Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • okamžitě ZASTŘELIT !!!!!!!!!! jsou k zblití
  • Klausův návrat pohřbil nejen Topolánek a Tluchoř, ale i Klaus sám, protože si moc dobře uvědomil, že když podle průzkumu ho odmítá 75% občanů a to tam byla zřejmě navíc slušná statistická chyba v jeho prospěch, jinak to muselo být přes 80%, tak nemá šanci. O jeho návrat není zájem a Bobošíková je navíc jako smrt bere všechno, tedy i ten politický odpad jako je Topolánek, Tluchoř, Bém a další. O krále zlodějů nikdo nestojí.
  • Ten narcis se pohřbil dávno a sám,měl by lozit kanálama
  • Čest práci. Nedávno se objevila nová možnost, jak vydělávat z domova, velice snadná na pochopení. Pro mě to je skvělá možnost výdělku a je to perfektní :-) Milionářka přes noc se ze mě sice nestala, ale i tak beru takové peníze bez práce. Více info na http://www.Cerna-Cervena.cz/?s=t2
  • Vendelína i s jeho bývalou ptákostranou jen do muzea voskových figurýn=politický skanzen.
    Bobošíková, opravdu, ale opravdu hrajete s falešnými kartami!!!!! *10*
  • Jak chce svazačka a bolševička Bobočíková nabízet pravicový program? To si opravdu myslí že lidi jsou tak blb. a že je jim jedno kdo se dostane ke korytu?
    • jestliže propiska řekl o Blbošíkové, že je nejpravicovitější, chtěl tím zaktivovat zhrzené trubky, co volily ODS, aby šly k volbám a volily Bllbo nebo další sarančatní modrý sekty
  • Klaus přilákal odpad. Jak se chová řádný dědeček

    http://aktualne.centrum.cz/blogy-a-nazory/komentare/clanek.phtml?id=788939#utm_source=atlasHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-4
  • Díky výše napsanému je jen vidět, že v Česku nejde o pravicový a levicový program, o politiku strany. Je to jen hra o koryta, nelze říci o místa na kandidátkách, tak surové toto zjištění je.
    Stačí jen vzpomenout, že tyto praktiky přinesla oposmlouva obou manipulátorů Klause a Zemana, kterí vytvořili umně mafiánský systém ovládání politického spektra a rozdělili si jej.
    Dnes se hraje proto na průměrného voliče, který je snadno manipulovatelný a na podobné hry o koryta, jaké jsou nyní patrny u cssd v severomoravském regionu, se nedívá negativně, ale s oduševněním, jak to nějaké straně natře.
    Vítězí neustále politika komančů, kdy bylo důležité, zda kamarád seděl v nějakém jejich výboru a oni se na něj mohli odvolat i třeba při volbě místa pro sebe.
    TAk vítězí, co Zeman a Klaus zaseli. Věřím, že to svinstvo po nich se bude ještě dát vyčistit a půjde zase o politiku, ať levicovou nebo pravicovou
  • Musím se podělit.Dostal jsem od přátel :Hymna ODS,rudý včera,modrý dnes-já jsem zloděj z ODS.Táta komouš-udavač-já na prachy vysavač!IQ tykve,modrý smích-s tunelem mi Topolpích!Sem tam pěkná provize-to je moje TOP vize!Já se za to nestydím/ viz Gazdík/-brzy škvarky uvidím!Po nás nejspíš potopa-zato může Evropa!Na všechno mám recept jistý -jen nevolte komunisty.Zkrácená verze tak pamatujte při volbách koho nevolit ODS a přeběhlíky.Modrá šance-ty jí máš s důchodem se neshledáš!
  • Já vždy podpořím paní Bobošíkovou a její stranu Suverenita. Je dobře, že tam nebude
    Topolánek a Tluchoř. Byla bych velmi obezřetná přijímat do strany utečence z ODS, zvláště
    pokud jde o Topolánka, Béma, Tluchoře a další vykutálence. To by nakonec mohlo být
    kontraproduktivní. V případě, že bych zjistila, že do strany Suverenita, by se přemístilo
    moc lidí z ODS, pak bych zvažovala, jestli mám nadále tuto stranu podporovat.
    • Máte pravdu Jano, taky je podpořím, docela se mi líbí a mají prima program.
    • Suverenita rovná se modrá odnož, to je prašť jako uhoď, není rozdílu mezi gaunery z ODS a gaunery ze Suverenity.
    • Hospodářská zvířata, včetně prasat, začínají být chována ve stájích celoročně, čemuž je rovněž uzpůsobena výživa. Ustájení však bylo většinou nevyhovující, stáje byly kamenné, málo prostorné, tmavé bez oken, vlhké, bez větrání, rovněž i výživa neodpovídala požadavkům zvířat. Prasatům se podávala většinou škrobnatá krmiva s malým obsahem bílkovin.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit