Přejít na výpis diskuzí
Kníže se pustil do Klause: Vypadáme zase jako šašci
8.12.2012 | Sebastian Kantor
117 příspěvků
-
Tady nemá ten cizák co dělat !!!
-
celá Evropa je hloupá, ale já nejsem blbej, už jsem zrušil všechny účty a ať si Vás EU se vším vychutná *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Ty jsi utekl z DOZP? Tvůj slovosled mluví sám za tebe. Mám tam známé, tak je zkontaktuji a oni si pro tebe přijedou. *1* .
-
Ty jsi jen lidský odpad bez jakékoliv ceny, až chcípneš nikomu chybět nebudeš.
-
Nazdar Radko s koulema, jak ses vyspala.
-
Ještě že se umíš omluvit!
-
Omlouvam se tak sem to nemyslel ja mam taky predky pofiderny proto sem takovy hlupak
-
Dobrou půlnoc chlapče, tady špatně píší o knížeti a ne o spasitelích českého národa ( Dienstbier, Zeman, Grebeníček, Filip apod.). *1* .
-
Matka není pokálená ale koza už mečí, kozomrd už ji dlouho neutěšoval.
-
A propos, proč je tady vlastně v Česku, nevztahují se na něj a jeho rodinu Benešovy dekrety? Jinak by se ty dekrety 100% měli zrušit, pokuď je ve vládě české. *1* .
-
To se mýlíš, to je Radka s koulema, občas tady píše hovadiny.
-
Mě Rusové nevadí, jsou přátelští a pohostinní a takový bořšč a třeba pelmeně, to lidi zlatí nemá chybu. Šašlik taky není k zahození nebo halva pro mlsné jazyky a k tomu kafe. Rusové nejsou zase takoví vlci, jako vy dobruseluvlezisti. *3* *1* *14* *15* *4* *16* .
-
A jak to víš, že je pokálená, že by jsi byl soused, který do všeho strká nos? *12* .
-
Tento ubohý žvást psal snad osobně Pišta Žiga, nebo některý z dalších kapitalistických zrádců, vrahů, prolhanců a obdobného lidského odpadu.
-
Někdo, kdo je chlap a má ptáka velkýho a silnýho, tak to je snad normální, že má plný kalhoty, ale v tvém případě Radko máš asi kalhoty pln vložek, že. *1* *1* *1* .
-
Tak at jde do světa,
-
Komuniste snad mezi lidi nepocitas,mam pravdu?Vzdyt vis,co to je za spodinu zvirat,jako potkani.
-
Že jsme švejci to ví každy rozumny človek Čím větší nula tím víc si vyskakuje, vidět na připadu hlasováni o Izraeli a P.alestině. Celá Evropa je asi hloupá.
-
Mas spatne informace,tato dama je absolutni vyjimkou mezi zenami,a Britanii dostala po L.Party dost zadluzenou-a dostala ji z marasmu... *3*
-
Máš pravdu jedna taková husa už vládla v Británii a všichni známe jak katastrofálně to dopadlo