Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přeštěte si schválně pravicové " argumenty" u většiny jejich příspěvků.Jde o nadávání, ponižování, urážky apod. Argument žádný.
  • Takže milí spoluobčané.Papež nám vzkazuje přes české biskupy.Co bylo ukradeno,má být vráceno.Svatá pravda milí biskupové,co jste za staletí nakradli a zbídačili,tak vraťte pohrobkům.
    A teprve co zůstane tak se vrátí církvím.Řekl to váš guru.
    • Kdybys nebyl kokotem, nestal by ses komoušem! P.S. Co nám vzkazuje tvůj guru Grebeníček?
      • Kdybys nebyl pravičák,nebyl bys takový hulvát.
  • Kde komunista ve větru se houpá, tam mír a dobrá nálada jest!
  • Hlavně že pan Keller ví že na Ústecku je moc lidí bez práce a že školy produkují blbce co se nikde neuplatní. Byla by na to medicína o které Keller raději nemluví, Ať dají KAŽDÉMU nějaký titul (to se v Čechách nosí,na schopnostech nezáleží) a hned budou mít lidi místa. Sice by nevzdělanci zůstali nevzdělanci ale na papíře by ten problém zmizel. A pan Keller by o tomto fenoménu mohl napsat sociologickou knížku.
    • On píše homeopatické knížky. Mluví o ničem, rozpuštěném ve vzduchu, prostě komunista *6* *6* *6* *6* .
  • Chtěl jsem se vyjádřit k úvaze pana Kellera(mimochodem věcně správné) a po dočtení posledního příspěvku v diskuzi už se mi nechce ani číst ani psát,jen mě napadá co jsme to za národ? *16*
  • Mnohé příspěvky jen dokazují, že komunisti moc vtipné kaše nepojedli. Nezmůžou se na víc než na ubohou 150 let starou demagogii.
  • ano..pravice na to sere, problémy přehlíží a nemajetní je nazajímají, dále píše že Levice řešení okládá - zde by jsme si to měli konkretizovat...ČSSD tvářící jako levice, ale většinou vládne a bratříčkuje se s pravicí problémy opravdu neřeší , a odkládá. Jediná konkrétní Levice která by mohla i chtěla problémy řešit je KSČM , jenže nikdo ji tam nechce pustit...nezbývá než aby dosáhla nasranost a deziluze lidí takových rozměrů aby i přes mediální dezinformace a všeobecný antikomunismus KSČM drtivě - tj. více než pedasátiprocentně zvítězila v každých následujících volbách
    • ... tj. úhoz na hlavičku!
      Máte můj bod.
    • Ono je především třea přestat si hrát na "pravici" a "levici", jednak ty pojmy už dávno ztratily původní obsah, který měly před více jak 200 lety ve francouzském konventu a jednak svět není tak jednoduchý a dvoubarevný, jak ho někteří stále chtějí vidět. KSČ(m) je zločinecké uskupení hlásící se k frudému fašismu (=komunismu) a existující v rozporu se zákonem. v civilizovaném právním státě nemůže být tolerován fašismus ani jeho rudá odrůda komunismus.
  • Kde berou ty Stalinovy pohrobky a KSČ bezdomovce ? Je vidět i slyšet, že v životě mimo sekretariát matičky strany o pořádnou práci ani nezavadil *13* . Sociologii, prognostiku, statistiku a další *tiku za práci nepovažuji, to je jen mlácení prázdné slámy za daně obyvatel.
    • Bože, ty jsi ale typický pravicový volič! A jak asi budeme sbárat informace o realitě? Cucat z prstu? Buď rád, že se alespoň někdo snaží myslet za tebe.
      • Tenhle "myslící" absolvent rudé školy třídních vrahů ?? No nazdar ! To je skutečný politologicko prognostický teatrolog KSČ.
  • zlatá Samová s knírem je chlap nebo za blba *11* češi užitečnýhovada *16*
    • Ten knír je podpora utiskovaných homosexuálů v RF jelesbaa ten knír znamená,že dělá chlapa *1*
  • Jedna z příčin nezaměstnanosti mladých je systém odchodu do důchodu. Dříve skončil pracovní poměr na dobu neurčitou důchodovým věkem. Dnes, pokud chce zaměstnavatel přijmout mladé lidi, nejdříve musí dát výpověď důchodcům a vyplatit jim odstupné. Takže -přijmout mladé lidi, to není levná záležitost. Schválení této změny, to byl podraz na zaměstnavatele aneb řešení nezaměstnanosti po česku.
    • Nemyslím, že by se zaměstnavatel "přetrhnul" při rozdávání dárků důchodcům. Spíše si důchodce ponechává déle proto, že se jedná o zkušené a zapracované pracovníky, zatímco absolventi škol spíše připomínají nic neimějící "telátka".Ne že bych je podceňoval, také jsem takovým "telátkem" byl, je to normální, každý potřebuje se zaučit a získat praxi. Ostatně, zpočátku "po plyšáku" jsem četl spousty inzerátů, kde podnikatel požadoval mladé lidi do 30 let s třicetiletou praxí. Inu měli smůlu, že s tou praxí nezačali už mamince v bříšku...Dnes už je situace jiná - odborné profese strojní či elektro mají šance vcelku dobré a je jich dokonce nedostatek, zbytek ovšem může leda tak na pracák. A tak dávají vinu pracujícím důchodcům, ale nechápou, že za to nemůže ten důchodce, ale ten podnikatel, který se s nějakým zapracováváním nehodlá zdržovat, potřebuje okamžitou kvalifikaci a kde jako ji má ten nezaměstnaný vzít, jej nezajímá...
      • S tím souhlasím. Když jsem po škole nastoupil do fabriky, tak jsem nejdřív začal v provoze u té nejjednodušší práce a teprve postupně jsem šel výš. Díky škole jsem tu možnost měl a nepotřeboval jsem rudou knížku. Nestačilo ovšem spokojit se s tím, co jsem se naučil ve škole, ale musel jsem se učit další nové věci. Dnes je to o to nutnější, protože pokrok je velmi rychlý.
        Dnešní mladí často vyjdou ze školy a čekají, že hned jim dá zaměstnavatel jednoduchou nenáročnou práci, na kterou bez praxe a bez námahy stačí, služební mobil a služební auto a hlavně nadprůměrný plat. Uvážlivý podnikatel si samozřejmě drží zkušeného pracovníka v důchodovém věku, pokud mu odvede dobrou práci. A přitom si perspektivně připravuje mladší náhradu, protože ten starý to věčně dělat nebude.
    • Na konci roku kolega v práci dosáhl důchodového věku a zaměstnavatel ho poslal do důchodu. Nic nedostal, žádné odstupné ani hodinky mu nedali jak bylo zvykem v dřívějších dobách. Dnes vše záleží na libovůli zaměstnavatele a pokud nejsou ve firmě odbory, které by dohodly nějaké benefity pro lidi odcházející do důchodu tak je člověk, který dosáhl důchodový věk prostě vykopnut s holou řití. V soukromých firmách se často stává, že se vymyslí zbytečná reorganizace a první se zruší místa lidí v důchodovém věku, mnohdy i místa s lidmi, kteří mají přes 50 let, aby na jejich místa vzápětí na stejnou pozici, ale pod jiným názvem stejné pozice nastoupili mladí, kterým platí podstatně menší výplaty. Důchodci nejsou příčinou nezaměstnanosti mladých, tedy kromě státní sféry, tam opravdu zbytečně sedí kvanta důchodců, ale mnoho těchto míst by se dalo zrušit bez náhrady a nikomu by nechyběly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit