniel Gladiš a Karel Bast (hedgefond Vltava - broker Atlantik), Petr Otava a Viktor Koláček (OKD - Karbon Invest), Zdeňka Bakala (Patria Finance), Antonín Koláček, Oldřich Klimecký, Jiří Diviš, Marek Čmejla, Petr Kraus (Mostecká Uhelná - Appian Group - Appian Fond), Marek Dospiva (Penta Investments - Fortuna), Rezeš, Smerek, Drábik, Grúber (VSŽ), Pavel Tykač (Czech Coal), Radovan Krejčíř (Corado), Martin Roman (tichý společník Apian Group u privatizace Škody Plzeň), Mandík, Šařec a Zeman (odsouzení tuneláři za 75 mil z První městské banky), Tomáš Chrenek (Moravia Steel) a stovky dalších voličů ODS a TOP-09,
    • Zajímavé, ale třeba Tykač nikdy nic nezprivatizoval.....
      • Milá Janičko, nerad beru někomu iluze, ale "Pavel Tykač, r.č. 640515/2171, stál u zrodu Motoinvestu, který byl založen 18. listopadu 1991 a zúčastnil se kupónové privatizace za což byl odměněn účastí na Klausových narozeninách, kde mu bylo nabídnuto členství v Komisi pro dohled nad kapitálovým trhem (aneb jak udělat kozla zahradníkem...) nebo post poradce ministra financí za ČSSD Ivo Svobody v roce 1999, později odsouzeného za podvod a znevýhodňování věřitele na 5 let. " - zdroj http://novapolitika.webnode.cz/novinky/mafiani-kmotri-a-ostatni-lotri/
        • Pořad mi nikdo nebyl schopen napsat co zprivatizoval a co ukradl. Jediné čím se tady stále oháníte je stíhání v kauze cs fondů, nebyl nikdy odsouzen. O někom něco tvrdit a něco mu přesně a nevyvratitelně dokázat, je propastný rozdíl. Já v novinách nevěřím ničemu, jediné co vím z příbuzenstva je, že lidem platí včas a vždy a to i 13 platy a o tom si já můžu nechat zdát.....
      • Ne, zo nezprivatizoval, on to jenom ukradl !!!
        • Doly normalne koupil od tech manazeru co je svycari odsoudili, nevim o zadnem podniku, ktery by zrovna on ziskal nestandartne. Poucte me a dolozte to.
          • Jo, tos uhádla, on ti Tykač bude vykládat, co kde a jak ukradl. To přece nevykládá nikdo, ne ??? Za takové hlupáky ty zloděje zase nepovažuj, budou ti lhát do skonání světa !!!
          • Praha - Miliardář a vlastník firmy Czech Coal Pavel Tykač, který je stíhán pro podvod v souvislosti s údajným vytunelováním CS fondů, nemůže disponovat částí svého majetku. Informoval o tom server Lidovky.cz. Vytuneloval CS fondy!!
  • No, zatím je nás starších asi dost, když ty mladé jsem schopni a ochotni živit. Ale ruku na srdce, ta masáž v TV , na netu apod. těm mladým zkresluje mnohdy pohled na život, který není o slunění se na plážích, veselé bezstarostné zábavě, "nevinných" drogách a nevím čeho ještě. Na své bytí si musí každý mladý vydělat, v dnešních podmínkách velmi tvrdou prací, a to se mnohým nelíbí a ani nemají zájem. Rodiče, kteří ty mladě živí, padají na držky, jen aby potomci se měli dobře. Ale co až nebudou moci takto pomáhat? Pomoc ze strany státu je o ničem, partajní paraziti se sotva postarají sami o sebe....nevidím světlé zítřky, mládeži. *16* *16* *16*
    • To je pravda. Bohužel. Velká část dnešních mladých vyjde ze školy a hledají práci, ale ne moc namáhavou, ne moc složitou, aby ji zvládli, k tomu samozřejmě slsužební auto, služební telefon a nadprůměrný plat.
  • Bez znárodnění se nic nezmění. Lidí sice možná seženou práci, ale veškerý zisk zůstane na kontech buržoustů a nic nepůjde zpět na obnovu vlasti a ani pracujícímu lidu na mzdě nepřidají. Hlavně že se budou chlubit v řebříčcích světových milionářů, Tam ty peníze mají trochu poctivější, ale z naších milionářů to bohatství nikdo nemá poctivě. To nikdy není možné, ani teoreticky. Za jejich bohatstvím je zločin.
    • ZNÁRODNĚNÍ? Co to je? To byla lupež ticíletí. Komunistická věrchuška za pomoci lůzy uloupila občanům jejich majetek, který vytvářeli jejich předkové a sami ho rozšířil. Vlastníkem se stal tzv. "stát", za který se považovala olygarchie v ÚV KSČ. Nic nebylo "znárodněno", protože žádný "národ" se vlastníke toho uloupenéhol majetku nestal.
      A zlodějské komunistické zrůdy mají ještě tu drzost znovu vykřikovat ty jejich fašistické bláboly!!!
      *12* *12* *12* *16* *16* *16*
      • Blbci s kradenými nicky ještě nevymřeli. Ale už to dlouho trvat nebude....
  • Brzo to bouchne a bude to pořádně krvavá rana. Nejen u nás je moře problémů.
    Nezaměstnanost také plodí kapsáře bezdomovce prostitutky narkomany a také část lenochů
    kteří už nechtějí pracovat vůbec ale jen pořád brát peníze.
    Bohatá menšina ( většinou s nakradeným majetkem) se vzdaluje většině.
    Roste počet lidí kteří nemají na opravu zubů či rodinnou dovolenou. Exekuce mají žně
    protože díky platové almužně jsou lidi nucení žít v bídě nebo se zadlužit.
    Pak tu máme smetánku která utrácí za lodě letadla luxusní chatičky šperky ...
    Na obří nerovnosti se fungující společnost dlouhodobě zbudovat nedá
    • Samozřejmě, ještě je třeba zmínit hlavní příčiny. Na světě prakticky není země, které by nenarůstal státní dluh. Kde tedy jsou ty peníze a kde hranice zadlužování? Peníze mají banky, které patří několika vyvoleným. Cílem států je snížit schodek, ale toho zle docílit jen zvyšováním daní a zaváděním různých nesmyslných poplatků. Lidé pak samozřejmě nemají na to aby nakupovali a spirála se roztáčí. Každý rozumný člověk už dnes ví, že peníze nemají absolutně žádnou hodnotu. Jinde v Evropě už si to začínají uvědomovat a začínají se bouřit. Jen my jsme národ zdegenerovaný 100 letým útiskem, nejdřív fašisty, pak komunisty a na závěr mafiánským kapitalismem. Řešení pro budoucnost je, že lidé se budou dělat sami na sebe a ne na nějakého vykořisťovatele. Ale dělat v tom pravém slova smyslu... Podívejte se jak se situace ve světě zhoršila jen za posledních 5 let. Co bude za dalších 5 let? 1.200.000 nezaměstnaných a 3.000.000 na hranici chodoby? To si nemyslím, že stát dokáže ukočírovat. To o těch školách je také blbost, Nepotřebujeme tu zástup diplomovaných teoretiků a úředníků. Potřebujeme soběstačnou zemi, která si ohlídá, aby se tu prodávalo to co se u nás vyprodukuje, aby to bylo levné a kvalitní a aby to hlídaly neprůstřelné a spravedlivé zákony. Pak věřím, že bude líp.
      • "Soběstačnou zemi" ? mám tři vnuky,všichni jsou tak leví,že nedokážou zatlouct ani hřebík, aniž by si neublížili,Rodiče je dali na gymnázium,(nebylo jiné řešení).Při současné úrovni českého školství z nich budou ještě větší nepoužitelní mloci,kteří mají v budoucnu zajistit soběstačnost této země ? Takových mladých mloků je dnes nadprodukce.
        • TO jste se na tom ovšem Porodníku , podepsal i vy . Je to výchovou a nemůžete spoléhat jen na školy. Mám dvě vnučky a jsou mimořádně šikovné téměř na všechno. Ovšem šikovnost nestačí, pokud nebude práce. Můžete umět kde co, když nebude dost těch, co budou mít peníze si to od vás pořídit. Nadvýroba celosvětově je obrovská a robotizace a automatizace bude ubírat práci ve velkém, ať se vám to líbí nebo ne. Už to začíná - Tesco a jiné super-hyper mají automatické pokladny a my u nich nakoupíme, a zdarma jim i zaskočíme za pokladní, kterou díky tomu nemusí platit a tak jim zákazníci - ovce zvyšují jejích zisky a snižují pracovní příležitosti pro spoluobčany. To se nutně projeví všude. Protože nejen že jim nedávají plat, ale neplatí díky tomu ani do soc. a zdravot. fondu pojištění a daně. Proto je třeba jim tyto automaty zdanit a zdanit i převody peněz, co jdou mimo naši zemi. Oni neodejdou, protože pořád z toho budou mít dost. Nesmíme se chovat jako ovce. Nejvyšší a kvalitní vzdělání mohou mít jen ti nejlepší, ostatní to nedokážou, protože špičku tvoří vždy omezený počet lidí v každém státě, záleží pak na podstavě , tedy na počtu lidí právě na podstavě této pyramidy. Od toho se odvíjí i velikost té špičky. Ostatní musí být zaměstnáni jinde a jinak a pokud budeme pořád stěhovat firmy na východ za levnější prac. silou tak se to vymstí všem. USA dnes už sklízí také svoje plody. - Detroit, město automobilového průmyslu je v bankrotu. Město duchů, úděsné jako náš CHánov. Kalifornie je těsně před bankrotem.
        • Nezlobte se na mne, ale Vy jste jim jako vzorný prarodič mohl být příkladem, anebo je třeba i ten hřebík zatlouci pomohl naučit.
          Má dcera má, kromě VŠ vzdělání i vztah k manuální práci...
          • Taky jsem vystudoval VŠ a naučil jsem řadu manuálních. Měl jsem možnost doma se to naučit, protože jsem vyrůstal v rodinném domku, který vyžadoval trvalou údržbu. Ovšem tak jako jsou výborní řemeslníci, kteří však měli ve škole problémy s matematikou, fyzikou a češtitnou, tak jsou zase tací, kteří ve škole excelovali, ale nemohou vzít do ruky šroubovák, aby neměli pracovní úraz. Jak kdo.
            • A za čí prachy jste "pane" . vystudoval tu školu? Hlavně kdy by mě zajímalo. Před časem jste psal, že Vám to rudá bestie neumožnila. Tak by mě to zajímalo. To jako provokatéři placení lůzou nemáte nějaký seznam. Nebo neumíte číst, jako naše budoucnost na vysokých školách - volební plán zločinecké KDU, pardon TOP?
  • Za vše může systém. Na druhé straně práce za 10 tisíc hrubého se vždy najde i pro mladé. Ale kdo z těch mladých by dělal za desítku, že? To se raději budou za 3 tisíce flákat na pracáku, užívat si a nechat se živit rodiči. Tak proč pracovat?
    • solder: Tak se za tu desítku uživ a zaplať byt, chytrolíne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • To je ralita magore. Taky jsi odtržený od realioty, jako ti pravicoví šmejdi.
    • Když se tu čtvrt století krade tak musí řada z nás dělat za almužnu. Propočítalo se, že kdyby se tu nekradlo jako ve Skandinávii , tak každý by mohl mít o 8 tisíc vyšší plat.Tak to tu funguje díky neviditelné ruce trhu viditelně mezi dvě polokoule sedací plochy.
      • Ono se začalo krástpřed téměr třičtvrtě stoletím. Nejdřív vyzhnání třetiny občanů z domovů a rozkradení jejich majetku, pak loupeže století pro r. 1948. A co se neprošustrovalo a nezničilo, to si komunisti po Listopadu "rozprivatizovali".
        • kdyz to komunisti rozkradli tak kam to vyvezli
          ?
        • Ono toho zase tolik neprošustrovali a neukradli , protože jinak by tu přes noc po Klausově zhasnutí ti milionáři a miliardáři z toho tunelování a privatizace nikdy nevznikli. Protože, kde nic není a ni smrt nic nebere. A tady brali přímo plnými hrstmi . Takový Rittig - nikdy nebyl v KSČ, jako prodavač a pak ved. samoobsluhy udělal manko 800 tisíc, zlí komunisté ho zavřeli, hodný Havel mu dal amnestií a za Klause rozvinul svoje umění a pomocí neviditelné ruky trhu viditelně dojil ze státního vemene až se z něho stal rentiér v Monaku. Ovčánky pravidelně zastrašovali pravicově těmi komunisty a tak je ovčánkové stále dokola volili a oni mohli nerušeně krást, zákony si k tomu vytvořili na svoji beztrestnost a Klaus to ještě pojistil všeobjímající amnestií. pro ty jeho kamarády gigazloděje.
  • USA je druhou nejzadluženější zemí světa, hned po Japonsku. Kvantitativní uvolňování , které provádí FED a další banky , EU a v jiných státech, způsobují obrovskou finanční bublinu. Tisknou se peníze a nejsou ničím kryté. Dolar má dnes hodnotu jen toho papíru , na kterém je natištěný. USA tiskly cca 75-95 miliard , nyní to mají snížit na 65 miliard. Tyto peníze nejdou na vznik nových prac. míst a restrukturalizaci, ale jdou přímo na burzy. Akcie a akciové indexy trhají rekordy. Jsou tak vysoko jako nikdy nebyly a nemá to žádný reálný základ. Stačí, když nová prezidentka FEDu řekne, že věří USA ekonomice a burzy hned po tomto prohlášení doslova šílí, proráží rezistence jednu za druhou, býčí trh jede long pozice.. Nejbohatší Američan Waren Buffet ví, že to špatně skončí a musí to prasknout, proto na podzim začal prodávat svoje akcie ve velkém. Tyto zásahy totiž naprosto rozházely trhy a obchody na burzách. Přijde velký třesk. Tomu se nedá vyhnout, to ví každý rozumný makroekonom. Mlží akorát politici a ekonomové , kteří to mají v náplni práce. Růžové brýle všude, ovšem jednou ta růžová barva dojde a přijde velký třesk. Navíc na neustálý růst ekonomik věří jen blázen, politik a nebo ekonom.
  • Buržousty, církev, kulaky, všechny pravičáky a šmejdy zavřít a poslat je někam na hodně těžkou práci, Rovněž tak všechny mladé - zejména študáky, kteří podporují tuto pravičáckou pakáž poslat je na převýchovu do pracovních táborů, aby se naučili makat a vážit si rodičů a práce.
    • rudé komunistické bestie umí jenom zavírat, mučit a likvidovat.
      • Kéž by to byla pravda !!
  • Kapitalizmus nemá do budoucna řešení. Dělení lidí na pravicově či levicově orientované je omyl.
    • Omyl to není, je to jenom název, která byl úmyslně překrucován. Neexistují definice pravicovosti a levicovosti, čehož je zneužíváno oběma stranami, čímž vzniká dojem, že d+lená na pravici a lvici neexistuje. Základ pro vytvoření definic byla dána klasiky ML, ale nikdo takový výklad nemá chuť vytvářet, či prezentovat. To dělení existuje, ale je překrucováno, zejména pravicí, aby dosáhla setření rozdílů, které je výhodné pro zloděje a nevýhodné pro lid.
    • ... tak, tj. přesné.
      Kapitalizmus je nereformovatelný systém, kterému vládne jen princip trvale se zvyšujícího zisku.
      Ptám se kam až to je?
      V přírodě, v technice to jde jen do saturace, bodu nasycení a pak je průběh grafu bez kolisání, tj. bez nárůstu nebo poklesu.
      Jen trvale udržitelný model vývoje ekonomiky a společnosti je možný, pokud bude chtít lidstvo přežít a ten není v systému, ve kterém se nacházíme možný. Jak k novému dospět? To budeme muset začít přemýšlet mi občané raději u voleb než později násilím.
  • Aby zkrachovaly a padly skoro milionová města je možné jen v kapitalizmu, první byl Detroit, dalši budou následovat, USA to je kolos na hliněných nohách a už se kácí!!
    • Neboj se soudruhu. Kolos na hliněných nohou byl CCCP a proto se rozpadl. Síla USA spočívá v tom, že je to země po všech stránkách silně decentralisovaná a schopná velmi dynamicky reagovat na měnící se skutečnosti. Tam je primární občan, nikoli stát. Aby to člověk pochopil, k tomu nestačí poslouchat demagogii na stranickém školení, ale o té zemi a jejích obyvatelích je třeba se něco dovědětm navštívit ji. A přrestat operovat nějakým "kapitalismem", to jsou pojmy z počátků rozvojej průmyslu ve světě v 19.století. Dnes už máme století 21.
      • To je vidět na olympiádě jak se rozpadl.Být tam ještě Gorbačov ,tak určitě.
      • To si myslel i HItler a jaksi se spletl....
      • Opravdu.Kdyby se Čína rozhodla, tak je může během jednoho dne zlikvidovat. Stačilo by, aby po nich požadovala okamžité zaplacení všech dluhů.
      • V USA občan není vůbec primární, ale FED, Wall Street, občan Rotchild, Goldman Sachs, Trump, Rockefeler, Buffet, Soros, Gates, atd. . To jsou ti primární občané, občane . Většina jsou lůza, která je nezajímá, pouze ji umě využívají k prospěchu svému. .
  • Pravice se alespoň na někoho nevymlouvá.
    Levice resp. ČSSD problém přesouvá na jiného, alespoň to tvrdí.

    Jinak má pan Keller úplnou pravdu. Dokud budeme dovážet skoro všechno a hlavně nekvalitní zboží, tak nebude práce a bude spousta nezaměstnaných.
    • ČSSD není levice!!!!
      • ODS není pravice, ale béčko KSČ!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit