Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drzá demagogie, a co ty miliardy co byly rozkradeny a likvidace prosperujících fabrik za mohutného přispění západních zlodějů kteří rabovali jak smyslů zbavení !
  • Verbež kapitalistická zaslouží nakopat (_!_) a nejen to ! Už je zapotřebí novej vítěznej únor nebo začne občanská válka, pracující jsou považováni za otroky a přijímání muslimů to jen uspíší !
  • Nejvíc tady hrozí, že poctiví pracující budou chtít vrátit rozkradený majetek. A proto ten kvikot a hrůza z toho, že lidi to vezmou do vlastních rukou.Zítra by bylo pozdě.
  • Tvůj příspěvek má jedinou chybu. V té době kdyby jste se s komoušema nespojili, tak jste dostali do držky, prostředky na to byly, takže si myslím, že by bývalo bylo lepší se s vámi vyrovnat hned a nemuseli bychom poslouchat ty žvásty havloidů a podobných , kteří tady rozkradli st. majetek, zadlužili republiku, vytunelovali, co se dalo a nestali bychom se otroky ve vlastní zemi.Ale , když se budete chovat k pracujícím jako dosud stejně jednou přijde.Je to zákonitý proces nenažraných elit, které dokáží zničit vše, co jim spadne do klína.
  • Teď jsme primárem Ruska.Prašť jako uhoď.
  • Já ti řeknu opak Z demokratického hromadného vyhození z práce po 43 letech ponížování na ÚP jsem onemocněl :vysoký tlak,cukrovka,rakovina a teď smrtelná nemoc.Dříve jsem marodil pouhý týden !!!ledvinový kamínek.Chodil jsem k profesorovi ,primařovi jedné nejmenované nemocnice,který měl sro nevím jestli dvě.V té nemocnici nemilován.Výborný teoretik, ale hrozný praktik.Protože jsem z lékařské rodiny tak vím o čem píšu.Bohužel,když jsem ho prokouk tak bylo pozdě.K té armádě lžeš jako,když tiskne a nebo mluvíš o současné nearmádě.Můj syn byl u raketového vojska na počítači.Ukaž mi,kde v této době máme nějakou raketu.Možná tak na Silvestra.Auto vynikajícího Trabanta jsem měl za půl roku,když jsem měl vinkulaci na Škodovku.Barevnou televizi v Kotvě ,když jsem tam chodil poctivě se ptát každý den a měl jsem jí 20let bez poruch.Jako syn živnostníka jsem nemohl studovat a tak s vyznamenáním jsem se šel učit na elektrikáře a dnes jsem šťastný,že si můžu mnohé udělat sám a nemusím se doprošovat neumětelů,kteří na tomto demokratickém podvodu svobodně rejžují.A okraden o část důchodu to této demokracii nezapomenu.Já jsem zvyklý se poctivě vyrovnat tak i tak.Je toho zkrátka moc negativního v této tzv.demokracii.
  • Máš pravdu nejsme jako oni,jsme ještě horší.
  • Já jsem např.poslancoval za 230 Kčs na dopravu po Praze a to celých 20 let.Dnes bych to již nedělal a připadám si jako blb,když vidím to svinstvo kolem.Jinak ,kde mladí dostávají půjčky?leda tak v demokratickém Rusku ,tady u nás těžko..To bylo za totalitní demokracie,ne za demokratické totality.Vše bylo zdarma,pomůcky ve škole,např.rýsovací prkno A3,rýsovací souprava,logaritmické pravítko,učebnice atd.zlatí poctivý komunisti ,ne ta verbež z prognosťáku.Jinak bych nemohl studovat.50tá léta bylo svinstvo a pak to bylo dobré.Stejné svinstvo je nyní a přesvědčete mě,že ne a silně pochybuji,že někdy ještě bude.Vrátit se o 100 let zpět to je samomrskačství.
  • https://www.youtube.com/watch?v=lVpy3Al3vMY&t=692s
  • https://www.youtube.com/watch?v=oCQmED9zn50
  • Boda159
    To že si mladí těžko hledají partnera není rozhodně věcí systému, ale jejich pohodlností, že místo sportu a aktivity sedí doma u PC, také se posunul věk, kdy mladí dospívají, to za prvé. Co se týká půjček, mladí dostanou půjčku už na studia, existuje spoření s příspěvkem na stavbu a mohou spořit od útlého dětství ... možná je dovbré sledovat možnosti a nepsat jen nějaké breky. Všechno zadarmo jak píšete léky, učebnice atd ... mno tak, která část obyvatelstva dělala zadarmo, když jsme to mohli zadarmo přijímat ? *6*
  • Co jsi zrestituoval.Mě nebyl ani vrácen majetek po rodičích.Přejí ti,aby ti to vydrželo,myslím ty kecy za pět let,možná,že ani tak dlouho.
  • Pro vás doporučuji si přečíst velice kvalitní článek v Právu ze včera o EU, Mrkelové a Schulzovi.Že dělal v zahraničním obchodě tak je vidět,že to byl kvalitní podnik a i jeho jazyková výbava je dobrá.Viděl jsem a slyšel na německé televizi.Jinak on má v Německu také potraviny,pokud vím.Já dnes lituji,že jsem nebyl komunistou,když se jednalo o převrat komunistů a maskota Havla,aby to nevypadalo tak blbě zvolit komunisty na presidenta.To byl sametový podvod ne žádná revoluce.
  • Vím,že jednou žádali ministra nespravedlnosti.Mám stejný názor.Usa ať se séře a angažuje v jižních části kolonie mimo Kuby statečný to ostrov šťastných lidí bez USA.
  • Bylo to tak a jpotřeba,aby to bylo znovu tak.Ne jen kecat!
  • Víš proč se tak stalo,protože je v Německu vykopaly tak Amazon odešel do kolonie ČR.Doufám,že se to bude opakovat,ale nejsou dělníci a hlavně fabriky,proto drze dnes chtějí jmenovaní demonstrovat.Nikdy nebylo hůř než za Masaryka a Beneše,Havla a spol.Výborný pořad na čt2 a čt24jak to bylo doopravdy.Oslavné básně Jana Masaryka na dnes pomlouvaného Gottwalda.V případě vyvolaných předčasných volbách volte Babiše a Okamuru a uvidíme.Dost bylo pomluv na tyto lidi.
  • Měnová reforma měla politický význam. Komunisté chtěli společnost ekonomický rovnostarskou. Proto nejvíce na ní doplatili bohatší lidé. Vklady se měnily dle jejich výše. Cituji kousek z wiki:
    Zatímco hotovost do 300 Kčs na osobu se přepočítávala v poměru 5:1 (pouze však u osob, které nepoužívají námezdní práci), u všech ostatních forem šlo již o poměr 50 Kčs starých peněz za 1 Kčs nových peněz. Vklady u peněžních ústavů do 5 000 Kčs včetně byly přepočítávány v poměru 5 Kčs starých peněz za 1 Kčs nových peněz, vyšší vklady do 10 000 Kčs už v poměru 6,25:1, vklady do 20 000 Kčs v poměru 10:1, ty do 50 000 Kčs 25:1 a vyšší v poměru 30:1.
  • asi budeš dost jednoduchej
  • Ještě nezapomeň na to, že jsme tu vybudovali spoustu odpalovacích sil pro atomové hlavice se střelami SS 20 a stali se tak primárním cílem NATO.
  • Jo jasně, všichni jsme se měli bezvadně, každý měl auto a barák, všude plno svobody a vzájemnosi, že už se na to soudruzi z ÚVKSČ nemohli dívat a tak to raději položili a šli od válu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit